Ki mehetett be a Momentum fórumára?

0
730

Bizonyára vannak néhányan, akik emlékeznek arra a december 5-i Origós cikkre, amelyben a kormánypárti média zászlóshajója arról írt, hogy a Momentum egyik budapesti fórumára csak azt engedték be, aki aláírta a pártnak a civillenes törvény visszavonásáról szóló népszavazási kezdeményezését.

A gyanútlan olvasók azt hihették, hogy ez így van. Márpedig ha tényleg így van, akkor az nem szép dolog. Ám kiderült, hogy másként van.

Az Origo vagy kitalálta a történetet, vagy hallották valahonnan.

Olyan forrásból, amelyet elfelejtettek, vagy nem is akartak ellenőrizni.

Benedek Márton, a Momentum képviselőjelöltje most a Facebook-oldalán közölte, hogy az Origio állításai nem igazak, ezért helyreigazítási kérelmet küldtek az Origónak. Mint Benedek Mártion írta, „Az Origo nem tett eleget kérelmünk közzétételének, ezért sajtóhelyreigazítási pert indítunk ellenük.”

Persze, mint minden más hasom helyzetben, az Origónak ninmcs vesztenivalója. Állítottak valamit, amiről feltehetőleg bebizonyosodik  hogy nem felel meg a valóságnak. Csakhogy ez nem mostanában fog kiderülni, hanem valamikor a későbbi jövőben, feltehetőleg a választás után.

Lesz majd helyreigazítás – valamikor. Akkor, amikor az már senkit sem érdekel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .