Bréking nyúz, 2018. január 11. – Tudósítás a másik valóságból

0
962

Alhasig, majd szügyig a ládába ugró hejcegnő, Soros embere Budapesten gyakorolja a nyomást, Orbán szomszédol, idióta demokraták, szóvivő a Soros-tervről.

Bayer Zsolt a Magyar Időkben: Vona a kincstárban

Vona hamar kiszedte a szemöldökét, ráfeküdt a macskára, és úgy tett, mintha aludna. Kérdezték is rémülten a nemzeti radikálisok: „Te Vona, akkor te most zsúrpubi vagy?”, mire Vona durcásan azt válaszolta: „Nem, csak hejcegnő!”, és elindult a politika nagytermének másik sarkába.

Ott is talált egy nagy ládát, az volt ráírva, hogy „pártok állami támogatása”.

Abba is beléje ugrott, alhasig előbb, majd szügyig, mert olyan bőségláda, mint az a láda, nem akadt másutt. Volt abban a ládában költségvetési támogatás, külön támogatás a pártalapítványnak, meg egy a kampányra, és a sok-sok százmilliócska forintnak mindössze az volt a feltétele, hogy máshonnan, titokban nem szabad elfogadni támogatást.

Lokál: A “Soros-hálózat embere” Budapestre utazott nyomást gyakorolni

A Fidesz szerint nyomást gyakorolni érkezett Budapestre Judith Sargentini európai parlamenti (EP-) képviselő.

Sargentini nem válaszolt érdemben az M1 aktuális csatorna arra vonatkozó kérdéseire, hogy milyen szervezetekkel találkozik Magyarországon és befolyásolja-e a magyar migrációs politika a jelentés tartalmát.

Az M1 híradójában közölték: Judith Sargentinitől a csatorna riportere többször próbálta megkérdezni, hogy a Helsinki Bizottság, a Közép-európai Egyetem (CEU) és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) után ezúttal milyen szervezetekkel találkozik Magyarországon, mi alapján állította korábban, hogy az országban sérülnek az alapvető jogok, valamint, hogy a magyar kormány migrációs politikája befolyásolja-e a jelentés tartalmát, a képviselő azonban érdemben nem válaszolt a kérdésekre.

Tájékozódom, és ha mindent megtudtam, válaszolok – mondta Judith Sargentini.

Ripost: Fon­tos helyre uta­zik Orbán

A ma­gyar for­rá­sok egy­előre nem erő­sí­tet­ték meg, de az oszt­rák lapok már tény­ként ke­ze­lik a ja­nuár végi Kurz-Orbán ta­lál­ko­zót!

Kurz kancellár szóvivője, Etienne Berchtold újságírói kérdésre úgy fogalmazott, hogy „még nem akarta világgá kürtölni a dátumot”. De azt megerősítette, hogy a hónap végén – várhatóan január 30-án – lesz ilyen találkozó.

Külön érdekesség, hogy Ausztria kormányfője az elsők között fogadja Orbánékat a nemzeti delegációk közül. Ez talán nem véletlen, hisz az osztrák migrációs politika nagyon egybecseng a magyar állásponttal.

888. Magukat leplező idióta demokraták

Az amerikai szenátus számára készített tanulmány nem kertel abban sem, hogy tekintettel a közelgő magyar parlamenti választásokra, ideje lenne megismételni az olyan „sikeres” kitiltásokat, és a közvélemény számára minden lehetséges eszközzel rávilágítani a titkos orosz befolyásra.

Na ez az, amit nem úgy hívnak, hogy egy szuverén ország belügyeibe történő beavatkozás. Hanem úgy, hogy baráti segítség.

Origo: elutasított Soros-terv

Több mint 2,3 millió válaszadó utasította el a Soros-tervet a nemzeti konzultáción, ami azt mutatja,

a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a Soros-tervet

– erről Kovács Zoltán kormányszóvivő beszélt a konzultációt értékelő sajtótájékoztatóján.

Teljesen feldolgozták a nemzeti konzultáció adatait; az eredmények arról tanúskodnak, hogy a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a Soros-tervet, a kötelező betelepítést, és minden olyan politikai akciót elleneznek, amely ennek megvalósítására irányul – jelentette ki a kormányszóvivő a bedobozolt kérdőívek előtt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .