Bréking nyúz, március 2. – Tudósítás a másik valóságból

0
1020

Mára egy gyékényen árulnak a jobbikosok és a szemkilövetők – írja a Pesti Srácok. Az Origo viszont hírül adja: Kálmán Olga még lejjebb süllyed. És megszólalt maga Bayer Zsolt is: A pániknak vége!

Pesti Srácok: „Szanaszét verném a fejüket” – Manipulált videófelvétellel próbálják lejáratni Bayer Zsoltot

Rohadt állatok az orvosok, elvenném a diplomát, szanaszét verném a fejüket, és utána csuknám őket börtönbe – mondja egy interneten keringő, összeollózott felvételen Bayer Zsolt. A balliberális és utóbb már jobbikos körökben is nagy vihart kavart videóval csupán egyetlen „apró” baj van: durván összevágott, manipulált, eredeti szövegkörnyezetéből szándékosan kiragadott felvételről van szó. Bayer Zsolt az esettel kapcsolatban portálunknak úgy nyilatkozott: nincs különösebben meglepődve, hogy a balliberális sajtó, vagy a jobbikos Szotyori-Lázár Zoltán ilyen nemtelen eszközökhöz nyúl, hiszen mára egy gyékényen árulnak a jobbikosok és a szemkilövetők. Olvasóinkat arra kérjük, ne dőljenek be a hírhamisításnak, és olvassák el cikkünket, amelyből megtudhatja, valójában miről beszélt Bayer Zsolt azon a tavaly októberi fórumon, amelyből a manipulált felvételt összeollózta az egyik ballib zugportál.

Origo: Kálmán Olga még lejjebb süllyed: már a börtönből érkezett Czeglédy Csabának is hízeleg

A börtön falai közül egyből Kálmán Olga ölelő karjai közé vetette magát Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc ügyvédje. A Simicska-tévében elképesztő történetekkel állt elő a képviselő-jelölt, de a végén már saját maga sem bírta követni a történeteit. Kálmán Olga persze mindezt hagyta, sőt, ha durvábban fogalmazunk, nyalta a sokmilliárdos csalással gyanúsított Gyurcsány-ügyvéd fenekét. Sápítozott, sajnálkozott, hízelgett. Nevetséges bohócszámot adtak elő, ők ketten. Czeglédyt a mentelmi jogára hivatkozva engedték ki a börtönből, de valószínűsíthető, hogy nem sokáig. A legfőbb ügyész már kezdeményezte a mentelmi jogának felfüggesztését, és az NVB fel is függesztette.

Magyar Idők: A pániknak vége!

A pániknak vége, térjünk észhez! S ez vonatkozik ránk is, a média embereire, sőt leginkább ránk vonatkozik!

A váratlan hódmezővásárhelyi vereség után az első 24 órában összevissza beszéltünk. Mintha a vásárhelyi fiaskó megváltoztatta volna hirtelen a világpolitikát vagy az európai helyzetet is.

Nem, nem változtatta meg. Európa legfontosabb, legégetőbb és legfélelmetesebb sorskérdése továbbra is a migrációs nyomás, illetve az erre adandó lehetséges válaszok. Magyarország pedig Európa része. Ráadásul ma éppen mi vagyunk Európának azon a részén, amelyiknek még nem ment el a józan esze, amelyikből még nem tűnt el végérvényesen az önfenntartás ösztöne, így nekünk még van esélyünk euró­painak, kereszténynek maradni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .