120 perc – 2018. január 27. 12:00

0
295

Nézőpont: tovább gyengült a Jobbik

Forrás: Nézőpont

A kormányközeli Nézőpont Intézet felmérése szerint a biztos szavazók 13%-a választaná a Jobbikot. A Fideszre 54, az MSZP-re 9, a DK-ra és az LMP-re 8-8 százalék szavazna. A Momentumnak 3, a Kétfarkú Kutya Pártnak 2, az Együttnek, a Párbeszédnek és a Liberálisoknak 1-1 százalékot mértek. (FüHü)

MSZP: nemet kell mondani a gyűlöletre, megbélyegzésre, kirekesztésre

A holokauszt emléknapján kiadott közleményében Molnár Gyula pártelnök azt írja: „az egykor Európa közepén működő haláltáborok fájó mementói annak, hogy hova vezetnek a radikális ideológiák és a közöny”. A párt szerint emlékezni kell a közös felelősségre is. (FüHü)

DK-Szolidaritás: a vásárhelyiek mondják meg, ki a vásárhelyi

A párt annak kapcsán adott ki közleményt, hogy Lázár János védelmébe vette a helyi plébános templomi mise keretében, a fideszes jelölt mellett folytatott kampányát. Szerintük Lázárnak semmi joga nincs a vásárhelyiek közösségéből bárkit is kirekeszteni. (FüHü)

Sok halott egy kabuli terrortámadásban

Legalább 40-en meghaltak és 140-en megsebesültek, amikor mentőautóba rejtett bomba robbant az afgán fővárosban, egy nagykövetségekhez, kormányhivatalokhoz közeli ellenőrzőponton. (MTI)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .