Kezdőlap Címkék Szerencsejáték

Címke: szerencsejáték

Hogyan tartsa biztonságban a pénzét, miközben online kaszinóban játszik?

0

Napjainkban egyre többen fedezik fel a kaszinó játékok online világát, ami nem is meglepő, tekintve, hogy a modern kor technológiai vívmányai révén immár a nappalink kényelméből is élvezhetjük a játékot. Az internet világa végtelen lehetőségeket nyújt, hogy kipróbáljuk szerencsénket, élvezzük a különböző játékok színes skáláját, legyen szó akár pókerről, blackjackről, rulettről vagy a számtalan nyerőgépről. Azonban, miközben az online kaszinók egyre népszerűbbek lesznek, sokan felteszik a kérdést: valóban biztonságosan játszhatunk-e a virtuális térben, különösen, amikor saját pénzünkről van szó?

Ez a cikk ezekre a kérdésekre kíván választ adni, és olyan lépéseket és stratégiákat mutat be, amelyek segítségével biztonságosan és biztonságosan élvezheti az online szerencsejátékokat. Tudjuk meg együtt, mire kell figyelnünk, ha felelősségteljesen szeretnénk részt venni az online kaszinók világában.

Válasszon Megbízható Online Kaszinót

FH

A megbízható online kaszinók kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit az online szerencsejáték során meg kell hoznod. Ahhoz, hogy nyugodtan és biztonságban érezd magad, alaposan meg kell vizsgálnod a potenciális kaszinókat. De hogyan tudod eldönteni, hogy egy kaszinó megbízható-e? Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek ebben:

 1. Engedélyek és Szabályozások: Minden megbízható online kaszinónak rendelkeznie kell engedélyekkel, amelyeket elismert és megbízható szerencsejáték-hatóságok adnak ki. Ezek az engedélyek biztosítják, hogy a kaszinók betartják a játékosvédelmi szabályokat és a tisztességes játékra vonatkozó előírásokat. Ellenőrizd, hogy a kaszinó rendelkezik-e például Máltai, Gibraltári, vagy az Egyesült Királyság engedélyével. Ezen információk segítségével könnyen megtalálhatod a legjobb online kaszinók Magyarországon, amelyek biztosítják a biztonságos és tisztességes játékot.

 2. Tanúsítványok és Auditok: Keresd azokat a kaszinókat, amelyek rendelkeznek független auditáló szervezetek tanúsítványaival, mint például az eCOGRA. Ezek a tanúsítványok biztosítják, hogy a kaszinó játékai igazságosak, a szoftvereik pedig megbízhatóak.

 3. Online Vélemények és Felhasználói Értékelések: A játékosok véleményei és tapasztalatai sokat elárulhatnak egy kaszinó megbízhatóságáról. Olvass el különböző fórumokat és értékeléseket, hogy jobb képet kaphass a kaszinó hírnevéről.

 4. Védelmi Rendszerek: A legjobb online kaszinók modern titkosítási technológiákat használnak a játékosok adatainak és tranzakcióinak védelmében. Ezek közé tartozik például az SSL titkosítás, amely biztosítja az adatok biztonságos átvitelét az interneten.

 5. Ügyfélszolgálati Támogatás: Egy megbízható kaszinó mindig rendelkezik kiváló ügyfélszolgálattal. Fontos, hogy gyorsan és hatékonyan kapj választ a kérdéseidre és problémáidra.

 6. Játékkínálat és Szoftverfejlesztők: A megbízható kaszinók széles választékot kínálnak különböző kaszinó játékokból, beleértve a legújabb slot játékokat, asztali játékokat és élő kaszinó opciókat. Ezek a játékok elismert szoftverfejlesztőktől származnak, mint például a NetEnt, a Microgaming vagy a Playtech.

Biztonságos Fizetési Módszerek Használata

A biztonságos fizetési módszerek használata kulcsfontosságú, amikor online pénzügyi tranzakciókról van szó. Válassz olyan fizetési módszert, amely biztonságos és megbízható. A következő lista bemutatja a legnépszerűbb és legbiztonságosabb fizetési opciókat, amelyeket az online kaszinókban használhatsz:

 • Hitelkártyák: Mint például Visa, MasterCard vagy American Express. Ezek a kártyák széles körben elfogadottak és kiváló biztonsági intézkedésekkel rendelkeznek.
 • Elektronikus Pénztárcák: Ilyenek például a PayPal, Skrill vagy Neteller. Ezek gyors és biztonságos tranzakciókat tesznek lehetővé, emellett nem igényelnek banki adatok közvetlen megosztását.
 • Banki Átutalások: Sok játékos részesíti előnyben a hagyományos banki átutalásokat a magas biztonsági szint miatt.
 • Előre Fizetett Kártyák: Mint például a Paysafecard, amelyek lehetővé teszik, hogy előre fizetett egyenleget használj fel online vásárlásokhoz.
 • Kriptovaluták: A Bitcoin, Ethereum és más digitális valuták egyre népszerűbbek az online kaszinókban, mivel anonimitást és nagyon alacsony tranzakciós díjakat kínálnak.
 • Mobilfizetések: Olyan szolgáltatások, mint a Boku vagy a Payforit, lehetővé teszik a játékosok számára, hogy közvetlenül a mobiltelefonszámlájukon keresztül fizessenek.

Óvatosan az Online Szerencsejátékokkal Kapcsolatos Csalásokkal

FH

Az online kaszinók világában sajnos előfordulhatnak csalások is. Fontos, hogy tisztában legyünk velük, és tudjuk, hogyan kerülhetjük el őket. Legyél óvatos a phishing támadásokkal, amikor adathalász e-mailek próbálják megszerezni a személyes és pénzügyi adataidat. Kerüld el azokat a játékokat és szoftvereket, amelyek nem rendelkeznek hitelesítéssel, és így könnyen lehetnek manipuláltak. Figyelj oda a túl jó, hogy igaz legyen ajánlatokra is. Ha valami túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen, valószínűleg az is.

Felelősségteljes szerencsejáték

Az online szerencsejáték célja a szórakozás és a kikapcsolódás, nem a gyors meggazdagodás. Fontos, hogy felelősségteljesen játszunk. Állíts be játékhatárokat, és soha ne költs többet, mint amennyit megengedhetsz magadnak. Ha úgy érzed, hogy elveszítetted az ellenőrzést vagy a szerencsejáték problémát okoz, ne habozz segítséget kérni. Magyarországon is vannak szervezetek, amelyek segítséget nyújtanak a szerencsejáték-függőségben szenvedőknek.

Záró Gondolatok

Az online szerencsejáték világa magával ragadó és izgalmas lehet, de emlékezzünk, a legfontosabb cél a szórakozás és a kikapcsolódás. A felelősségteljes játék azt jelenti, hogy tudatosan és kontrolláltan játszunk, elkerülve a felelőtlen játék magával hozta negatív következményeket. Fontos, hogy mindig csak annyit költsünk, amennyit valóban megengedhetünk magunknak, és ne hagyjuk, hogy a játék irányítsa az életünket.

Egy jó módszer a felelősségteljes játékra való ösztönzésre az, ha előre meghatározott játékhatárokat állítunk be. Ez magában foglalhatja a játékra szánt időt, a költéseket és a veszteségeket. Ezek a határok segítenek abban, hogy kontroll alatt tartsuk a játékszenvedélyünket, és ne engedjünk a kísértésnek, hogy többet játsszunk vagy költsünk, mint amennyit eredetileg terveztünk.

Amennyiben úgy érzed, hogy elveszítetted az ellenőrzést, vagy a szerencsejáték problémákat okoz az életedben, ne habozz segítséget kérni. Magyarországon számos szervezet és szolgáltatás áll rendelkezésre, hogy támogatást nyújtson a szerencsejáték-függőséggel küzdőknek. Ezek közé tartoznak például a Szerencsejáték-függőség Kezelő Központok, amelyek szakértő tanácsadást és támogatást nyújtanak azoknak, akik segítségre szorulnak. Emellett online fórumok és önsegítő csoportok is rendelkezésre állnak, ahol megoszthatod tapasztalataidat, és tanácsokat kaphatsz másoktól, akik hasonló helyzetben vannak.

Emlékezz, a szerencsejáték legyen élvezetes és szórakoztató tevékenység, ne engedd, hogy túl nagy szerepet kapjon az életedben. Felelősségteljesen játszva megőrizheted az önkontrollodat és élvezheted a játék izgalmait anélkül, hogy negatívan befolyásolná az életminőségedet.

A játékgépek szabályai és stratégiák

0

Az utóbbi években egyértelműen az online nyerőgépek váltak az internetes kaszinók sztárjaivá. A magas nyereményeknek és a kiemelkedő nyerési esélyeknek hála ma minden korábbinál több játékos játszik ezekkel a játékokkal.

Ha te is szerencsét próbálnál, akkor most kaphatsz egy kis segítséget, hiszen a Vulkanvegas bónuszkód ajánlatnak köszönhetően most te is kaphatsz ingyenes pörgetéseket és kockázatok nélkül ismerkedhetsz a nyerőgépekkel, miközben valódi nyereményeket nyerhetsz! De ne szaladjunk ennyire előre, ha korábban még nem játszottál nyerőgépeken, akkor fontos, hogy először egy kicsit megismerd a nyerőgépek működését, hogy sikeresen tudd majd kialakítani a saját győztes stratégiádat. Olvass tovább és ismerd meg a nyerőgépek izgalmas világát!

Alapvető szabályok

A nyerőgépek a szerencsejáték legegyszerűbb, de mégis egyik legizgalmasabb műfaja, amelyek az 1950-es évektől kezdve kezdtek igazán népszerűvé válni. Az internetes kaszinók világát azért is tudják uralni a mai napig a nyerőgépek, mert amellett, hogy egyszerűen érthető játékmenetet és gyors nyereményeket kínálnak, a nyerőgépek mindenkinek ugyanakkora nyerési esélyt biztosítanak. Az asztali játékoknál jóval több szerepe van a tapasztalatnak és a jó nyerő stratégiának, egyes kártyajátékok, például a póker esetében, pedig a profik még rossz lapokkal is le tudják győzni a zöldfülűeket. A nyerőgépek esetében ilyen problémákkal nem kell szembesülnöd, egyszerűen pörgess és bízd magad a szerencsére.

A nyerőgépek szabályai nagyon egyszerűek. Ha sikerül kipörgetned a megadott nyertes szimbólumkombinációkat a megfelelő nyerővonalakon, akkor nyertél. A nyerővonal fogalma azt jelenti, hogy például nem elég 3 azonos szimbólumot kipörgetned, ezeknek egy sorban vagy mondjuk egy oszlopban kell lenniük. A különféle nyerőgépek különböző számú nyerővonalat használnak. A leggyakoribb a 10-20 nyerővonal használata, de egyes nyerőgépek akár több százat is használhatnak, míg más nyerőgépeken egyáltalán nincsenek nyerővonalak. Ezeken a slotokon nem számít a kipörgetetet szimbólumok helyzete, csupán a szimbólumok száma.

Játékgépek típusai

Komplexitástól és designtól függően többféle kategóriáját lehet megkülönböztetni az online nyerőgépeknek. A legegyszerűbbek a klasszikus vagy retro stílusú nyerőgépek. Ezek általában 3 vagy 5 tárcsás, 3 vagy 4 soros, kevés nyerővonalas, egyszerű játékmenetet és szimbólumkombinációkat kínáló slotok. A leggyakoribbak azonban a modern vagy 3D slotok, amelyek a klasszikus slotok némileg felturbózott változatai. Ezek már jellemzően 5, 6 tárcsát és 4-5 sort használnak, ami bonyolultabb szimbólumkombinációkat, azonban izgalmasabb játékot is eredményez. Emellett ezeken a játékgépeken már megjelenhetnek különféle extra funkciók is.

Nagyon népszerűek manapság a különleges, megaways nyerőgépek is, melyek legfontosabb jellemzője, hogy minden egyes tárcsájukon eltérő számú szimbólum jelenhet meg. A megaways gépek akár 10-16 tárcsát is használhatnak, ami szinte követhetetlenül hektikus, ám annál pörgősebb és látványosabb játékmenetet tesz lehetővé. A nyerőgépek egy másik különleges kategóriáját a bonus buy és bonus feature slotok jelentik. Ezek olyan modern slotok, amelyekben rengeteg, akár 8-10 különböző játékon belüli extra funkció is elérhető, amely különleges játékélményre ad lehetőséget. Végezetül bár nem valódi kategória, sokszor szokás külön csoportba sorolni a progresszív jackpot nyerőgépeket is. Azokat a nyerőgépeket hívjuk így, amelyek több száz vagy több ezer milliós jackpot főnyereményeket kínálnak.

Nyerőgépen belüli extra funkciók

Nyerőgépen belüli extra funkciókkal akkor is találkozni fogsz, ha nem a bonus feature slotokat választod. Ezek az extra funkciók vagy minijátékok változatosabbá teszik a játékélményt, azonban, ha túl nagy számban kerülnek be egy nyerőgépbe, akkor az sokak szerint már inkább rontja a hatást, hiszen szinte már nem is egy hagyományos értelemben vett nyerőgéppel játszol. A játékon belüli funkciók sokfélék lehetnek a nagyon egyszerűtől az egészen bonyolultig. A leggyakoribb minijátékot a nyereményszorzós bónuszkörök jelentik. Ilyenkor bizonyos szimbólumok kipörgetése esetén általában 5-20 számú bónuszkör indul, amely alatt a játékosok további nyereményeket nyerhetnek, de a már megtett téten felül nem kell több pénzt kockáztatniuk.

Egy másmilyen jellegű nyerőgépes extra funkció lehet például a dupla vagy semmi játék. Ennek a lényege, hogy kör végeztével lehetőséged van 50%-os eséllyel megdupláznod és 50%-os eséllyel lenulláznod a nyereményeidet. Ha éppen szerencseszériád van, akkor ez segíthet gyorsabban halmozni a nyereményeket. További, elsősorban inkább csak bonus feature nyerőgépeken elérhető extra funkciók lehetnek még például a kincskeresés, a wild szimbólum vásárlási lehetőség, vagy a pénzért vásárolható nyereményszorzó.

Nyerő stratégiák

Mint már elhangzott a nyerőgépeken alapvetően nincsenek igazi értelemben vett nyerő stratégiák. Mindenkinek ugyanakkora esélye van nyerni és csak a szerencse számít. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tehetsz azért, hogy szerencsésebb legyél. Először is, ha még kezdő vagy, akkor az a legfontosabb, hogy minél többféle különböző slotot kipróbálj. Próbáld ki, hogy mennyire tetszik a játék, mennyire megfelelő számodra játékmenet, és ami a legfontosabb, számold, hogy melyik gépen mennyi pénzt nyersz. Ha maximalizálni akarod a nyerési esélyeidet, akkor fontos, hogy ki tudd választani azokat a játékgépeket, amelyeken a legtöbb szerencséd van és csak ezekre koncentrálj.

Szintén fontos, hogy türelmes és fegyelmezett játékos legyél. Ne akarj mindig minden áron nyerni, még a profik is csak hosszú távon vizsgálva tudnak jó eredményeket felmutatni. Mindig lesznek vesztes napok és hetek. Ismerd fel, ha nem vagy szerencsés és inkább hagyd abba a játékot! Próbálkozz újra egy másik napon, amikor szerencsésebb vagy! Ha olyankor is erőlteted a játékot, amikor láthatóan nem megy, azzal csak a veszteségeidet fogod halmozni.

Miben különbözik a pénzügyi kereskedés a szerencsejátéktól?

0

A 2020-as év áprilisa és szeptembere között az Apple Inc. részvényei 60 dollárról 134 dollárra emelkedtek, ami mindössze öt hónap leforgása alatt egy 123%-os növekedést jelent. Sokan látták ezeket a számadatokat, és azonnal úgy döntöttek, ideje elkezdeniük az online kereskedést.

A pénzmennyiség ilyen gyors és drasztikus növekedésének esélye túl sok volt ahhoz, hogy elszalasszák. De vajon mi a különbség aközött, hogy ezt a lépést teszi meg vagy pedig az online szerencsejáték mellett dönt? Talán azt válaszolja, hogy a kereskedés olyan készség, amelyet alaposan meg kell tanulni, míg a szerencsejáték egyszerűen csak azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagyja pénzügyi sorsát. Egyes szerencsejátékosok azonban olyan módszereket használnak, amelyeket évtizedeken át türelmesen fejlesztettek, miközben sokan azok közül, akik a világjárvány idején kezdtek online kereskedni, még a pénzügyi kereskedési koncepciók alapvető ismereteivel sem rendelkeztek. Szóval létezik különbség vagy pedig nincs?

A válasz az, hogy attól függ, hogyan csinálja. Valaki, aki csak úgymond pénzt „tesz” egy részvénybe, amelyről „forró tippet” kapott, anélkül, hogy további kutatásokat végezne, „egyáltalán nem fektet be”

– mondja Rick Kahler, a Kahler Financial Group munkatársa. Inkább „teljes szerencsejátékot játszik, amelynek pénzvesztési esélyei hasonlóak bármelyik szerencsejátékhoz”.

De vegyünk valakit, aki ténylegesen elvégzi a pénzügyi kereskedéssel kapcsolatos házi feladatát, és először megismeri a piacok működését, majd az általa választott kereskedési instrumentumokat. Mielőtt elkezdene kereskedni, még kockázatmentesen is kipróbálja azt egy demószámlával, mielőtt valódi pénzt kockáztatna. Amikor elkezd kereskedni, akkor tudásalappal, sőt némi tapasztalattal is rendelkezik. Mindenesetre, amint elkezdi a kereskedést, a releváns tapasztalatok tárháza napról napra gyarapodni kezd. Ő akkor szintén szerencsejátékos, vagy esetleg valami más?

Az online kereskedés kockázatai

Valóban igaz, hogy minden alkalommal, amikor ügyletet nyit az online kereskedési platformján, akkor Ön kockázatot vállal. Lehetséges, hogy a végén elveszíti az összes pénzt, amit beleölt, és így az, amit csinál, szerencsejátékhoz hasonlít. De az a tény, hogy mindkét tevékenység kockázattal jár, még egyáltalán nem teszi őket egyenértékűvé. A nyitott szívműtét elvégzése kockázatos, de nem neveznénk szerencsejátéknak. Ennek az az oka, hogy van egy sor kipróbált, bevált gyakorlat és eljárás, amelyekre a sebész támaszkodik a kockázat kezelésére és a kívánt eredmény elérésére. A kockázat a műtét szerves részét képezi, és anélkül előfordulhat, hogy semmilyen esély nem lenne a gyógyulásra. Hasonlóképpen, a kockázat beépül a pénzügyi kereskedésbe: ez az, ami lehetővé teszi a pénzügyi nyereséget. Valójában, gyakran előfordul az a helyzet is, hogy a magasabb kockázat magasabb potenciális megtérülést eredményez.

Stratégia

Habár azt mondtuk, hogy a szerencsejátékosok ugyanúgy stratégiát alkalmaznak, mint ahogyan a kereskedők, ez azért nem teljesen ugyanaz. Amikor Ön kereskedik, lehetősége nyílik tudatosan kiszámítani a lépéseit, és még veszteségeket is betervezheti. Például, a kereskedők több mint 100 éve technikai elemzést használnak, hogy segítsék őket a piacok elérésében és megközelítésében. Az adatok azt mutatják, hogy ez a módszertan, amely a piac pszichológiai elemzésén keresztül próbálja előre jelezni az ármozgásokat, nagy sikert tudhat magáénak. Senki nem állítja azt, hogy mindig működik, vagy hogy az előrejelzések rendkívül pontosak, de ez nem azt jelenti, hogy mindez pontosan ugyanaz, mint rulettezni.

Hasonlóan a kockázatkezeléshez, bevett gyakorlat, hogy a kereskedők stop-loss megbízásokat adnak, ami korlátozza ügyleteik lehetséges árnyoldalait. Ezzel szemben, ha mondjuk Ön 200 dollárt tesz a pirosra, és a rulettgolyó feketére gurul, akkor azonnal elbúcsúzhat mind a 200 dollárjától.

Rengeteg információ áll rendelkezésre az Ön kereskedési instrumentumáról – a múltbeli ármozgásokról, a működési szektor alapjairól, valamint a releváns legfrissebb hírekről. Az elemzők különböző módon szemlélhetik az információkat, sőt még eltérő következtetésekre is juthatnak, de ez nem azt jelenti, hogy Önnek nem áll módjában eljutni a megfelelő értelmezéshez. Éppen ellenkezőleg, általában a legképzettebb és legügyesebb pénzügyi kereskedők a legsikeresebbek. Azonban, amikor Ön leül a rulettkerék elé, egyáltalán nem áll rendelkezésre olyan információ, amely segítene döntésre jutni abban, hogy a labda inkább a pirosra, mintsem a feketére kerül-e.

Végezetül

Rick Kahler azt a következtetést vonja le, hogy „megfelelően végezve, a piacba történő befektetés távolról sem szerencsejáték”. Ne feledje azonban azt a vékony határvonalat, amely elválasztja a két törekvést. Ami kereskedésnek indul, hamarosan szerencsejátékba is torkollhat, abban az esetben, ha az izgalom vagy a nyereség iránti vágy kielégítésére, vagy a múltbeli veszteségek fájdalmának csillapítására szolgál.

A kereskedés megkezdésének legelső lépése az, hogy Ön odaadással és alázattal fejlessze magát. Legyen hajlandó türelmesen lecserélni előítéleteit új ötletekre, valamint vegyen részt egy alapos képzési folyamaton. Az elmúlt idők azt tanították eddig, hogy valószínűleg egy ilyen megközelítés hozza a legtöbb hasznot.

Végezetül elmondható, hogy kulcsfontosságú olyan pénzügyi kereskedési platformot választania amely egyszerre intuitív és csúcstechnológiát alkalmaz. Mindezt azért, hogy Ön megbizonyosodjon arról, készen áll arra, hogy kihasználja a piaci lehetőségeket, amikor azok felbukkannak. Az iFOREX Europe platformja bőségesen tele van olyan hasznos funkciókkal, amelyek segítségével Ön az élvonalban képes maradni, megelőzve a többieket.

Hogyan igényelhet kaszinó bónuszokat Magyarországon

0

Az online kaszinók jól ismertek arról, hogy számos bónuszt kínálnak a játékosoknak a platformjaikon. A játékosok bónuszt fedezhetnek fel, köztük üdvözlő bónuszokat, befizetés nélküli bónuszokat és még sok mást. Ezeknek a bónuszoknak a jogosultsága a bónusz típusától függ.

Az üdvözlő bónusz igénybevételének feltétele, hogy új számlát regisztráljon a kaszinóoldalon, és megtegye az első befizetését.

Tény, hogy egyes üdvözlő bónuszokat a játékosok befizetés nélkül is igényelhetnek. A legjobb üdvözlő bónuszok közül néhányat az online-kaszino.com oldalon tekinthet meg.

Hogyan lehet igényelni a befizetés nélküli üdvözlő bónuszt

Ez a fajta bónusz olyan üdvözlő bónusz, amelyhez nem szükséges befizetés. Mindössze annyit kell tenned, hogy létrehozol egy új fiókot az adataiddal. Ha a kaszinó rendelkezik befizetés nélküli kóddal, akkor azt kell használnod a regisztrációkor a bónusz igényléséhez. A bónusz ingyenes pörgetések vagy készpénz formájában érkezik.

Amint befejezed a regisztrációs folyamatot és igényled a bónuszt, az automatikusan jóváírásra kerül a számládon. A bónuszt bármelyik általad választott játékra vagy az online kaszinó által meghatározott játékokra felhasználhatod.

Hogyan igényelheted az első befizetési bónuszt

Az első befizetési bónusz gyakran az első befizetés összege alapján adott bónusz, amelyet a játékosok kapnak. Például egy kaszinó platform 100%-os első befizetési bónuszt adhat 100 dollárig. Ez azt jelenti, hogy ha 100 dollárt fizetsz be, további 100 dollárt kapsz bónuszként.

Ne feledd, hogy az első befizetési bónusz általában az új felhasználóknak szól, akik először regisztrálnak egy kaszinóoldalon. A bónusz igényléséhez kövesd az alábbi lépéseket:

– Regisztrálj egy új számlára a kaszinóoldalon, és add meg a bónuszkódot, ha van ilyen.

– Fizess be pénzt a kaszinószámládra, és jelentkezz be a bónuszajánlatra.

– A kaszinó automatikusan jóváírja a játékszámládon a bónusz összegét. A bónusz feltételei határozzák meg, hogy mit kell tenned a nyereményed kifizetéséhez.

Teljesítened kell a bónusz forgatási követelményeit, azaz meghatározott számú alkalommal végig kell játszanod a játékot mielőtt kiveheted nyereményedet. Emellett egyes kaszinók több csomagot is kínálnak az üdvözlő bónuszukban, beleértve az ingyenes pörgetéseket és a több befizetésre elosztott bónuszokat.

Az ingyenes pörgetések gyakran bizonyos nyerőgépcímekre korlátozódnak. Ellenőrizze az ingyenes pörgetések felhasználására alkalmas játékokat, mielőtt igénybe venné azokat.

Végső gondolat

A kaszinóbónuszok hatékonyan növelik a bankrollt. Ellenőrizze a bónusz igénybevétele előtt a fogadási követelményeket. Néha előfordulhat, hogy a fogadási követelmények észszerűtlenek, és ez a kaszinóbónuszt nem teszi vonzóvá.

Az ebben a bejegyzésben említett kaszinóbónuszokon kívül a kaszinó platformok más promóciókat is kínálnak az ügyfelek vonzása érdekében. Ezek a promóciók közé tartozik a készpénz-visszatérítés, a VIP- és hűségprogramok és még sok más. Javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze a bónuszhoz vagy promóciós ajánlathoz kapcsolódó feltételeket, mielőtt elfogadja azt.

A legvagányabb nyerőgépes funkciók

0

A nyerőgépek még mindig a szerencsejáték legklasszikusabb formája és nincs ez másképp az online kaszinók esetében sem. A kocsmákban felállított “megokosított” gépek a múlté, az internetes kaszinókban most minden korábbinál kedvezőbb nyereményekért, ellenőrzött körülmények között játszhat bárki!

A https://magyarcasinos.com/ingyenes-porgetesek/ linket követve most azt is megtudhatod, hogy új játékosként hogyan tudsz akár több száz ingyenes nyerőgépes pörgetésre is szert tenni! Az online nyerőgépek hirtelen jött népszerűsége nem véletlen. Az internetes kaszinóban bármikor, bárhonnan, azonnal játékba kerülhetsz a több ezer nyerőgép egyikén, amelyek közül számos akár több száz vagy több ezer millió forintos jackpot nyereményeket is kínálhat! Olvass tovább és tudj meg többet az online nyerőgépekről!

Nyereményszorzós bónuszkörök

A minden korábbinál kedvezőbb nyeremények nem csupán a modern online nyerőgépek akár 97-98 százalékos RTP nyereménykifizetési értékének köszönhetőek, hanem a számtalan minijátéknak is extra funkciónak is, amelyek helyet kaptak az internetes slot játékokban. Az egyik legfontosabb minijáték funkciót a nyereményszorzós bónuszkörök jelentik. Amennyiben érdekelnek olyan nyerőgépek, amelyek rendelkeznek ezzel a kedvező funkcióval, akkor a vulkan vegas ingyen pörgetés promóció keretén belül most több százat is kipróbálhatsz. A funkció lényege, hogy bizonyos szimbólumkombinációk kipörgetésével aktiválhatod a minijátékot. Ekkor automatikusan elindul nyerőgéptől függően általában 5-10 ingyenes bónusz kör. A bónusz körök alatt további nyereményeket szerezhetsz, nyereményszorzókat nyerhetsz, sőt, még akár további bónuszkörök is kipöröghetnek!

Dupla vagy semmi funkció

A dupla vagy semmi funkció azoknak való, akik igazán biztosak a megérzéseikben és szeretnék maximalizálni a nyereményüket! A dupla vagy semmi lényege rendkívül egyszerű. Azokon a gépeken, amelyeken elérhető ez a funkció, a játék végeztél a játékos dönthet arról, hogy megpróbálja-e 50% eséllyel megduplázni a nyereményét. Ez általában választással történik. A játékos 2 lezárt ládát lát, az egyikben a nyereménye kétszerese van, a másikban semmi. Ha a megfelelő ládát választod, akkor a nyereményed megduplázódik. Ha azonban a rossz ládát választod, akkor elveszted az adott körben nyert összes pénzt! Érdemes óvatosan használni ezt a funkciót, azonban egy szerencsés napon, jó megérzésekkel kombinálva nagyon durván megnövelheti az aznapi nyereményeidet!

Kaszkád tárcsák

Egy szintén rendkívül izgalmas és kedvező funkció, amit fel tudsz használni a nyereményeid maximalizására a “kaszkád tárcsák” vagy angolul “cascading reels”. A kaszkád tárcsák lényege, hogy miután a tárcsák megálltak és az összes nyertes szimbólumkombináció jóváírásra került, a győztes kombinációkat alkotó szimbólumok eltűnnek, majd a helyükre új szimbólumok “esnek”. Ezek az új szimbólumok aztán újabb és újabb győztes kombinációkat adhatnak ki, egészen addig, amíg a sikersorozat meg nem szakad. A kaszkád tárcsák funkcióval rendelkező modern nyerőgépeken így a végső nyereményed akár az eredeti nyeremény többszöröse is lehet! Nem csoda, hogy ez az egyik legnépszerűbb slot játékos extra.

Expanding wild szimbólumok

A wild szimbólum egyfajta joker szimbólum, amelynek lényege, hogy a tárcsákon megjelenve bármely hiányos szimbólumkombinácót kiegészíthet győztes kombinációvá. Az “expanding wilds” funkció lényege, hogy a megfelelő esetekben a tárcsákon megjelenő magányos wild szimbólum “klónozza” önmagát és akár az egész oszlopot vagy az egész sort betölti. Ezáltal jóval több hiányos szimbólumból lehet nyertes szimbólum! Fontos, hogy a wild szimbólum bármely nem teljes kombinációt mindig olyan kombinációvá egészít ki, amely a lehető legnagyobb nyereménykifizetést eredményezi. Ez az effektus halmozottan érvényesül expanding wilds funkció mellett.

Hogyan játszunk Ausztráliában online pokie-t valódi pénzben?

0

A szerencsejáték-kaszinók világában sok új kaszinó nyitja meg kapuit a nyerni akaró játékosok előtt. Az internetes pokie (online nyerőgépek Ausztráliában) népszerűsége miatt az új résztvevők számára még nehezebb kiválasztani a legjobbat, ahol játszani szeretnének. Melyek azok a tényezők, amelyeket érdemes figyelembe venni, mielőtt megszületik a döntés? Mitől „valós” egy online kaszinó? Olvasson tovább, hogy megismerje a nyerési tippeket és lehetőségeket ebben a különleges univerzumban. Az ausztrálok közismertek a pokie-k iránti szeretetükről, és most, hogy náluk már lehet online pokie-kat játszani, a játék népszerűsége egyre csak nő.

Pénz nélkül nincs igazi jackpot!

Ausztráliában soha nem fog tudni progresszív jackpotot szerezni ingyenes játékkal. Valódi pénzben kell kockáztatni, hogy jogosult legyen a jackpotra. A legtöbb progresszív jackpot megköveteli, hogy maximális tétet tegyen a pokie-ra, hogy elég sok pénzt nyerjen.

Mitől lesz egy online kaszinó minőségi Ausztráliában?

A Pokieslotgame szerint a legfontosabb, hogy célszerű utánanézni, hogy az adott online kaszinóban milyen lehetőségek vannak, majd ha kiválasztottuk a számunkra a megfelelőt, akkor költsük el a pénzünket, de úgy, hogy legyen értelme, azaz nyerjünk is vissza valamit, például a regisztrációs díjat. Mindezek mellett nézzük meg, hogy mire figyeljünk még oda:

 • Banki lehetőségek – Több banki módszer (Amex, American Express, CreditCards, Virgin Money), amelyek közül választhatunk a befizetéshez és a kifizetéshez.
 • Biztonság – Nézzünk utána, hogy a kaszinó milyen biztonsági intézkedéseket alkalmaz annak érdekében, hogy a befizetett és kivett pénzt gondosan kezeljék, és hogy az online tranzakciók során ne fordulhasson elő csalás.
 • Személyes biztonság – A tranzakciók biztonságának biztosításával egyetemben minden más személyes adatot is biztonságban kell tudni. Az beleegyezésünk nélkül semmilyen részletet nem szabad továbbadni harmadik személynek vagy azok felhasználását lehetővé tenni.
 • Játékok változatossága – Ha nyitottak vagyunk a különféle játékok kipróbálására, akkor nézzünk körül a kaszinóban, amely a lehetőségek szélesebb skáláját kínálja. Innen megtekinthetjük az egyes játékokat és azok kifizetéseit, a grafikát és az általános minőséget a döntés meghozatalához. Ezek közül soknak demóverziója szintén elérhető – így átérezhetjük, miről is van szó, mielőtt készpénzes fogadást teszünk rájuk.
 • Nyelvi lehetőségek – Folyékonyan beszélünk angolul, ugyanakkor szeretnénk franciául vagy más nyelven játszani. Ellenőrizzük, hogy milyen nyelvi lehetőségek állnak rendelkezésre a számunkra.
 • Telefonos segítségnyújtás – A fent felsorolt ​​nyelvi opciókkal együtt számos, több nyelven játékot kínáló call center segítséget adhat telefonon, Skype-on, Messengeren, e-mailen és más kommunikációs csatornákon keresztül.

Ne legyünk a pokie rabjai

Ez általában minden szerencsejátékra igaz. Feleslegesen nem érdemes a képernyő előtt ülni, viszont a nyerési alternatívákat ismerni vagy figyelni kell. Célszerű továbbá megnézni adott webhelyek értékelését, és kipróbálni néhány bemutatójátékot, hogy tudjuk, mire számíthatunk később, amikor már minden élesben, azaz igazi pénzért megy.

Az online és az élőpóker közötti legfőbb különbségek

0

A szerencsejáték-pályafutása során találkozott az „online póker” és az „élő póker” kifejezésekkel, melyeket folyamatosan összekever? Jó hírünk van: nem Ön az egyetlen! 

Cikkünkből megismerheti a kettő közötti különbséget, és ahhoz is elegendő tudással fog rendelkezni, hogy a legjobbat válassza közülük!  Kezdjük is az alapoktól! A póker egy olyan kártyajáték, amely a fogadást számos pszichológiai készséggel ötvözi, és amelyet élő, vagy online póker oldalakon is játszhatunk.

Ha elegendő tapasztalattal rendelkezik a valódi pénzes játékok terén, akkor biztosan könnyűnek találja az élő pókert, ami fordítva is igaz. Tehát az egyik legnagyobb különbség a fenti két pókerfajta között, az az, hogy az élő pókernél valódi dílerrel játszunk, míg az online verziónál egy számítógépes szoftverrel. Ebben a cikkben sorra vesszük az élő és online játék közötti legfontosabb különbségeket.

A játék stílusa

Mind az élő, mind pedig online pókerhez egy mobiltelefonon, vagy asztali számítógép szükséges, azonban az élő pókert valós időben játsszuk a különböző helyekről érkező különböző játékosokkal. Arra is lehetőségünk van, hogy interakcióba lépjünk a dílerrel. Klassz, igaz? Ez segít a hangulat oldásában, függetlenül attól, hogy nyerünk, vagy veszítünk. Azonban az online póker esetében a kártyákat egy automatizált szoftver, az ún. random számgenerátor (RNG) osztja. Ha online pókert játszunk, a játék során általában egy számítógépes programmal lépünk interakcióba.

A másik fő különbség a játéktempó: az élő póker sokkal lassabb. Ha gyors online pókerhez szokott az RNG-vel, akkor az élő pókert nagy valószínűséggel túlságosan unalmasnak találja. Míg az online pókerben egy óra alatt akár 60 leosztást is kaphatunk, addig valószínűleg ennek maximum a felét érjük el az élő póker esetében. Az online póker emellett lehetővé teszi a több asztalnál egyszerre történő játékot, ami szintén több óránkénti leosztást eredményez, mint az élő pókernél, így az online póker esetében kevesebb idő alatt több tapasztalatot gyűjthetünk.

Élő kontra online játék

Az élő pókernél gyakran találkozhatunk magasabb tétekkel, mint az online verziónál, főként a nyitó emelések tekintetében. Általában az online póker a relatíve kisebb költségvetéssel rendelkező játékosoknak ideális. Az élő pókernél valószínűleg gyakrabban fog találkozni ún. laza (loose) játékosokkal, akik gyakran emelik vagy tartják a tétet. Rengeteg olyan játékos vesz részt élő pókerben, aki a játék puszta szeretetéért játszik, és sok esetben nem elemzi ki részletesen a játékot. Azonban ez nem minden élő pókerre igaz, ezért, ha a nyugodtabb játékstílust preferálja, akkor az élő póker az ideális választás az Ön számára!

Az online előnyei és hátrányai az élő pókerrel szemben

Az online póker előnyei

 • Irányíthatja a játék tempóját
 • Több asztalnál, több leosztásban játszhat egyszerre

Az online póker hátrányai

 • Az online póker általában agresszívabb és nehezebb
 • Kevésbé társasági játék

Miért nő a magyar játékipar 2021-ben?

A játékipar Magyarországon 2021-ben, akárcsak a világ többi országában, online nőtt hihetetlen mértékben. A bolti terjesztés azonban vereséget szenvedett és próbálják az online webshopokat felállítani a lehető leghamarabb. A spontán vásárlások száma csökkent, az emberek beköltöztek az otthonaikba, így a webshopok üzemeltetése míg eddig csak ajánlott volt, most létfenntartásúvá válik. Nézzük, hogyan változik a magyar játékipar 2021-ben!

Beszéljenek a számok

A 2020-as Globális Játékpiaci Riport előrejelzése szerint a játékosok száma 2023-ra valószínűleg átlépi a 3 milliárdot, valamint 2020-ban 159.3 milliárd forintos álomhatárt, amely 2019-hez képest 9,3%-os növekedés. Ez az óriási növekedés leginkább a mobiljátékok elterjedésének köszönhető, amely csak egyedül 15%-ot emelkedett. A világ minden táján emelkedés volt, ebből Európa 7,5%-os növekedést tudhat magáénak. Megugrott a különböző előfizetések száma, mint a Playstation Now vagy Xbox Live, hiszen ezek már közösségi térként is szolgálnak a játékosoknak.

Az e-sport Magyarországon

Az online sport, másnéven e-sport a piaci szereplők közé emelkedett. Olyannyira, hogy 2018-ban Budapest rendezhette meg a V4-ek e-sport bajnokságát, amelyre Szlovákia, Csehország és Lengyelország is nevezett csapatokat. Megalakult a Magyar E-Sport Szövetség, amely akárcsak a Magyar Úszószövetség, a hivatásos sportolók érdekeit képviseli.

Az online szerencsejáték oldalak, mint feltörekvő csillag

Az online szerencsejáték vagyis online kaszinó oldalak 2013-as magyarországi legalizálásukat követően minden évben több és több felhasználót nyernek el. Ez a népszerűség köszönhető az üdvözlő bónuszoknak, az egyre gyorsabb ki-, és befizetési rendszereknek, a magyar nyelvű oldalaknak és leírásoknak. A hitelesített oldalak megbízhatóak, így nem kell attól tartanunk, hogy ellopják az adatainkat. Éppen ezért az utóbbi évek egyik legnagyobb felemelkedését produkálja a játékipari piacon. Ma már élő streaming, sportfogadások, starburst nyerőgépek, akár több száz játék, magas minőségű grafika, sok helyen magyar nyelvű ügyfélszolgálat várja az oda látogatókat. Mindez pedig 10 éve még szinte elképzelhetetlen volt, és szükség volt ahhoz, hogy a kreatív ipar fellendüljön Magyarországon. Az online szerencsejáték oldalak növekedése biztosan nem áll meg a következő években.

A kreatív ipar Magyarországon

Amellett, hogy napjainkban egyre több hazai tulajdonú játékfejlesztő cég vagy multinacionális cég képviselője jelenik meg hazánkban, szakemberből kevés van. 2015-ben azonban a Budapesti Műszaki Egyetem elsőként elindította Játéktervezői képzését, amelynek oktatói között a legelismertebb szakembereket tudhatja magáénak. A képzés során játékelméleteket, pszichológiát, digitális játéktörténetet, gyártási ismereteket, UI és UX alapozó képzéseket sajátíthat el az, aki úgy dönt, ebben szeretné látni a jövőjét. Magyarország már letette a voksát a játékipar mellett.

Mi várható a játékiparban 2021-ben?

Jelenleg Magyarországon az éves videójáték bevétel 69 millió dollár, és több, mint 3.7 millió felhasználóval rendelkezik. Becslések szerint a következő 5 évben ez a bevétel várhatóan 79 millió dollárra nő, hiszen egyre többen játszanak a mobiljukon. Az online értékesítés és a steaming oldalak sosem látott növekedést produkálnak, és manapság szó szerint mindenki játszik.

Eközben az online játék, a számítógépek és az okostelefonok vagy táblagépek ma már engedélyezettek és mindenki számára elérhetőek, és kiszoríthatják a hagyományos játékipart. Jelenleg a digitális játékiparban 85 vállalkozás és 150 alkalmazott dolgozik, de valójában jelentősen magasabb lehet ez a szám, ha az alvállalkozókat és informatikusok egy részét is ide számoljuk. Csak várnunk kell, és meglátjuk, hogy a jövőben mi vár még ránk a játékiparban.

Las Vegas – miért szeret ilyen sok pókerjátékos odamenni?

Nem tagadható, hogy sokan azért mennek Las Vegasba, hogy feltűnősködjönek. Azonban nem titkolható el, hogy ez a hely egyfajta „Mekka” is a pókerjátékosok számára. Mi lehet ennek az oka? Miért olyan híres ez a hely a pókerről vagy a rulettről? Mind ezt az alábbi cikkben elmagyarázzuk!

A szerencsejátékok legalizálása

Nos, a szerencsejáték legalizálása Las Vegasban hatalmas mérföldkő volt az illegális szerencsejáték helyzetében. 1931-ben törvényessé tették ezt a tevékenységet Las Vegasban és ennek köszönhetően a vasúti város hatalmas fejlődésen ment át. A szerencsejátékosoknak sok divatos szállodát, éttermet és más érdekes épületet építettek. De ez nem minden.

A bűn városa

Nem tagadható, hogy Las Vegasban a szokásos szerencsejátékok mellett pókerezni is lehet szinte az egész városban. Bárki, aki Las Vegasba jön, egy vagy több pókerasztalnál ülhet. Ha azonban nem fogsz megfelelően kezelni a pénzedet, akkor elveszíthetsz mindent. Minden pókerjátékos tudja, hogy pénzeszközeinek kezelése befolyásolhatja a jövőjét, de sok vasárnapi játékost általában ez nem érdekel. Ez nagyon rossz tulajdonság, hiszen egy bizonyos ponton ezek a játékosok elveszíthetik az összes pénzüket. Ez nem egy jó ötlet, főleg hogy pénz nélkül nincs mit keresnünk Las Vegasban.

Szerencsére, mivel valószínűleg nem hatalmas tétekkel fogsz játszani, nem kell attól tartanod, hogy a póker mestere átmegy az asztalodhoz és akár minden megtakarításaidat is elveheti. Az ilyen játékosok nem akarnak időt pazarolni ilyen dolgokra. Az első osztályú szakemberek a magas tétet részesítik előnyben, míg a rendes játékosok egyszerűen ezt nem engedhetik meg maguknak. Ha egy Las Vegasi utat terveztél, de a koronavírus miatt nem tudod teljesíteni, akkor ne feledd, hogy a bwin Casinoban is játszhatod!

Fontos!

A legtöbb Las Vegas-i csaló számára egy ember könnyű célpont. Azért hívják ezt a helyet a Bünős Városának, hiszen mindig toleráns volt a felnőtt szórakoztatási formák iránt. Számos éjszakai klubok-, bárok- és szerencsejáték kínáló helyet meg lehet látogatni. Ne feledd azt is, hogy Las Vegasban a bűncselekmények aránya magas, ezért ha már főutcára tervezed menni, maradj is ott. Fontos, hogy ne használd a hitelkártyádat, hiszen ez a hely az ATM-kártya csalásáról is híres.

Mit érdemes ellátogatni Las Vegasba?

Először is a Strip az egyik legnépszerűbb turista látványosság és nem is csoda, hiszen nagy vonzó erővel bír segítve a Las Vegas-i turizmust. Az egyik leghosszabb utcán találhatók neon fényben úszva a város legjobb és leghíresebb kaszinói, szállodái és éttermei.

Egyszerű de nagyszerű instant win kaszinó játékok

0

Az instant win casino játékok, az online szerencsejáték legújabb formáját képviselik. Ezekben a kezdőknek és a profiknak is ugyanannyi esélyük van nyerni.

Az Instant Win, másnéven Insta vagy magyarul azonnali kaszinó játékok az online szerencsejátékok egyik legújabb és legnépszerűbb formája. Ezen játékok lényege, hogy bonyolult, hosszas taktikázás helyett egyszerű megérzésekkel tudsz nyerni, ami pörgőssé és izgalmassá teszi a játékot. A legújabb magyar kaszinó oldalak, mint például a GG Bet Casino oldala, több száz instant win játékot kínálnak, amelyeket most te is rendkívül kedvező nyerési esélyek mellett próbálhatsz ki. Ha úgy érzed, hogy a klasszikus szerencsejátékokban nincs szerencséd, akkor lehet, hogy érdemes lehet inkább az azonnali játékokkal próbálkoznod.

A játékok többsége rendkívül egyszerű szabályok alapján működik és rövid, ismétlődő körökből áll. Ezekben a játékokban a taktika semmit nem számít, tehát a teljesen kezdők és a profik is ugyanolyan esélyekkel indulnak. A győzelemhez csupán kötél idegekre, jó megérzésekre, na és persze némi szerencsére lesz szükséged. Olvass tovább és ismerj meg 5 népszerű, izgalmas instant win kaszinó játékot!

Aviator

Az Aviator az egyik legelső, ám a mai napig is töretlenül népszerű instant win játék. A játéknak azóta számos koppintása született, olyannyira, hogy az összes instant win játék közel vele, gyakorlatilag teljesen vagy részben ettől a játéktól merített ihletet. Ez a játék többek között azért olyan jó, mert nagyon egyszerű, de mégis rendkívül izgalmas. Minden egy a képernyőn megjelenő apró repülőtől függ. A kör elején a repülő elindul felfelé, majd egy véletlenszerűen meghatározott időpontig folyamatosan emelkedik. Ahogy egyre magasabbra száll a repülő, úgy növekszik a játékos nyereménye. Egy bizonyos előre nem látható ponton azonban a repülő hirtelen megáll, a nyeremény pedig lenullázódik. A játék lényege, hogy a megérzéseidet felhasználva a legjobb pillanatban szállj ki. Ha túl korán hagyod abba a játékot, akkor a nyereményed kicsi lesz, viszont, ha túl későn, akkor a nyereményed lenullázódhat.

PlinkoX

A PlinkoX a klasszikus Plinko játék továbbfejlesztett, online kaszinó változata. A játék lényege, hogy a tábla tetejénél leejtenek egy golyót. A golyó a táblából kiálló pöckökről jobbra vagy balra pattanhat, majd így halad tovább lefelé. Neked csupán annyi a dolgot, hogy megpróbáld megtippelni, hogy legalul hova fog érkezni a golyó. Mivel a tábla háromszög alakú, így nagyobb esélye van annak, hogy a golyó végül valamelyik középső mezőre érkezik meg, és a szélek felé haladva egyre kisebb az esélye annak, hogy a golyó ide érkezik. A kör elején meg kell raknod a tétet a megérzéseidre hagyatkozva, majd a kör végén a nyereményed attól függ, hogy a golyó melyik mezőbe érkezik meg. Ha jókor játszol, akkor egyszerűen és gyorsan sokat nyerhetsz, viszont, ha nincsen szerencséd, akkor nem fogsz tudni nyerni. Ez a játék kizárólag a vakszerencsétől függ, azt azonban eldöntheted, hogy kevésbé kockázatos, vagy kockázatosabb, de többet fizető fogadásokat szeretnél-e tenni.

Penalty Shoot-Out

Ha a foci szerelmese vagy, akkor ezt a játékot neked találták ki. Ez egy egyszerű véletlenszám generátoron alapuló instant játék. Tedd meg a tétet, majd válaszd ki, hogy hova akarod lőni a büntetőrúgást. A rúgást lőheted felül középre, vagy a jobb és bal alsó és felső sarokba. Az, hogy a kapus végül kivédi-e a lövést kizárólag a szerencsén és a megérzéseiden múlik. Válaszd meg jól, hogy hova lősz és nyerj. Ha nem sikerült a lövés, akkor elveszted a téted, míg sikeres lövés esetén a jutalmad a tét 1,92-szerese. Egymás utáni sikeres lövések esetén a jutalmad folyamatosan növekszik. Az ötödik gólnál a jutalmad már több, mint a feltett tét 30-szorosa.

Mines

Ha mindig jó voltál a klasszikus Windows aknakereső játékban, akkor eljött a te szerencséd ideje. A Mines egy a hagyományos aknakeresőre nagyon hasonlító azonnali kaszinó játék. Tedd meg a tétet, majd kezd el megjelölni a képernyőn látható mezőket. Amikor megjelölsz egy mezőt, akkor megkapod a mező alatt található nyereményt. Ez egészen addig folytatódik, amíg egy olyan mezőt nem választasz, amelyen akna van. Ha aknába lépsz, akkor a nyereményed lenullázódik. A játék addig tart, amíg aknába mész, vagy ki nem szállsz. Bármikor kiszállhatsz és elsétálhatsz a nyereménnyel, majd indulhat a következő kör. Az Aviator játékhoz hasonlóan a hangsúly itt is azon van, hogy a megfelelő időpontban fejezd be a kört. Ha túl korán szállsz ki, akkor a nyereményed nem fogja fedezni a feltett tétet, viszont, ha túl későn, akkor mindent elveszíthetsz.

Hi-Lo

Egy egyszerű, de nagyszerű kártyás játék, amelyben instant játékok esetében egyedülálló módon nem kell kizárólag a megérzéseidre hagyatkoznod, hanem taktikázni is tudsz. A játék szabályai nagyon egyszerűek. A kör elején kapsz két kártyát, amelyek közül az egyik képpel felfelé, a másik képpel lefelé helyezkedik el. Kérheted a képpel felfelé lévő lap cseréjét, vagy fogadhatsz arra, hogy a képpel lefelé fordított lap nagyobb értékű, vagy megegyező értékű. A potenciális nyereményed mindig a képpel felfelé fordított laptól függ. Minél alacsonyabb az értéke, annál alacsonyabb lesz a nyeremény, és minél magasabb az értéke, annál nehezebben megtippelhető, hogy a másik lap többet ér-e nála, így annál magasabb lesz a jutalmad is sikeres fogadás esetén. A siker kulcsa a jó megérzéseken kívül az, hogy jó taktikát válassz és ne akard mindig megtenni a túl nehezen nyerhető fogadásokat.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK