Bréking nyúz, március 11. – Tudósítás az alternatív valóságból

0
804

Bevándorlók ellepték a kormánymédiát, szinte mindenhol róluk lehet olvasni, de azért sikerült összehozni Soros Györgyöt a Jobbikkal és megvédeni Semjén Zsolt helikopteres vadászatát.

A Pesti Srácok bloggerei az állami tévének nyilatkoztak brüsszeli útjukról

„Az M1 Ma este című műsorában elmondták, hogy Brüsszel Molenbeek negyede leginkább egy középkori gettóra hasonlít, ahol idegennek érzi magát az ember. Kulturálisan az egész levált arról, amit “valaha Nyugat-Európának neveztünk”. Igazából ott mindenki idegen (…) muszlim vallású emberek alkotják Molenbeek lakosságának döntő többségét, közel kilencven százalékát. (…)

Nem a rendőrség vagy a hatóság tartja fenn a rendet, hanem az iszlám, a Saría. Megjegyezte, hogy egyszer láttak mindössze rendőri igazoltatást, akkor is egy belga férfit ellenőriztek a rendőrök, aki valahogy betévedt a negyed területére.”

A Ripost szerint nem is 10 ezer, hanem tízszer ennyi bevándorlót akar betelepíteni az ellenzék

„A 10 ezer csak a ki­in­du­ló­pont lenne. Saj­nos ná­lunk az összes el­len­zéki po­li­ti­kai erő vagy mel­lé­be­szél vagy kö­dö­sít ebben a sú­lyos kér­dés­ben. Lé­nye­gé­ben el­búj­nak az egyre fe­nye­ge­tőbb prob­léma elől.”

Az Origónak sikerült összehoznia a Jobbikot Soros Györggyel

„Csúsztatásokkal és hazugságokkal teli videót tett közzé a Soros-pénzekből fenntartott TASZ Facebook-oldala azért, hogy Vona Gábort nevezhesse meg a legalkalmasabb helyi képviselőjelöltként Gyöngyösön. (…) Nagy Gábor aktivista egészen sajátos módszert fejlesztett ki: aki felveszi neki a telefont, az az ideális, aki nem, az a nem ideális jelölt. (…) A Soros-szervezet pancser módon szállt be a Jobbik elnökének gyöngyösi kampányába.”

A 888-nak továbbra sem tetszik a nemek egyenjogúsága és a tolerancia

„Felfalták a világ egyik legismertebb légitársaságát a gendernácik (…)

Az ausztrál Quantas az egyik legismertebb és legnagyobb légitársaság a világon. Most a vállalat több mint harmincezer munkatársának kiadták az ukázt: csakis nemsemleges megszólításokat, frázisokat használhatnak!”

A Magyar Idők publicistája Semjén Zsoltot védi

„Jómagam hatéves korom óta készülök vadászni, elsősorban Kittenberger miatt, meghatározó olvasmányélményem volt ugyanis A Kilimandzsárótól Nagymarosig, no és persze minden Fekete István.

Semjén Zsolt barátom (gimnáziumi padtársam, cimborám, immáron vadásztársam is) sokkal szerencsésebb volt nálam, ő már szinte gyerekkorától vadászik. Szóval velem ellentétben ő már vagy negyven éve vadászik, s bizony, teszi ezt Svédországban is, remélem, egyszer majd lesz alkalmam elmenni vele oda is. S hogy miért éppen Svédországban? Azért, mert Semjén bátyja (aki szintúgy szilágyis volt) elég régen, valamikor a hetvenes évek közepén oda disszidált.

Ott él a nagyobbik Semjén, meg a nagybácsikájuk, meg a család jó nagy része, így aztán Semjén kolléga évente többször is jár arrafelé. És évente egyszer meghívják oda vadászni.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .