Bréking nyúz, október 25. – Tudósítás a másik valóságból

0
677

Újlipótvárosi Goldstein. Lánglelkű aktivista. A sötét oldal brutális erői. Csók a naplementében.

A 888 Szanyi Tiborról és október 23-ról

„Hagyjuk is Szanyit, egyrészt azért, mert ha hinni lehet a brüsszeli folyosókon pletykálkodó folyosói pletykálkodóknak, Szanyi hobbija – ami bödőcsi értelemben véve kimeríti az alkoholizmus minősített esetét – a vártnál is hamarabb fogja alkalmatlanná tenni munkája elvégzésére, másrészt mert hasznos idiótaként sok vidám percet szerez a magunkfajta propagandistáknak, harmadrészt ha így folytatja – márpedig így folytatja – egymaga képes lesz mind a szocikat örökre a múlt jótékony homályába lökni, mind a polgári erőknek kiharcolni egy ízletes 4/5-ös arányú győzelmet.

Végül, de nem utolsó sorban, ha én most Kálmán Olga valamelyik kriptokomcsi, szélsőségesen független civilértelmiségi vendége lennék, azonnal elő tudnám kapni azt a mostanában egyre többet használt érvet, hogy Szanyi a Fidesz beépített ügynöke, aki belülről szabotálja a haladó erőket és azok jól megérdemelt győzelmét. Egy valóságos újlipótvárosi Emmanuel Goldstein.”

A Magyar Idők Gulyás Mártonról

„Az eltökélt forradalmárok nem adják fel, a zord októberi időjárás ugyan még megállította őket, de Gulyás Márton máris bejelentette: november 18-ra közös választási nagygyűlést szervez, amelyre várja az ellenzéki pártokat is. A lánglelkű aktivista nem győzte hangsúlyozni Kálmán Olga műsorában, hogy ez nem az „esőnap”, egyébként is tervben volt a novemberi demonstráció.

Nem irigylem a forradalmárokat. Mi lesz, ha novemberben beköszönt a korai fagy?”

A Magyar Hírlap az „országot fenyegető veszélyekről”

„A magyar szabadságot és függetlenséget ma sem a kommunista diktatúra többszörösen le- és megbukott, egyre csekélyebb társadalmi támogatottságú belföldi örökösei részéről, hanem külföldről fenyegeti valódi veszély. Ahogy Orbán Viktor tegnapi ünnepi beszédében is hangsúlyozta, a globalista pénzügyi spekuláns birodalmakkal és a velük összefonódott brüsszeli bürokratákkal szemben Közép-Európa s benne Magyarország maradt az utolsó, nemzeti identitását és kultúráját megőrző szabad európai térség, amelyet le akarnak igázni a sötét oldal brutális erői, ezért az Euró­pa jövőjéért folyó küzdelem éppen ide összpontosul.”

A Pesti Srácok az indexes újságíró megveréséről

„A heppiend kedden lett teljes, amikor az Index honlapján föltűntek a KFC friss reklámjai.

Tehát nem elég, hogy a bántalmazás miatt kirúgták állásából a biztonsági őrt, a jelek szerint azt is sikerült kiharcolnia a portálnak, hogy a megfélemlített, ország-világ előtt megalázott KFC egy halom fájdalompénzt beleöntsön az Indexbe hirdetés formájában.

Mi ez, ha nem a történet boldog lezárása? Csók a naplementében. Pénz a kasszában.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .