Kezdőlap Címkék Epstein

Címke: Epstein

András herceg is érintett lehet az Epstein-botrányban

Randy Andynek nevezte a brit bulvársajtó Erzsébet királynő kedvenc fiát , aki korábban igencsak jó barátságban volt Jeffrey Epsteinnel. A leánykereskedővel, aki a napokban öngyilkos lett New York-i börtönében.

Egy 17 éves “szexrabszolga” azt állítja, hogy Jeffrey Epstein körbeutaztatta az egész világon, ahol előkelő partikon kellett gazdag és befolyásos barátokkal szexelnie. Virginia Porter 2000 oldalas vallomása lett volna a vádirat egyik alapja Jeffrey Epsteinnel szemben. Szerepel-e a vallomásában András herceg, a királynő második fia? Ezt találgatja a londoni bulvársajtó egy fénykép alapján, mely az akkor 17 éves Virginia Portert ábrázolja András herceg társaságában. A királynő fia régóta mindent tagad. Csakis egy fotóról volt szó és semmi másról …

Csakhogy az Egyesült Államokban bűncselekménynek számíthat az, ha valaki szexuális kapcsolatot létesít egy 18 éven aluli személlyel. Pontosan ezt a törvényt kihasználva kér kárpótlást Virginia Porter, aki egy kis késéssel döbbent rá, hogy annak idején szexrabszolga volt Jeffrey Epstein szexhálózatában, mely fiatal lányokkal látott el befolyásos és dúsgazdag embereket. Elsősorban New Yorkban, de szerte a világon. Virginia Porter vallomásaiban szerepelnek azok az óriási bulik is, melyeket Saint Tropez-ben rendeztek – Naomi Campbell hajóján és másutt. Ezek alapján a nők és a gyerekek jogaival foglalkozó francia miniszterek vizsgálatot követelnek Franciaországban. Az igazságügyi miniszter figyelmeztette őket, hogy erre csakis neki van joga. Ő is csak akkor léphet, ha van feljelentés. Márpedig az nincsen.

Trump Bill Clintont gyanúsítja

Jeffrey Epstein igen jó barátságban állt Donald Trumppal még akkor, amikor az USA jelenlegi elnöke építési vállalkozó volt New Yorkban. Trump persze most szeretne megfeledkezni erről a barátságról. Tudja, hogy a legjobb védekezés a támadás. Bill Clintont gyanúsítja azzal, hogy kapcsolatban állt Jeffrey Epstein szexrabszolgáival. Bill Clinton nyolc évig üldögélt a Fehér Házban és szexuális étvágyáról sokat írtak az újságok. Majdnem belebukott a Monica Lewinsky-ügybe, amikor orális szexet folytatott az ifjú gyakornok lánnyal a Fehér Házban. Trumpnak nem is ő az igazi célpontja, hanem neje. Hillary Clinton alulmaradt vele szemben a legutóbbi elnökválasztáson, de azóta is elszántan bírálja Trumpot. Főként annak orosz kapcsolatai miatt.

Youtube

Trumpot az oroszok egy szexvideóval zsarolják?

A bulvársajtó szerint Trump a nyolcvanas években nagyon szerette volna megépíteni a Trump tornyot Moszkvában is. Gyakran volt ott emiatt VIP-vendég. A Trump toronyból végül nem lett semmi, de az USA jelenlegi elnökét az orosz titkosszolgálat állítólag csapdába csalta. Csinos prostituáltakkal hozta össze, majd videóra vette a szexuális aktusokat, melyek között nem ortodox megoldások is szép számban szerepeltek.

Nem kizárt, hogy Jeffrey Epstein is zsarolta Donald Trumpot. Amikor a rendőrök házkutatást tartottak a lánykereskedő luxuslakásában, akkor többezer pornográf képet és videót foglaltak le. Senki se tudja pontosan, hogy ki és mi van rajtuk. A bulvárlapok viszont azt sejtik: Jeffrey Epstein abból szerezte vagyonát, hogy nemcsak kielégítette dúsgazdag ügyfelei igényeit, hanem később – képekkel és videókkal – zsarolta is őket.

Erre célzott Bill de Blasio New York-i polgármester, amikor azt állította: sokaknak nagyon kapóra jött Jeffrey Epstein öngyilkossága a börtöncellában. Alapos vizsgálatot követelt már csak azért is, mert ő is szeretne Trump ellenfele lenni a következő elnökválasztáson.  Washingtonban az igazságügyi miniszter meg is ígérte a vizsgálatot. De miután Jeffrey Epstein meghalt, egykori ügyfelei fellélegezhetnek. Az egykori szexrabszolgák pedig, akik közül a legfiatalabb csak 14 éves volt, leshetik, hogy kitől és mennyi kárpótlást kaphatnak azért, hogy dúsgazdag és befolyásos úriemberek rendelkezésére álltak New Yorkban és másutt.

New York polgármestere alapos vizsgálatot követel

Epstein, a 66 éves milliomos, akit azzal gyanúsítanak, hogy pedofil hálózatot tartott fenn dúsgazdag polgárok számára, azt követően lett öngyilkos, hogy a bíró megtagadta tőle az szabadlábra helyezést óvadék ellenében.

“Túlságosan sok embernek nagyon is megfelel ez az öngyilkosság !” – hangsúlyozta Bill de Blasio polgármester, aki demokrata színekben szeretné legyőzni Trump elnököt a jövő évi elnökválasztáson. Donald Trump is Jeffrey Epstein baráti körébe tartozott. Trump kormányában munkaügyi miniszter volt az az ügyész, aki korábban Floridában elsikálta Jeffrey Epstein botrányát.  A kínos ügy miatt Trump minisztere kénytelen volt lemondani.

Jeffrey Epstein New Yorki lakásán sok pornó képet és videót találtak a rendőrök. A sajtó szerint valószínű, hogy Epstein több fontos embert zsarolt a fotókkal illetve a videókkal. Ebből tudott milliárdos életformát folytatni annak ellenére, hogy nem volt jelentős vagyona. A botrány igen kínos Donald Trumpnak, aki mindenütt a család védelmezőjének szerepében tetszeleg. Az Egyesült Államokban – különösen vidéken – igen szigorúan ítélik meg az erkölcsi bűncselekményeket, melyeket Jeffrey Epstein segítségével sok gazdag ember elkövethetett New Yorkban.

Az Epstein hálózatban foglalkoztatott nők felháborodottan nyilatkoztak az öngyilkosság kapcsán, mert azt szerették volna, hogy a bíróság előtt lepleződjön le a lánykereskedelem. Azok a gazdag úriemberek , akik közé Donald Trump is odatartozhatott, minden bizonnyal megkönnyebbültek hiszen Jeffrey Epstein halálával elkerülhetik a pert, melynek során sok kínos kérdés felmerülhetett volna. Persze a rendőrség illetve az ügyészség továbbra is feltehet kényelmetlen kérdéseket, ha akar. Jeffrey Epstein állítólag az utóbbi években az FBI informátora volt vagyis a hatóságok nagyon is sokat tudhattak a lánykereskedő hálózat működéséről. Más kérdés, hogy fel akarnak-e tenni kínos kérdéseket gazdag és befolyásos embereknek, akik közé egy bizonyos Donald Trump is odatartozhat…

Epstein szex videókkal zsarolja az elitet – köztük Donald Trumpot is?

A kiskorúakkal folytatott szex kereskedelem volt Jeffrey Epstein nagy üzlete, de ettől még nem lett dollár milliárdos, ahogy ezt magáról híreszteli. A New York-i Bloomberg portál sehol sem találta a nyomát annak, hogy a Wall Streeten valaha is nagy pénzt szakított volna Jeffrey Epstein, aki jelenleg előzetesben üldögél.

A bíró hamarosan dönt arról, hogy mekkora óvadék ellenében kerülhet szabadlábra a vállalkozószellemű üzletember, akinek luxuslakásában többezer videót és képet foglalt le a rendőrség. Döntő többségük nagyon ifjú hölgyeket ábrázolt – olykor szexuális aktus közben. Ezek után vetette fel a New York-i sajtó azt a jogos kérdést, hogy nem zsarolásról van-e szó? Nem ebből szerezte-e vagyonát Jeffrey Epstein, aki készségesen szállította a 18 év alatti lányokat a New York-i elitnek? Mi van a videókon ? Pontosabban kik vannak rajta az elit tagjai közül ? A rendőrség természetesen hallgat hiszen fiatalkorú lánnyal szexuális aktust folytatni bűncselekmény az Egyesült Államokban.

Donald Trump igen jó barátságban volt egy időben Jeffrey Epsteinnel. Olyannyira, hogy kormányában alkalmazta miniszterként azt a floridai főügyészt, aki Epstein számára igen előnyös vádalkut járt ki a bírónál. Jeffrey Epstein elismerte, hogy szex kereskedelmet folytatott, és ebbe fiatalkorú lányok is bele tartoztak. Csak rövid börtönbüntetést kapott ráadásul úgy, hogy a hétvégére hazamehetett. Most egy kicsit szigorúbb börtönben csücsül. 45 év börtönt is kaphat. De talán most is segít valaki. Elvégre nem hiába volt a New York-i elit készséges szex kereskedője Jeffrey Epstein, aki úgy szórta a pénzt mint egy milliárdos miközben senki sem tudja, hogy a vagyona – ha van egyáltalán – honnan származik ?!…

Bíróság előtt fiatalkorú lányok megrontásáért Trump dollármilliárdos haverja

A 66 éves Jeffrey Epsteint akkor fogták el a rendőrök amikor magán repülőgépe Franciaországból visszatérve leszállt New Yorkban. Lánykereskedelemmel és fiatalkorú lányok megrontásával gyanúsítják a 66 éves dollár milliárdost, aki korábban Donald Trump baráti köréhez tartozott. De jó kapcsolat fűzte a Clinton házaspárhoz is, akikkel egyébként maga Donald Trump is jó kapcsolatokat ápolt.

A kínos az ügyben az, hogy Jeffrey Epstein már ült hasonló vádak miatt Florida államban. Akkor életfogytig tartó börtön fenyegette, mert kiskorú lányokkal is kereskedett, de végül megúszta 13 hónappal. Azzal a floridai ügyésszel kötött vádalkut, aki jelenleg Trump munkaügyi minisztere.

Jeffrey Epstein a Wall Streeten szerezte milliárdos vagyonát , és híres volt azokról a partikról, melyeken a New York-i elit krémje vett részt. Most hosszú börtönbüntetés várja, ha nem talál olyan megértő ügyészt mint Floridában, ahol lánykereskedelem miatt életfogytiglan helyett csak 13 hónapot kellett börtönben töltenie.

FRISS HÍREK

Új mélyponto...

Bennfentes i...

Nincs társbé...

Élőben a USA...

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!