Azt írta nekem egy nemzeti troll, hogy én hazaáruló vagyok. Ha neki ez örömet okoz, vagy pénzt kap azért, hogy ezt leírja, legyen így.

Ezeréves garancia, részletfizetés megoldható. Erzsébet utalványt elfogadok.

De azért valamit még elmondanék: nem azért vagyok hazaáruló, mert nem szeretem a hazám. Azért vagyok trollék szemében hazaáruló, mert másképp szeretem, mint azok, akik szerint nem szeretem.

Azt szeretném, hogy a hazám a mostaninál jobb hely legyen. Hogy sokféle ember elférjen benne. Még azok is, akiket nem szeretek. Nem lehet mindenkit szeretni. Nem kell mindenkit szeretni.

Egyszer egy cikkemet azzal kezdtem, hogy nem szeretem a melegeket és a bicikliseket. Voltak, akik itt abbahagyták az olvasást. Nem ezt várták tőlem.

Pedig, én így folytattam: attól, hogy valaki meleg, vagy biciklis, még nem kell őt szeretni. A melegek és a biciklisek között is vannak jók, és vannak gazemberek. Erkölcsösök, és aljasok, okosak és buták. Elmebetegek és zsenik, törtetők és tisztességesek.

A magyarok között is. Bartók Béla is magyar volt, Szálasi Ferenc szintén.

Árulom a hazám. Komfortos, élhetőbb, Magyarországra néző hazát beszámítok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .