Kezdőlap Címkék Bugyi

Címke: bugyi

Bréking nyúz, 2018. november 6. – Tudósítás a másik valóságból

0

A Figyelőből tudta meg az Origo, hogy az amerikai-magyar milliárdos, Soros György luxuskörülmények között él. Brüsszelben kiplakátolták Orbánt, mert rájöttek, hogy kezdetben csak a pénzükre utazott, de most már Európa a tét. A szír menekültet és kisfiát Röszkén felrúgó nő nem rúgta fel a szír menekültet és a kisfiát.

 

Soros milliárdjaiból bőven kijön napi egy bugyi, meg egy ing

„A Figyelő szúrta ki azt a legnagyobb internetes videómegosztón elérhető beszélgetést, amelyben egykori tévés sikerének titkáról, üzleteiről és életviteléről kérdezik Gattyán György üzletembert. A felvétel legérdekesebb pillanata az volt, amikor a műsorvezető egy olyan történetet osztott meg a milliárdos vállalkozóval, amelyből Soros György, amerikai üzletember módfelett jó életkörülményeire lehet következtetni. A luxus témakörét körüljárva a következő történetet mesélte el a magát filantrópként feltüntető tőzsdespekluánsról: …Soros György például mindig úgy utazik, hogy amelyik városban éppen van, ott leküldi – a hírek szerint – az adott személyzetet, tudják a méretét és fölhozzák a ruhát, majd ott hagyja a fogason. És továbbutazik. Nem jön vele a csomag.

A Figyelő arra következtetésre jutott, hogy ez nem csupán luxus, hanem maga a pazarlás. „Nem éppen jótékony filantróphoz való viselkedés” – tették hozzá. Akár luxus, akár pazarlás, ahogy Soros György a ruhaneműket cseréli, az mindenesetre biztos, hogy bőven van pénze rá, hogy egy ruhát csak egyszer vegyen fel. A Forbes amerikai üzleti magazin legfrissebb listája szerint Sorosnak 8 milliárd dolláros vagyona van, amelyből bőven kijön napi egy bugyi, meg egy ing. De még talán egy zakó is!” (Origo: Soros György szereti a luxust: egy ruhát csak egyszer vesz fel)

Bántják Orbánt a brüsszeli liberálisok

„A bevándorlást védelmező brüsszeli liberálisok mozgó installációkkal rakták tele Brüsszelt. A gyűlöletkampányuk célpontja természetesen a migránsok betelepítését és beengedését ellenző Magyarország és Orbán Viktor.

Guy Verhofstadt, a liberálisok parlamenti pártcsoportjának vezetője kedden délelőtt az Európai Parlament előtti téren mutatta be az installációt, ami a párt horizontális kampányának része, amelyben a liberálisok kiállnak az európai értékek mellett.

A mobilis óriásplakát egész nap körözni fog Brüsszel legforgalmasabb pontjain.

Meglátjuk, mennyire lesz sikeres az akció. Vannak még ötleteink arra vonatkozóan, hogy kiket lehetne még célba venni” – közölte a BruxInfo érdeklődésére egy liberális forrás anélkül, hogy neveket említett volna.” (888: A brüsszeli liberálisok Orbán Viktorral plakátolták ki a várost)

László Petra nem boszorkány, mégis üldözték

„Így történt, a vérszagra gyűlő őrjöngők azonban nem álltak meg itt, többet akartak. Szerintem ami velem történt, az a huszonegyedik század legjobban megszervezett boszorkányüldözése volt. Egymást érték a valótlan alapú, a történteket szándékosan meghamisító, kizárólag a támadást szolgáló cikkek az elgáncsolt jóságos, szír apáról és a gonosz, rasszista magyarról. Hamarosan megtalálták Németországban Oszama Abdul Mohsen-t, akiből hírhamisítók azonnal nemzeti hőst faragtak. Már meg is volt a migránsválság jó és rossz arca – Oszama és én. A férfi nem sokkal később Spanyolországban kapott edzői állást, jóllehet nem beszélte a spanyol nyelvet, így az akció nyilvánvalóan reklámfogásnak tekinthető, miközben világszerte jelentek meg rólam a gyalázó cikkek.” (PestiSrácok: László Petra: ami velem történt, az a 21. század legjobban megszervezett boszorkányüldözése volt)

Bréking nyúz, 2018. 06. 27. – Tudósítás a másik valóságból

0

Az Origo ma is sorosozott, de mi már ezt nagyon unjuk, ezért most mást idézünk tőlük, a Gyurcsány-kúrmány (igen így írta a mindig nagyon vicces 888) kapcsán a portál munkáslevelezőjének ökle lesújt a Magyar Tudományos Akadémiára, a Lokál betűhíven közli az MTI szövegét Falusi Vajk matricázós hőstettéről. Bónusz: a Ripost megint adott a fülledt erotikának, miközben Gogolákné a Tanúból és a hanyatló nyugat ópiuma kéjesen forognak a sírjukban.

Ákos, aki kitörölhetetlenül beleégett

„Ákos esti nagyszínpados koncertjébe legalább egy-két dal erejéig belehallgatni kortárs popkulturális követelmény. Nyilván egy életen át lehet vitatkozni Ákoson, ahogy bármelyik nagy, tömegeket megmozgató előadón is, de az igazság az, hogy a fickó kitörölhetetlenül beleégett a kilencvenes és kétezres évek magyar zenei világába…

…És még mindig csak 50 éves a Kossuth-díjas egykori copfos Depeche Mode-imitátor, szóval könnyen lehet, hogy pár évtizedig még elugrabugrálgat előttünk, de olyannyira, hogy a végén még a magyar Peter Gabriellé érik.” (Origo: Farmerrepesztő rockterpesz és rángatózó mókusok)

Házukat égni érző humán értelmiségi életművészek

„Idestova több mint tíz esztendeje már, hogy a Gyurcsány-kúrmány rossz emlékű SZDSZ-es gazdasági minisztere egyszer elszólva magát kijelentette, hogy egyes kutatóintézetekben csak haszontalan papírmunka folyik. Talán egész dicstelen politikai pályáján ez volt az egyetlen őszinte, igaz és jogos észrevétele.

A házukat égni érző, az egzisztenciájukat féltő humán értelmiségi életművészek persze azonnal (f)éktelen offenzív teátrális hangoskodásba kezdtek, másokat fellármázva, és szövetségeseket keresve, erősen sérelmezve, hogy a támadás éppen a saját táborukból, belülről érkezett. Miniszterük pedig hamar megbánta az átgondolatlan és elhamarkodott lépést, előzetesen nem is sejtve, hogy miféle darázsfészekbe nyúlt.

Az erőszakos egoista érdekcsoport eredményes ellenakciója nyomán néma csend támadt, és bár a jobboldali sajtó néha firtatta, hogy az MTA bizonyos intézeteiben milyen Eldorádó az élet, egyesek csak statisztálni járnak be, mások meg csak életjáradéknak tekintett fizetésükért, háborítatlanul élték tovább jól szituált kényelmes, komfortos világukat a mai napig.” (888: Szájzsonglőrök és szellemi csepűrágók ellenoffenzívában)

Falusi Vajk hangsúlyozta

A Magyar Helsinki Bizottság bevándorlást támogató szervezet, mivel “a Soros-hálózat többi tagjával együtt” azon dolgozik, hogy Magyarország bevándorlóállammá váljon – mondta a Fidelitas alelnöke szerdán Budapesten, a bizottság irodája előtt tartott sajtótájékoztatón.

Falusi Vajk hangsúlyozta, hogy a Magyar Helsinki Bizottság és más szervezetek egész Európából bevándorlókontinenst akarnak csinálni.

Veszélyeztetik az igazságszolgáltatás függetlenségét is azzal, hogy bírókat akarnak befolyásolni és védelmet biztosítanak a terrorizmussal vádolt Ahmed H. számára – tette hozzá.

A sajtótájékoztatót követően a Fidelitas Bevándorlást támogató szervezet feliratú matricákat ragasztott annak a háznak a kapujára, amelyben a Magyar Helsinki Bizottság irodája található (Lokál: “A Magyar Helsinki Bizottság Európából bevándorlókontinenst akar csinálni”)

Forró nyári éjszaka, vad szerelem, ne takargasd bájaidat!

“Elképesztően érzéki fehérneműk rejlenek a nyári rucik alatt, idén átlátszóban hódítsd meg a párodat! A sok szexi holmi közül válaszd a csipkést vadító színekkel, hogy mindenképp elérd a hatást.  Domborodjanak az idomok, tuti nem lesz ellenállás!” (Ripost: Vadító fehérnemű, átlátszó csipke: Ettől begőzölnek a férfiak).

Bréking nyúz, november 3. – Tudósítás a másik valóságból

0

Egyesével vakuzná szét. Őszintén megdöbbent. Férfias küllem. Tökéletes időpont. Átlátszó bugyi.

Az Origo a Jobbikról

„Van egy mondás, amely úgy szól, hogyha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy is néz ki, mint egy kacsa, akkor az bizony valószínűleg egy kacsa. Valami ilyesmi a helyzet a Jobbikkal és a párt pulzusát adó gyűlölettel is. A politika engedékeny műfaj, a politikus arca sokat elbír, a politikai emlékezet pedig végtelenül rövid. Erre játszik rá a Jobbik, amely az eszetlen tempóban diktált néppártosodásában addig jutott, hogy végérvényesen kitörölné mindazt, ami arra emlékeztethet, hogy mi is valójában a Jobbik. Vona Gábor tehát feltette a napszemüvegét és egyesével vakuzná szét a választók agyát. Arra gondoltunk, hogy megnehezítjük az egyébként is reménytelen helyzetben levő Jobbik dolgát.

Utólag is nehéz eldönteni, hogy a Jobbik útelágazódása mikor kezdődött. Az egyik iskola úgy vélekedik, hogy Vona még 2014 februárjában, az ominózus nyolc vizslakölyök ölbe ültetésével hirdette meg az aranyoskodás keskeny ösvényének politikáját, mások viszont megesküdnek rá, hogy a pártelnöki 180 fokos fordulatot egy jóval későbbi, 2016 augusztusban nyilvánosságra hozott levéllel tette egyértelművé.”

A Pesti Srácok a Vadai Ágnes – Budai Gyula párharcról

„Bár Vadai szerint nincs szükség a miniszteri biztos munkájára, a Földművelésügyi Minisztérium válaszából kiderül, a magyar mezőgazdaságnak és a hazai élelmiszeriparnak is jelentős, sok milliárd dolláros kárt okoztak – közvetlen és közvetett módon – az Oroszországgal szembeni gazdasági büntetőintézkedések. Itt nem csupán az elvesztett piacok miatt kieső bevételeket kell megemlítenünk, mint veszteség, hanem többek között az elmaradt beruházásokat is. Mint írják, az orosz embargó egy jelentős érvágás volt a magyar gazdaság számára, ennek ellenére az uniós szankciókat minden esetben megszavazta a magyar kormány, az Európai Unió egységét nem bontva meg és gondoskodni kellett arról, hogy az orosz embargó által érintett hazai cégek túléljék ezt a helyzetet. Fontos célkitűzés volt, hogy ne küldjenek el munkavállalókat, a megtermelt termékeket más piacokon elhelyezhessék, és hogy új piacokat teremthessen Magyarország. A Külgazdasági és Külügyminisztérium ezt a vállalását teljesítette: nem zártak be hazai cégek az embargó miatt, nem küldtek utcára embereket, a meglévő termékeket más külpiacokon elhelyezhették és más szintén az orosz embargó által sújtott országok dömping termékeitől megvédték a hazai termelőket, vállalkozásokat, a magyar piacot. Budai Gyula portálunknak az ügyről azt mondta, őszintén megdöbbent, hogy annak a Demokratikus Koalíciónak a tagja kérdőjelezi meg a munkáját, aki 2016. október közepe óta, párttársaival együtt nem vesznek részt a parlamenti munkában.”

A Magyar Idők véleménycikke a sorkatonaságról

„Nincs sorkatonasága a hazának, van viszont egy sor fejfájásunk… Hogy néznek ki ezek a mai fiatal legények? Aki nem szerelmesedett bele valamilyen rendszeres sportfélébe, arra néha rápillantani is elszomorító. Vézna vagy – épp ellenkezőleg – betegesen elhízott, tornából fölmentett fiatalemberek csoszognak az utcán, üldögélnek a romkocsmákban a férfias küllem legcsekélyebb jele nélkül. Mit is mondtak a régi öregek az ilyen férfiatlan férfira? „No, ez még katonának sem válna be…”

Régi mániám: egy emberséges, gatyába rázós, mondjuk hat hónapos kiképzés (igazi kiképzés, nem rosszindulatú „szívatás”) elkelne a mai legényeknek. Abba nem rokkanna bele sem a behívott ifjú, sem az államkincstár. Sőt jól járna mindkettő. A fiatal tartást, fazont, önbizalmat kapna a felnőttkor elején, a haza meg legényt a gátra… Ráférne mindkettőre.”

A Lokál Benkő Dánielről és párjáról

„Ahogy azt korábban megírtuk, mérföldkőhöz érkezett Benkő Dániel és ifjú kedvese, Bazsarózsa kapcsolata. A szerelmesek ugyanis több mint két év után gyerekvállalásra adták a fejüket. A művészpáros olyannyira eltökélt, hogy nem bízzák a dolgot a véletlenre, ezért egy asztrológus segítségét kérték a fogantatás tökéletes időpontjához.”

A Ripost a bugyidivatról

„Légy őr­jí­tően szexi, sze­rezd be ezt az új és va­dító fe­hér­ne­műt! Ne tar­to­gasd ün­ne­pekre, bát­ran vi­selj át­lát­szó bu­gyit!

Ne ess abba a hibába, hogy csak kivételes alkalmakra tartogatod az egyedien szép fehérneműt, bugyit. Hiszen minden nap különleges nap! Lehet, hogy a világban még sokan túlságosan félénkek, hogy ezeket a bugyikat viseljék, de te akár a legjobb darabot is levadászhatod a boltokban. Vadítóan szexi lehetsz benne, a férfiak pedig szeretik a meglepetéseket, legyen akár lyukas, vagy túlságosan átlátszó, amit viselsz.”

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK