Kezdőlap Címkék Szerencsejáték

Címke: szerencsejáték

A legvagányabb nyerőgépes funkciók

0

A nyerőgépek még mindig a szerencsejáték legklasszikusabb formája és nincs ez másképp az online kaszinók esetében sem. A kocsmákban felállított “megokosított” gépek a múlté, az internetes kaszinókban most minden korábbinál kedvezőbb nyereményekért, ellenőrzött körülmények között játszhat bárki!

A https://magyarcasinos.com/ingyenes-porgetesek/ linket követve most azt is megtudhatod, hogy új játékosként hogyan tudsz akár több száz ingyenes nyerőgépes pörgetésre is szert tenni! Az online nyerőgépek hirtelen jött népszerűsége nem véletlen. Az internetes kaszinóban bármikor, bárhonnan, azonnal játékba kerülhetsz a több ezer nyerőgép egyikén, amelyek közül számos akár több száz vagy több ezer millió forintos jackpot nyereményeket is kínálhat! Olvass tovább és tudj meg többet az online nyerőgépekről!

Nyereményszorzós bónuszkörök

A minden korábbinál kedvezőbb nyeremények nem csupán a modern online nyerőgépek akár 97-98 százalékos RTP nyereménykifizetési értékének köszönhetőek, hanem a számtalan minijátéknak is extra funkciónak is, amelyek helyet kaptak az internetes slot játékokban. Az egyik legfontosabb minijáték funkciót a nyereményszorzós bónuszkörök jelentik. Amennyiben érdekelnek olyan nyerőgépek, amelyek rendelkeznek ezzel a kedvező funkcióval, akkor a vulkan vegas ingyen pörgetés promóció keretén belül most több százat is kipróbálhatsz. A funkció lényege, hogy bizonyos szimbólumkombinációk kipörgetésével aktiválhatod a minijátékot. Ekkor automatikusan elindul nyerőgéptől függően általában 5-10 ingyenes bónusz kör. A bónusz körök alatt további nyereményeket szerezhetsz, nyereményszorzókat nyerhetsz, sőt, még akár további bónuszkörök is kipöröghetnek!

Dupla vagy semmi funkció

A dupla vagy semmi funkció azoknak való, akik igazán biztosak a megérzéseikben és szeretnék maximalizálni a nyereményüket! A dupla vagy semmi lényege rendkívül egyszerű. Azokon a gépeken, amelyeken elérhető ez a funkció, a játék végeztél a játékos dönthet arról, hogy megpróbálja-e 50% eséllyel megduplázni a nyereményét. Ez általában választással történik. A játékos 2 lezárt ládát lát, az egyikben a nyereménye kétszerese van, a másikban semmi. Ha a megfelelő ládát választod, akkor a nyereményed megduplázódik. Ha azonban a rossz ládát választod, akkor elveszted az adott körben nyert összes pénzt! Érdemes óvatosan használni ezt a funkciót, azonban egy szerencsés napon, jó megérzésekkel kombinálva nagyon durván megnövelheti az aznapi nyereményeidet!

Kaszkád tárcsák

Egy szintén rendkívül izgalmas és kedvező funkció, amit fel tudsz használni a nyereményeid maximalizására a “kaszkád tárcsák” vagy angolul “cascading reels”. A kaszkád tárcsák lényege, hogy miután a tárcsák megálltak és az összes nyertes szimbólumkombináció jóváírásra került, a győztes kombinációkat alkotó szimbólumok eltűnnek, majd a helyükre új szimbólumok “esnek”. Ezek az új szimbólumok aztán újabb és újabb győztes kombinációkat adhatnak ki, egészen addig, amíg a sikersorozat meg nem szakad. A kaszkád tárcsák funkcióval rendelkező modern nyerőgépeken így a végső nyereményed akár az eredeti nyeremény többszöröse is lehet! Nem csoda, hogy ez az egyik legnépszerűbb slot játékos extra.

Expanding wild szimbólumok

A wild szimbólum egyfajta joker szimbólum, amelynek lényege, hogy a tárcsákon megjelenve bármely hiányos szimbólumkombinácót kiegészíthet győztes kombinációvá. Az “expanding wilds” funkció lényege, hogy a megfelelő esetekben a tárcsákon megjelenő magányos wild szimbólum “klónozza” önmagát és akár az egész oszlopot vagy az egész sort betölti. Ezáltal jóval több hiányos szimbólumból lehet nyertes szimbólum! Fontos, hogy a wild szimbólum bármely nem teljes kombinációt mindig olyan kombinációvá egészít ki, amely a lehető legnagyobb nyereménykifizetést eredményezi. Ez az effektus halmozottan érvényesül expanding wilds funkció mellett.

Hogyan játszunk Ausztráliában online pokie-t valódi pénzben?

0

A szerencsejáték-kaszinók világában sok új kaszinó nyitja meg kapuit a nyerni akaró játékosok előtt. Az internetes pokie (online nyerőgépek Ausztráliában) népszerűsége miatt az új résztvevők számára még nehezebb kiválasztani a legjobbat, ahol játszani szeretnének. Melyek azok a tényezők, amelyeket érdemes figyelembe venni, mielőtt megszületik a döntés? Mitől „valós” egy online kaszinó? Olvasson tovább, hogy megismerje a nyerési tippeket és lehetőségeket ebben a különleges univerzumban. Az ausztrálok közismertek a pokie-k iránti szeretetükről, és most, hogy náluk már lehet online pokie-kat játszani, a játék népszerűsége egyre csak nő.

Pénz nélkül nincs igazi jackpot!

Ausztráliában soha nem fog tudni progresszív jackpotot szerezni ingyenes játékkal. Valódi pénzben kell kockáztatni, hogy jogosult legyen a jackpotra. A legtöbb progresszív jackpot megköveteli, hogy maximális tétet tegyen a pokie-ra, hogy elég sok pénzt nyerjen.

Mitől lesz egy online kaszinó minőségi Ausztráliában?

A Pokieslotgame szerint a legfontosabb, hogy célszerű utánanézni, hogy az adott online kaszinóban milyen lehetőségek vannak, majd ha kiválasztottuk a számunkra a megfelelőt, akkor költsük el a pénzünket, de úgy, hogy legyen értelme, azaz nyerjünk is vissza valamit, például a regisztrációs díjat. Mindezek mellett nézzük meg, hogy mire figyeljünk még oda:

  • Banki lehetőségek – Több banki módszer (Amex, American Express, CreditCards, Virgin Money), amelyek közül választhatunk a befizetéshez és a kifizetéshez.
  • Biztonság – Nézzünk utána, hogy a kaszinó milyen biztonsági intézkedéseket alkalmaz annak érdekében, hogy a befizetett és kivett pénzt gondosan kezeljék, és hogy az online tranzakciók során ne fordulhasson elő csalás.
  • Személyes biztonság – A tranzakciók biztonságának biztosításával egyetemben minden más személyes adatot is biztonságban kell tudni. Az beleegyezésünk nélkül semmilyen részletet nem szabad továbbadni harmadik személynek vagy azok felhasználását lehetővé tenni.
  • Játékok változatossága – Ha nyitottak vagyunk a különféle játékok kipróbálására, akkor nézzünk körül a kaszinóban, amely a lehetőségek szélesebb skáláját kínálja. Innen megtekinthetjük az egyes játékokat és azok kifizetéseit, a grafikát és az általános minőséget a döntés meghozatalához. Ezek közül soknak demóverziója szintén elérhető – így átérezhetjük, miről is van szó, mielőtt készpénzes fogadást teszünk rájuk.
  • Nyelvi lehetőségek – Folyékonyan beszélünk angolul, ugyanakkor szeretnénk franciául vagy más nyelven játszani. Ellenőrizzük, hogy milyen nyelvi lehetőségek állnak rendelkezésre a számunkra.
  • Telefonos segítségnyújtás – A fent felsorolt ​​nyelvi opciókkal együtt számos, több nyelven játékot kínáló call center segítséget adhat telefonon, Skype-on, Messengeren, e-mailen és más kommunikációs csatornákon keresztül.

Ne legyünk a pokie rabjai

Ez általában minden szerencsejátékra igaz. Feleslegesen nem érdemes a képernyő előtt ülni, viszont a nyerési alternatívákat ismerni vagy figyelni kell. Célszerű továbbá megnézni adott webhelyek értékelését, és kipróbálni néhány bemutatójátékot, hogy tudjuk, mire számíthatunk később, amikor már minden élesben, azaz igazi pénzért megy.

Az online és az élőpóker közötti legfőbb különbségek

0

A szerencsejáték-pályafutása során találkozott az „online póker” és az „élő póker” kifejezésekkel, melyeket folyamatosan összekever? Jó hírünk van: nem Ön az egyetlen! 

Cikkünkből megismerheti a kettő közötti különbséget, és ahhoz is elegendő tudással fog rendelkezni, hogy a legjobbat válassza közülük!  Kezdjük is az alapoktól! A póker egy olyan kártyajáték, amely a fogadást számos pszichológiai készséggel ötvözi, és amelyet élő, vagy online póker oldalakon is játszhatunk.

Ha elegendő tapasztalattal rendelkezik a valódi pénzes játékok terén, akkor biztosan könnyűnek találja az élő pókert, ami fordítva is igaz. Tehát az egyik legnagyobb különbség a fenti két pókerfajta között, az az, hogy az élő pókernél valódi dílerrel játszunk, míg az online verziónál egy számítógépes szoftverrel. Ebben a cikkben sorra vesszük az élő és online játék közötti legfontosabb különbségeket.

A játék stílusa

Mind az élő, mind pedig online pókerhez egy mobiltelefonon, vagy asztali számítógép szükséges, azonban az élő pókert valós időben játsszuk a különböző helyekről érkező különböző játékosokkal. Arra is lehetőségünk van, hogy interakcióba lépjünk a dílerrel. Klassz, igaz? Ez segít a hangulat oldásában, függetlenül attól, hogy nyerünk, vagy veszítünk. Azonban az online póker esetében a kártyákat egy automatizált szoftver, az ún. random számgenerátor (RNG) osztja. Ha online pókert játszunk, a játék során általában egy számítógépes programmal lépünk interakcióba.

A másik fő különbség a játéktempó: az élő póker sokkal lassabb. Ha gyors online pókerhez szokott az RNG-vel, akkor az élő pókert nagy valószínűséggel túlságosan unalmasnak találja. Míg az online pókerben egy óra alatt akár 60 leosztást is kaphatunk, addig valószínűleg ennek maximum a felét érjük el az élő póker esetében. Az online póker emellett lehetővé teszi a több asztalnál egyszerre történő játékot, ami szintén több óránkénti leosztást eredményez, mint az élő pókernél, így az online póker esetében kevesebb idő alatt több tapasztalatot gyűjthetünk.

Élő kontra online játék

Az élő pókernél gyakran találkozhatunk magasabb tétekkel, mint az online verziónál, főként a nyitó emelések tekintetében. Általában az online póker a relatíve kisebb költségvetéssel rendelkező játékosoknak ideális. Az élő pókernél valószínűleg gyakrabban fog találkozni ún. laza (loose) játékosokkal, akik gyakran emelik vagy tartják a tétet. Rengeteg olyan játékos vesz részt élő pókerben, aki a játék puszta szeretetéért játszik, és sok esetben nem elemzi ki részletesen a játékot. Azonban ez nem minden élő pókerre igaz, ezért, ha a nyugodtabb játékstílust preferálja, akkor az élő póker az ideális választás az Ön számára!

Az online előnyei és hátrányai az élő pókerrel szemben

Az online póker előnyei

  • Irányíthatja a játék tempóját
  • Több asztalnál, több leosztásban játszhat egyszerre

Az online póker hátrányai

  • Az online póker általában agresszívabb és nehezebb
  • Kevésbé társasági játék

Miért nő a magyar játékipar 2021-ben?

A játékipar Magyarországon 2021-ben, akárcsak a világ többi országában, online nőtt hihetetlen mértékben. A bolti terjesztés azonban vereséget szenvedett és próbálják az online webshopokat felállítani a lehető leghamarabb. A spontán vásárlások száma csökkent, az emberek beköltöztek az otthonaikba, így a webshopok üzemeltetése míg eddig csak ajánlott volt, most létfenntartásúvá válik. Nézzük, hogyan változik a magyar játékipar 2021-ben!

Beszéljenek a számok

A 2020-as Globális Játékpiaci Riport előrejelzése szerint a játékosok száma 2023-ra valószínűleg átlépi a 3 milliárdot, valamint 2020-ban 159.3 milliárd forintos álomhatárt, amely 2019-hez képest 9,3%-os növekedés. Ez az óriási növekedés leginkább a mobiljátékok elterjedésének köszönhető, amely csak egyedül 15%-ot emelkedett. A világ minden táján emelkedés volt, ebből Európa 7,5%-os növekedést tudhat magáénak. Megugrott a különböző előfizetések száma, mint a Playstation Now vagy Xbox Live, hiszen ezek már közösségi térként is szolgálnak a játékosoknak.

Az e-sport Magyarországon

Az online sport, másnéven e-sport a piaci szereplők közé emelkedett. Olyannyira, hogy 2018-ban Budapest rendezhette meg a V4-ek e-sport bajnokságát, amelyre Szlovákia, Csehország és Lengyelország is nevezett csapatokat. Megalakult a Magyar E-Sport Szövetség, amely akárcsak a Magyar Úszószövetség, a hivatásos sportolók érdekeit képviseli.

Az online szerencsejáték oldalak, mint feltörekvő csillag

Az online szerencsejáték vagyis online kaszinó oldalak 2013-as magyarországi legalizálásukat követően minden évben több és több felhasználót nyernek el. Ez a népszerűség köszönhető az üdvözlő bónuszoknak, az egyre gyorsabb ki-, és befizetési rendszereknek, a magyar nyelvű oldalaknak és leírásoknak. A hitelesített oldalak megbízhatóak, így nem kell attól tartanunk, hogy ellopják az adatainkat. Éppen ezért az utóbbi évek egyik legnagyobb felemelkedését produkálja a játékipari piacon. Ma már élő streaming, sportfogadások, starburst nyerőgépek, akár több száz játék, magas minőségű grafika, sok helyen magyar nyelvű ügyfélszolgálat várja az oda látogatókat. Mindez pedig 10 éve még szinte elképzelhetetlen volt, és szükség volt ahhoz, hogy a kreatív ipar fellendüljön Magyarországon. Az online szerencsejáték oldalak növekedése biztosan nem áll meg a következő években.

A kreatív ipar Magyarországon

Amellett, hogy napjainkban egyre több hazai tulajdonú játékfejlesztő cég vagy multinacionális cég képviselője jelenik meg hazánkban, szakemberből kevés van. 2015-ben azonban a Budapesti Műszaki Egyetem elsőként elindította Játéktervezői képzését, amelynek oktatói között a legelismertebb szakembereket tudhatja magáénak. A képzés során játékelméleteket, pszichológiát, digitális játéktörténetet, gyártási ismereteket, UI és UX alapozó képzéseket sajátíthat el az, aki úgy dönt, ebben szeretné látni a jövőjét. Magyarország már letette a voksát a játékipar mellett.

Mi várható a játékiparban 2021-ben?

Jelenleg Magyarországon az éves videójáték bevétel 69 millió dollár, és több, mint 3.7 millió felhasználóval rendelkezik. Becslések szerint a következő 5 évben ez a bevétel várhatóan 79 millió dollárra nő, hiszen egyre többen játszanak a mobiljukon. Az online értékesítés és a steaming oldalak sosem látott növekedést produkálnak, és manapság szó szerint mindenki játszik.

Eközben az online játék, a számítógépek és az okostelefonok vagy táblagépek ma már engedélyezettek és mindenki számára elérhetőek, és kiszoríthatják a hagyományos játékipart. Jelenleg a digitális játékiparban 85 vállalkozás és 150 alkalmazott dolgozik, de valójában jelentősen magasabb lehet ez a szám, ha az alvállalkozókat és informatikusok egy részét is ide számoljuk. Csak várnunk kell, és meglátjuk, hogy a jövőben mi vár még ránk a játékiparban.

Las Vegas – miért szeret ilyen sok pókerjátékos odamenni?

Nem tagadható, hogy sokan azért mennek Las Vegasba, hogy feltűnősködjönek. Azonban nem titkolható el, hogy ez a hely egyfajta “Mekka” is a pókerjátékosok számára. Mi lehet ennek az oka? Miért olyan híres ez a hely a pókerről vagy a rulettről? Mind ezt az alábbi cikkben elmagyarázzuk!

A szerencsejátékok legalizálása

Nos, a szerencsejáték legalizálása Las Vegasban hatalmas mérföldkő volt az illegális szerencsejáték helyzetében. 1931-ben törvényessé tették ezt a tevékenységet Las Vegasban és ennek köszönhetően a vasúti város hatalmas fejlődésen ment át. A szerencsejátékosoknak sok divatos szállodát, éttermet és más érdekes épületet építettek. De ez nem minden.

A bűn városa

Nem tagadható, hogy Las Vegasban a szokásos szerencsejátékok mellett pókerezni is lehet szinte az egész városban. Bárki, aki Las Vegasba jön, egy vagy több pókerasztalnál ülhet. Ha azonban nem fogsz megfelelően kezelni a pénzedet, akkor elveszíthetsz mindent. Minden pókerjátékos tudja, hogy pénzeszközeinek kezelése befolyásolhatja a jövőjét, de sok vasárnapi játékost általában ez nem érdekel. Ez nagyon rossz tulajdonság, hiszen egy bizonyos ponton ezek a játékosok elveszíthetik az összes pénzüket. Ez nem egy jó ötlet, főleg hogy pénz nélkül nincs mit keresnünk Las Vegasban.

Szerencsére, mivel valószínűleg nem hatalmas tétekkel fogsz játszani, nem kell attól tartanod, hogy a póker mestere átmegy az asztalodhoz és akár minden megtakarításaidat is elveheti. Az ilyen játékosok nem akarnak időt pazarolni ilyen dolgokra. Az első osztályú szakemberek a magas tétet részesítik előnyben, míg a rendes játékosok egyszerűen ezt nem engedhetik meg maguknak. Ha egy Las Vegasi utat terveztél, de a koronavírus miatt nem tudod teljesíteni, akkor ne feledd, hogy a bwin Casinoban is játszhatod!

Fontos!

A legtöbb Las Vegas-i csaló számára egy ember könnyű célpont. Azért hívják ezt a helyet a Bünős Városának, hiszen mindig toleráns volt a felnőtt szórakoztatási formák iránt. Számos éjszakai klubok-, bárok- és szerencsejáték kínáló helyet meg lehet látogatni. Ne feledd azt is, hogy Las Vegasban a bűncselekmények aránya magas, ezért ha már főutcára tervezed menni, maradj is ott. Fontos, hogy ne használd a hitelkártyádat, hiszen ez a hely az ATM-kártya csalásáról is híres.

Mit érdemes ellátogatni Las Vegasba?

Először is a Strip az egyik legnépszerűbb turista látványosság és nem is csoda, hiszen nagy vonzó erővel bír segítve a Las Vegas-i turizmust. Az egyik leghosszabb utcán találhatók neon fényben úszva a város legjobb és leghíresebb kaszinói, szállodái és éttermei.

Lapszem, 2018. május 2.

0

Szerda van, de a hosszú hétvége után ez a hét első munkanapja. A Zsigmondok a névnapjukat ünneplik, mi pedig megnéztük, miről írnak a mai újságok.

Karácsony Gergely: Nem nünükém a vezérség

Egy olyan mozgalmat kell létrehozni, amelyik körbe öleli a pártokat, becsatornázza a civil szervezeteket, illetve megmutatja, milyen célokat érdemes képviselniük – ezt mondta a Népszavának adott interjúban Karácsony Gergely. Szerinte

már holnap el kell kezdeni építeni ezt a közösséget.

Arról is beszélt, hogy a pártok nem fogadták ellenségesen az MSZP-Párbeszéd ötletét az ellenzéki kerekasztalról.

A Toroczkai-Dúró páros vezetné a Jobbikot

A Magyar Idők szerint kezd összeállni a Jobbik elnöki posztjára bejelentkezett Toroczkai László csapata, miután Dúró Dóra vállalná az elnökhelyettesi posztot.

Az alelnöki posztért újra indulna Novák Előd is.

A Jobbik ma kezdi kétnapos frakcióülését, ahol a 26 parlamenti képviselő feladatairól dönthetnek.

Milliárdos forgalmat generál az eurojackpot

A Világgazdaság arról ír, hogy hetente közel 600 ezer euro­jackpot-szelvényt adnak fel Magyarországon, a játék a 30–50 éves férfiak körében a legnépszerűbb. A lap szerint a célközönség jelentős része az ötös, a hatos vagy a skandináv lottón is szerencsét próbál, de a 11-12 milliárd forintos, vagy afeletti eurojackpot-főnyeremény már az alkalmi játékosokat is megmozgatja.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK