Bréking nyúz, január 10. – Tudósítás a másik valóságból

0
91

Bevándorlóország, Soros, migránsok, Soros, Gyurcsányék és persze Soros – megnéztük, milyen alternatív valóságot kínál ma a kormánymédia.

Az Origo a nemzeti konzultációról

„Kovács Zoltán nyomatékosította: a magyarok elutasítanak minden olyan érvet, tervet, igyekezetet, amivel arra próbálják rávenni Magyarországot, hogy bevándorlóországgá váljon.

Ennek megfelelően a kormány következetesen elutasítja azon kísérleteket, amelyekkel zsarolni, fenyegetni próbálják, hogy “beadja a derekát” és engedelmeskedjen a brüsszeli elképzeléseknek.”

Hollik Istvánnak mindenről Soros György jut az eszébe (Ripost)

„Úgy értékelte: összességében nem történik más, mint egy Magyarországot elítélő “Soros-jelentés” előkészítése, az a cél, hogy eltávolítsák hazánkat a “Soros-terv” útjából, és megtörjék a magyar kormány bevándorláspolitikáját. Le akarják járatni és meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem hajlandó befogadni a migránsokat – mondta Hollik István, aki kitért arra is, hogy “Soros egyetemén” most éppen migránspárti találkozót tartanak a menekültek jogairól a Nyílt Társadalom Alapítvány részvételével.”

Egy ENSZ-kampány rasszista kirohanást váltott ki a 888-ból

„Tehát a világszervezet egy olyan személynek az élettörténetével reklámozza a migránskérdést, aki egyáltalán nem fedi le a migrációt jellemző attitűdöket. Az Európába özönlő muzulmánok többsége tanulatlan férfi, az Afrika felől érkezők pedig egyszerű kecskepásztorok, többségük szakma nélküli fiatal férfi.”

A Pesti Srácok a DK-ról

„Tovább folytatja a külhoni magyarok gyalázását, sértegetését Gyurcsány szektapártja. A Demokratikus Koalíció szerdán ismét elővette slágertémáját, amely szerint ne szavazhasson magyarországi választásokon az, aki soha nem élt itt. Gyurcsányék bizonyára sok külhoni magyar szívét megdobogtatták azzal, hogy lekurvázták őket.”

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..