Bréking nyúz, november 3. – Tudósítás a másik valóságból

0
837

Egyesével vakuzná szét. Őszintén megdöbbent. Férfias küllem. Tökéletes időpont. Átlátszó bugyi.

Az Origo a Jobbikról

„Van egy mondás, amely úgy szól, hogyha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy is néz ki, mint egy kacsa, akkor az bizony valószínűleg egy kacsa. Valami ilyesmi a helyzet a Jobbikkal és a párt pulzusát adó gyűlölettel is. A politika engedékeny műfaj, a politikus arca sokat elbír, a politikai emlékezet pedig végtelenül rövid. Erre játszik rá a Jobbik, amely az eszetlen tempóban diktált néppártosodásában addig jutott, hogy végérvényesen kitörölné mindazt, ami arra emlékeztethet, hogy mi is valójában a Jobbik. Vona Gábor tehát feltette a napszemüvegét és egyesével vakuzná szét a választók agyát. Arra gondoltunk, hogy megnehezítjük az egyébként is reménytelen helyzetben levő Jobbik dolgát.

Utólag is nehéz eldönteni, hogy a Jobbik útelágazódása mikor kezdődött. Az egyik iskola úgy vélekedik, hogy Vona még 2014 februárjában, az ominózus nyolc vizslakölyök ölbe ültetésével hirdette meg az aranyoskodás keskeny ösvényének politikáját, mások viszont megesküdnek rá, hogy a pártelnöki 180 fokos fordulatot egy jóval későbbi, 2016 augusztusban nyilvánosságra hozott levéllel tette egyértelművé.”

A Pesti Srácok a Vadai Ágnes – Budai Gyula párharcról

„Bár Vadai szerint nincs szükség a miniszteri biztos munkájára, a Földművelésügyi Minisztérium válaszából kiderül, a magyar mezőgazdaságnak és a hazai élelmiszeriparnak is jelentős, sok milliárd dolláros kárt okoztak – közvetlen és közvetett módon – az Oroszországgal szembeni gazdasági büntetőintézkedések. Itt nem csupán az elvesztett piacok miatt kieső bevételeket kell megemlítenünk, mint veszteség, hanem többek között az elmaradt beruházásokat is. Mint írják, az orosz embargó egy jelentős érvágás volt a magyar gazdaság számára, ennek ellenére az uniós szankciókat minden esetben megszavazta a magyar kormány, az Európai Unió egységét nem bontva meg és gondoskodni kellett arról, hogy az orosz embargó által érintett hazai cégek túléljék ezt a helyzetet. Fontos célkitűzés volt, hogy ne küldjenek el munkavállalókat, a megtermelt termékeket más piacokon elhelyezhessék, és hogy új piacokat teremthessen Magyarország. A Külgazdasági és Külügyminisztérium ezt a vállalását teljesítette: nem zártak be hazai cégek az embargó miatt, nem küldtek utcára embereket, a meglévő termékeket más külpiacokon elhelyezhették és más szintén az orosz embargó által sújtott országok dömping termékeitől megvédték a hazai termelőket, vállalkozásokat, a magyar piacot. Budai Gyula portálunknak az ügyről azt mondta, őszintén megdöbbent, hogy annak a Demokratikus Koalíciónak a tagja kérdőjelezi meg a munkáját, aki 2016. október közepe óta, párttársaival együtt nem vesznek részt a parlamenti munkában.”

A Magyar Idők véleménycikke a sorkatonaságról

„Nincs sorkatonasága a hazának, van viszont egy sor fejfájásunk… Hogy néznek ki ezek a mai fiatal legények? Aki nem szerelmesedett bele valamilyen rendszeres sportfélébe, arra néha rápillantani is elszomorító. Vézna vagy – épp ellenkezőleg – betegesen elhízott, tornából fölmentett fiatalemberek csoszognak az utcán, üldögélnek a romkocsmákban a férfias küllem legcsekélyebb jele nélkül. Mit is mondtak a régi öregek az ilyen férfiatlan férfira? „No, ez még katonának sem válna be…”

Régi mániám: egy emberséges, gatyába rázós, mondjuk hat hónapos kiképzés (igazi kiképzés, nem rosszindulatú „szívatás”) elkelne a mai legényeknek. Abba nem rokkanna bele sem a behívott ifjú, sem az államkincstár. Sőt jól járna mindkettő. A fiatal tartást, fazont, önbizalmat kapna a felnőttkor elején, a haza meg legényt a gátra… Ráférne mindkettőre.”

A Lokál Benkő Dánielről és párjáról

„Ahogy azt korábban megírtuk, mérföldkőhöz érkezett Benkő Dániel és ifjú kedvese, Bazsarózsa kapcsolata. A szerelmesek ugyanis több mint két év után gyerekvállalásra adták a fejüket. A művészpáros olyannyira eltökélt, hogy nem bízzák a dolgot a véletlenre, ezért egy asztrológus segítségét kérték a fogantatás tökéletes időpontjához.”

A Ripost a bugyidivatról

„Légy őr­jí­tően szexi, sze­rezd be ezt az új és va­dító fe­hér­ne­műt! Ne tar­to­gasd ün­ne­pekre, bát­ran vi­selj át­lát­szó bu­gyit!

Ne ess abba a hibába, hogy csak kivételes alkalmakra tartogatod az egyedien szép fehérneműt, bugyit. Hiszen minden nap különleges nap! Lehet, hogy a világban még sokan túlságosan félénkek, hogy ezeket a bugyikat viseljék, de te akár a legjobb darabot is levadászhatod a boltokban. Vadítóan szexi lehetsz benne, a férfiak pedig szeretik a meglepetéseket, legyen akár lyukas, vagy túlságosan átlátszó, amit viselsz.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .