Gajdicsolóknak üzenem

0
1433

Jelentsetek fel! Olvassátok soraimat, minden szavamat, melyek az elektromos felületeken megjelennek! Ti, akik ellenségei vagytok nemes cselekedeteknek s barátai hőssé vedlett baltás gyilkosoknak, közörvényes bűncselekmény miatt börtönbe vonulás elől menekülő kormányfőnek.

Mondjátok csak, hogy genetikai hulladék vagyok, mert diáktüntetésre vittem szombaton transzparensemet, melyen egyébként Minerva, a bölcsesség és műveltség istennője az MTA címeréből és a Mordorként ábrázolt Figyelő szerepelt.

A tündebeszéd felejthetetlen szépséglankáin bandukolva elérhetnétek ti is a megnyugvás mesebirodalmát, ha a jókkal összefognátok és szövetségre lépnétek. Ha elkerülhetnétek végre a hazugok földjét. Ha nem szeretnétek soha azokat, akik csak stigmázottan engednek maguk közé. Ha küzdenétek ti is a fölényeskedőkkel és szeretnétek ti is Magyalföldöt Eregionban, mert az a mi Tündérországunk!

Gajdicsolásról egyébként akkor beszélünk, amikor valaki habzó szájjal, előítéletektől fertőzötten, vagy akár kidülledt szemekkel mondja a magáét, anélkül, hogy tudná, miket beszél. Honnan is ered ez az elnevezés, és ki a névadó, arról pár sorban a 444 ad némi tájékoztatást. Hogy közben mi játszódhat le a névadó agyában, azt videofelvételek tudják hitelesen ábrázolni, melyekből mindenki levonhatja maga számára a neki tetsző következtetést. Innen csak egy ugrás a gajdicsolás keveredése, a meggondolatlanul kimondottakkal. Ezek gyűjtőneve egyébként: az előítéletes butaság.

Jelentsetek fel csak bátran, gerinctöröttjei a magyar időknek, mert engem sem sikerült nyakig beásni az orgoványi erdőben, és nem mondtam Ferenc pápáról azt – keresztény alapokon -, hogy „vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember”. Vizslassátok csak itteni soraimat, mert olyasmit úgy sem találtok benne, mint ami  megjelent az interneten egy hangfelvételben, ahol elhangzott a házelnök szájából: jó, “ha az ellenzék nem rúg labdába”. Csak a mihez tartás végett!

Mi a bajotok velem? Hogy nem vagyok olyan, mint emblematikus szellemóriásotok, akinek szavaiból és arcvonásaiból az ATV-ben csak úgy sugárzik a gajdicsolás?

Vasárnap van, szomorú vasárnap. Vezéretek is érzi. A Ripost című kormánylap szerint a mi­nisz­ter­el­nök alig­ha­nem a vasárnapi rend­kí­vüli EU-csúcs prog­ram­ját kom­men­tálta így. Ma írták alá ugyanis az unió állam- és kor­mány­fői a Bre­xit le­zá­rá­sá­ról szóló nyilatkozatot. Orbán Viktor vasárnap délelőtt a Facebook-oldalára posztolta ki a Szomorú vasárnap című dalt Marozsán Erika előadásában.

Az is lehet persze, hogy a hétvégi diáktüntetésre gondolt és eszébe juthatott, ez még csak a kezdet. A vég kezdete, nem a brexiteké. Mert jövőre, májusban alakulhatnak másképpen is a dolgok, mint ahogyan ő szeretné! Gajdicsolók, úgy vigyázzatok!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .