A Fidesz válasza Hadházy Ákosnak és az LMP viszontválasza

0
969

Közleményben reagált a kormánypárt arra, hogy Hadházy Ákos feljelenti Orbán Viktort.

A Fidesz közleményében azt írta:

“Hadházy Ákosnak kell tisztáznia magát”.

A párt szerint “Hadházy Ákosnak kell arra a kérdésre válaszolnia, hogy miért képvisel nyíltan egy külföldi céget szemben a magyar cégekkel a parlamentben”. Azt is kérdezik tőle, hogy “parlamenti felszólalása előtt találkozott-e külföldi üzletemberekkel vagy külföldi követségek munkatársaival”, illetve, hogy “munkatársai találkoztak-e külföldi cég vagy követség képviselőivel a felszólalása előtt”.

Az LMP társelnöke a FüHü-nek mondta el, hogy feljelenti Orbánt, amiért korrupcióval vádolta meg a parlamentben, miután Hadházy egy lélegeztetőgépes pályázatot nehezményezett. Hadházy Ákos a FüHü-nek azt is mondta: Orbán négy öngólt is lőtt ezzel.

Időközben a Fidesz-frakció közleményére reagált az LMP

„Az LMP csak és kizárólag a magyar emberek érdekeit képviseli. Ezért bármit is mond Orbán Viktor, továbbra is minden alkalommal fel fogunk szólalni, ha azt látjuk, hogy ellopják az állampolgárok pénzét. Tesszük ezt azokban a különösen minősített esetekben is, amikor a haldokló egészségügytől próbálnak százmilliókat ellopni. A miniszterelnöknek pedig azt üzenjük, hogy ne a parlamentben felszólaló ellenzéki képviselőket, hanem a milliárdokat lenyúló Fideszes politikusokat fenyegesse vizsgálattal.”

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .