Lapszem, 2018. május 2.

0
1469

Szerda van, de a hosszú hétvége után ez a hét első munkanapja. A Zsigmondok a névnapjukat ünneplik, mi pedig megnéztük, miről írnak a mai újságok.

Karácsony Gergely: Nem nünükém a vezérség

Egy olyan mozgalmat kell létrehozni, amelyik körbe öleli a pártokat, becsatornázza a civil szervezeteket, illetve megmutatja, milyen célokat érdemes képviselniük – ezt mondta a Népszavának adott interjúban Karácsony Gergely. Szerinte

már holnap el kell kezdeni építeni ezt a közösséget.

Arról is beszélt, hogy a pártok nem fogadták ellenségesen az MSZP-Párbeszéd ötletét az ellenzéki kerekasztalról.

A Toroczkai-Dúró páros vezetné a Jobbikot

A Magyar Idők szerint kezd összeállni a Jobbik elnöki posztjára bejelentkezett Toroczkai László csapata, miután Dúró Dóra vállalná az elnökhelyettesi posztot.

Az alelnöki posztért újra indulna Novák Előd is.

A Jobbik ma kezdi kétnapos frakcióülését, ahol a 26 parlamenti képviselő feladatairól dönthetnek.

Milliárdos forgalmat generál az eurojackpot

A Világgazdaság arról ír, hogy hetente közel 600 ezer euro­jackpot-szelvényt adnak fel Magyarországon, a játék a 30–50 éves férfiak körében a legnépszerűbb. A lap szerint a célközönség jelentős része az ötös, a hatos vagy a skandináv lottón is szerencsét próbál, de a 11-12 milliárd forintos, vagy afeletti eurojackpot-főnyeremény már az alkalmi játékosokat is megmozgatja.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .