Fizikai támadás Hadházy ellen – Frissítve

0
1574
MTI Fotó: Varga György

Sallai Róbert Benedek egy LMP-s fegyelmi tárgyaláson megragadta a széken ülő Hadházyt és a földre lökte. A HVG több helyről megerősített információja szerint Hadházy agyrázkódást szenvedett, a mentőket és a rendőröket is a helyszínre hívták. Sallai ellen eljárás indul.

 

Hadházy az LMP választások után lemondott társelnöke Facebook posztjában megerősítette az incidens tényét.

Bár nem örülök neki, de a sajnos meg kell erősítenem a sajtóban megjelent hírek egy részét: Sallai Titkár Úr ma…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2018. április 14.

Az Indexnek pedig azt mondta, hogy nem jelentette fel Sallait.

A két politikus azon az etikai eljáráson vett részt, amelyen a Kunhalmi Ágnes MSZP-P jelölt javára visszalépő LMP-s Kassai Dániel fegyelmi ügyét tárgyalták.

Később Sallai R. Benedek Facebook posztban reaglt a történtekre, azt állítva, nem bántotta Hadházyt, politikustársa játszotta el a „hattyú halálát”.

Nem vertem meg Hadházy Ákost. Aki ezt állítja, az hazug. Nem véletlen tudta végig haknizni a médiát sérelmével. Ha…

Közzétette: Sallai Róbert Benedek – 2018. április 14.

 

Az LMP nem sokkal az incidens után közleményben tudatta, hogy a mai napon történt eseményeket követően azonnal megkezdődött a párton kívüli jogi és a párton belüli fegyelmi eljárás Sallai R. Benedekkel szemben. Az LMP az erőszak minden formájával szemben a zéró tolerancia elvét vallja – szögezi le a dokumentum. 

Hadházy többször is vitába keveredett az LMP vezetőségének több tagjával, Sallaival legutóbb azon, hogy a nyilvánosság felé kommunikálta: Sallai és a korábbi LMP-elnök fenyegetéseinek a hatására hiúsult meg több LMP-s jelölt visszalépése a választások előtt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .