Bréking nyúz, január 5. – Tudósítás a másik valóságból

0
1000

Kálmán Olga és Havas Henrik, a „veszélyes” Ferenc pápa és Buli Dorina – a kormánymédia alternatív valóságából szemezgettünk.

Az Origo sajátosan értelmezi Kálmán Olga interjúját a zaklatási botránya miatt az ATV-ből kirúgott Havas Henrikkel

„Felmerül a kérdés persze, miért veszett össze Simicska Lajos tévéstúdiójában Simicska Lajos két propagandaembere. Az idézett beszélgetésrészlet után ugyanis nem lett kedvesebb a hangnem. Havas, a balliberális kedvenc és Jobbik-reklámember láthatóan nincs jó állapotban, ezen nem csodálkozunk, hiszen nyilván arra számított, ezt is megússza, mint annyi minden mást az életében. Hogy Kálmán Olga ennyire támadta Havast, arra egyetlen magyarázatot tudunk mondani: félti a helyét.

A műsorának drámaian rossz a nézettsége, a rivális, másik ellenzéki beszélgetőműsort ugyanabban az időben az ATV-n több mint kétszer annyian nézik rendszeresen. Nyilván attól retteg Kálmán Olga, hogy odahozzák Havast, először a csatornához, aztán esetleg a helyére. És azt meg végképp tudja Kálmán Olga, hogy minden hónapot meg kell becsülni. A várható, áprilisi Jobbik-kudarc után Simicska nem fogja megtartani médiabirodalmát, mi is írtunk arról, hogy menekülését készíti elő, médiumait pedig árulni próbálja. Vagyis, addig kell Simicskától pénzt kiszedni.”

A Pesti Srácok szerint Ferenc pápa veszélyt jelent

„Ferenc pápát konzervatív oldalról leginkább a migrációval kapcsolatos megnyilvánulásai miatt szokták bírálni, pedig ennél durvábbakat is mond és cselekszik. Ezek azonban nincsenek annyira szem előtt, hiszen a hírfogyasztók többsége nem különösebben foglalkozik a vallással és az Egyház évezredes építményét működtető dogmatikával. Jelenleg azonban már a vallásos élet alapjait képező hét szentség közül kettő körül folyik a vita, és megy a taktikázás. Ferenc pápa rövid uralkodása alatt az Egyház hasonló, vagy talán még aggasztóbb, szakadás közeli állapotba sodródott, mint amilyet XVI. Benedek egyszer már bölcsen meg tudott akadályozni. Egyre élesebb a helyzet, és a viták ívét látva, közeledik az idő, amikor mindenkinek választania kell a hagyományos, kipróbált értékek és a Ferenc pápa által elindított „új reformáció” között.”

A 888 az ellenzékről

„A balliberális értelmiség csak segíteni akart, amikor megbuktatta az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, Botka Lászlót. Ebben az akcióban olyan derék „civilek” jeleskedtek, mint Tarjányi Péter és Lattmann Tamás. Ez persze nem szemrehányás akar lenni, mi tényleg remekül mulattunk ezen az egészen.

Majd bejelentkezett képviselőnek Mellár Tamás bácsi és Magyar Gyuri bácsi, akik előbb elküldték a pics888ba a baloldali ellenzék pártjait, majd megmondták nekik, hogy hülyék és utána arra kérték ezeket a formációkat, hogy támogassák őket. Ja igen, és fogjanak össze a Jobbikkal is…és ezekben a pártokban annyi büszkeség, józanság és tartás sem volt, hogy megmondják Tamás bácsinak és Gyuri bácsinak, hogy milyen éghajlatra utazzanak inkább. Ezzel persze ismét remek szórakozást nyújtva a publikumnak.”

A Magyar Idők úgy érezte, meg kell védenie a kormányt egy Jobbik-közleménytől

„Amióta huszonöt százalékkal csökkentette a kormány a gáz, az áram és a távhő árát, a magyar családok évente átlagosan 170 ezer forintot takarítottak meg a rezsicsökkentéseknek köszönhetően, összesen pedig mintegy 1100 milliárd forint maradt a családoknál 2013 elejétől.

A lassan mondott vicces közleményekkel szemben, a fenti adatok lassan és gyorsan mondva is a tények kategóriába sorolhatók.”

A Ripost is felfedezte az új YouTube-sztárt, Dorinát

„A ka­lo­csai lány nem ta­gadja, néha már nem tud mit kez­deni a ra­jon­gók kö­ze­le­dé­sé­vel! (…)

A hirtelen jött siker ellenére Dorina ugyanaz a visszahúzódó és csendes lány maradt, aki egykor volt, és bizony 13 éves fejjel nagyon nehezen tudja feldolgozni, hogy rengetegen szerelmesek belé.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .