New York polgármestere alapos vizsgálatot követel

0
90
youtube

Epstein, a 66 éves milliomos, akit azzal gyanúsítanak, hogy pedofil hálózatot tartott fenn dúsgazdag polgárok számára, azt követően lett öngyilkos, hogy a bíró megtagadta tőle az szabadlábra helyezést óvadék ellenében.

“Túlságosan sok embernek nagyon is megfelel ez az öngyilkosság !” – hangsúlyozta Bill de Blasio polgármester, aki demokrata színekben szeretné legyőzni Trump elnököt a jövő évi elnökválasztáson. Donald Trump is Jeffrey Epstein baráti körébe tartozott. Trump kormányában munkaügyi miniszter volt az az ügyész, aki korábban Floridában elsikálta Jeffrey Epstein botrányát.  A kínos ügy miatt Trump minisztere kénytelen volt lemondani.

Jeffrey Epstein New Yorki lakásán sok pornó képet és videót találtak a rendőrök. A sajtó szerint valószínű, hogy Epstein több fontos embert zsarolt a fotókkal illetve a videókkal. Ebből tudott milliárdos életformát folytatni annak ellenére, hogy nem volt jelentős vagyona. A botrány igen kínos Donald Trumpnak, aki mindenütt a család védelmezőjének szerepében tetszeleg. Az Egyesült Államokban – különösen vidéken – igen szigorúan ítélik meg az erkölcsi bűncselekményeket, melyeket Jeffrey Epstein segítségével sok gazdag ember elkövethetett New Yorkban.

Az Epstein hálózatban foglalkoztatott nők felháborodottan nyilatkoztak az öngyilkosság kapcsán, mert azt szerették volna, hogy a bíróság előtt lepleződjön le a lánykereskedelem. Azok a gazdag úriemberek , akik közé Donald Trump is odatartozhatott, minden bizonnyal megkönnyebbültek hiszen Jeffrey Epstein halálával elkerülhetik a pert, melynek során sok kínos kérdés felmerülhetett volna. Persze a rendőrség illetve az ügyészség továbbra is feltehet kényelmetlen kérdéseket, ha akar. Jeffrey Epstein állítólag az utóbbi években az FBI informátora volt vagyis a hatóságok nagyon is sokat tudhattak a lánykereskedő hálózat működéséről. Más kérdés, hogy fel akarnak-e tenni kínos kérdéseket gazdag és befolyásos embereknek, akik közé egy bizonyos Donald Trump is odatartozhat…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..