Bréking nyúz, április 12. – Tudósítás a másik valóságból

0
1151

Szélsőjobboldali hecckampány köszön vissza a Figyelő mai számából, amelyben név szerint listázzák azokat, akik az általuk elképzelt „Soros-hálózathoz” tartoznak. Az Origo szintén sorosozva szidja Karácsony Gergelyt, a Magyar Idők pedig egy 17 éves fiú személyében találta meg a legnagyobb ellenséget.

„Ellenségeket” listázott a Figyelő

„Több száz Sorosnak, illetve az általa pénzelt szervezeteknek dolgozó embert tudtunk azonosítani, miután a milliárdos egykori bizalmasa kikotyogta, mekkora lehet a magyar hálózat. (…)

Megpróbáltunk utánajárni, pontosan kikről van szó, így átnéztük a milliárdoshoz közvetlenül vagy akár csak közvetve kötődő, jelentősebb magyarországi szervezetekben dolgozók névsorát – már ahol egyáltalán van ilyen. A teljes feltérképezés bajosan lehetséges, ahogy azt sem lehet bizonyosan megmondani valakiről, hogy tudatában van-e annak, kinek is dolgozik, vagy éppen milyen küldetést teljesít.”

Az Origo újabb szerző nélküli cikkben „sorosozza meg” Karácsony Gergelyt

„A Soros-blog kemény üzenete után Karácsony Gergely a saját megfutamodását Simicska megmaradt médiumában, a Hír TV-ben jelentette be – ki másnak – Kálmán Olgának. Ezzel színtisztán elárulta választóit, hiszen a napnál világosabb lett, hogy a választási kampány csak azért kellett neki, hogy felépítse magát a másfél év múlva esedékes főpolgármester-választásra. A szocialista szimpatizánsok nem vették jó néven a politikus újabb helyezkedését, amire Karácsony kénytelen volt reagálni: Zuglóból kívánja szolgálni Magyarországot. Így már persze minden érthető. Érdekes egyébként, hogy a Soros-támogatta, saját magát is Soros-emberekkel körülvevő Karácsony Gergelyben maga a bevándorláspárti spekuláns is csalódott. A 444 nevű Soros-blogban a főszerkesztővel üzente meg: a legrosszabb baloldali miniszterelnök-jelöltnek tartja Karácsonyt a rendszerváltás óta. Így írt Karácsonyról Soros blogjának a főszerkesztője: „sokkal gyengébb Medgyessynél, sokkal gyengébb Bajnainál. Még Szekeres Imrénél is. Bizonytalan, esetlen, erőtlen, irritáló egyszerre.” Ezután Karácsony megijedt, és elfutott.”

A Magyar Idők szerint egy 17 éves fiú, Rékasi Zsigmond az egyik legveszélyesebb ellenség

„Ha a szüleid csak „egyszerű” színészek, akiket nem botrányaik, hanem teljesítményük miatt becsülnek, akkor nehezebb a dolgod.

A reflektorfény nem rád irányul. Elkeserítő.

A Valóvilág lefutott, nem éri meg az X-edik széria „VV-celebjének” lenni.

De van megoldás.

Szónokolj, uszíts, mutasd meg, hogy vagy valaki!

Menj be Simicska tévéjébe – vezetékneved miatt csak behívnak -, mondd bele jól a magadét a kamerába.

Mártírkodhatsz az utcán is, de csak óvatosan, mint akit a csúnya – kormány által irányított – rendőrbácsik kínoznak, és elveszik a tulajdonát. (…)

Élvezd a 15 (másod)perc hírnevet!

(Csak siess, mert itt jön egy kis tavaszi szellő, már el is illan az éterben. Pfffffuuuuuuuu…)”

A 888-nak nem tetszik, hogy a Jobbik és a DK is részt vesz a szombati tüntetésen

„A választási kudarc és Soros György varázslatosan messzire érő keze csak összehozta Magyarország két legerkölcstelenebb politikai pártját, a Jobbikot és a DK-t. A választási kampányban még mindkettő váltig azt állította, hogy ők soha semmilyen, de tényleg semmilyen formában nem fognak együttműködni egymással.

Elbuktak a választáson, és a korábbi nagyhangú kormányváltást meg számonkérést kilátásba helyező fenyegetéseik valóra váltása helyett csak a veszteség keserű szájíze maradt meg nekik. Meg a politikusaik. És elsősorban a vezetőik látványos kudarca, valamint az ezzel járó felelősség, melyet nem akarnak felvállalni – ez a napnál is világosabb.

Ezért aztán ahelyett, hogy Gyurcsány és Vona elismerte volna Orbán Viktor elsöprő győzelmét, inkább ők is csatlakoztak a Soros-hálózat utolsó próbálkozásához, a Fidesz vezette kormányzat megdöntéséhez, a szombati, úgynevezett „választási csalás elleni” tüntetéshez.

Ez pedig azért igencsak érdekes. A DK és a Jobbik közösen „tüntet” majd a Fidesz kormányra kerülése ellen.”

A Pesti Srácok szerint a „baloldali véleményterror” ellenére nyert a Fidesz

„A teljes vereségüket mutatja, hogy a hétköznapok baloldali véleményterrorjával szemben eddig meghunyászkodó konzervatív Fidesz-szimpatizánsok is felismerték, hogy ők vannak többségben, és elkezdték hangosan felvállalni a véleményüket. Amiben az a megdöbbentő, hogy csak most, de ez is mutatja, milyen sűrűn fonja át és manipulálja a belliberális értelmiségi-kulturális-oktatási hálózat a társadalmat. Jó lehetőség viszont, hogy a sorozatban harmadszor megélt, elsöprő közös siker rá is szoktassa a részeseit, majd idővel az egész magyarságot a sikerközpontú gondolkodásra. Arra, hogy az egymást lehúzó irigykedés helyett inkább győzni akarjanak, és a néphülyítő prolitempót diktáló politikusok helyett azokra hallgassanak, akiknek a teljes ország és nemzet részére van forgatókönyvük, nemcsak egy-egy rétegnek.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .