Bréking nyúz, 2018. november 27. – Tudósítás a másik valóságból

0
737
Heller Ágnes a 888 oldalán...
Heller Ágnes a 888 oldalán...

A 888 arról ír az alternatív valóság iránt érdeklődő olvasóinak, hogy Heller Ágnes náci, mert faji alapon kategorizálja a Magyarországon élőket. Az ajkai kórházból távozó botránydoki fejbe lövetné a miniszterelnököt és túlaltatná a fideszeseket. Soros-alap jöhet létre az EU-ban, hogy legálisan érkezhessenek a migránsok tömegei Európába.

Heller Ágnes a baloldali Hitler?

A baloldali Vénusz szerint Orbán faji alapon kormányoz, mert csak a magyarokhoz szól. Ettől a perctől kezdve nyugodtan tegyünk egyenlőségjelet Heller Ágnes baloldali filozófiája és Hitler nemzeti szocializmusa közé. Mindkettő a faji hovatartozásról elmélkedik, valamint mindkettő kacérkodott a szélsőjobbal.

Heller Ágnes telesírta a francia, macronista sajtót régi SZDSZ-es tirádákkal. Ám az interjú egy adott pontján elég durva náci szöveget húzott elő, elkezdte önhatalmúlag, faji alapon kategorizálni a Magyarországon élőket. (888: Heller Ágnes elég súlyos náci szövegeket tol)

A botránydoki fejbe lövetné a miniszterelnököt és túlaltatná a fideszeseket

Emlékeznek még Dombóvári Zalánra? Ő az az aneszteziológus orvos, aki elsőként mondott fel az ajkai kórházban, majd néhány hónappal később a kollégái is követték, csak előtte még megzsarolták a főigazgatót, hogy ha nem kapnak milliós béremelést, akkor kollektívan távoznak. És így is tettek.

Barátai körében, a hírhedt milliós béremelést követelő teammel “jelentkezett újra” az az aneszteziológus orvos, akinek gyalázatos, obszcén és fenyegető kijelentései országos botránnyá dagadtak a közelmúltban. Dombóvári Zalán, aki a kormánypárti politikusok napi szintű becsmérlése mellett arra is büszke, hogy “túl tudná altatni a fideszeseket”, boldogan ölelkezik az ajkai kórházban felmondott kollégáival azokon a fényképeken, amelyek pénteken este készültek az egyik helyi kocsmában.

Bár távozásuk meg sem rengette az intézményt, hiszen néhány héten belül pótolták őket kiváló szakorvosokkal, nem adták fel. Egyenpólót is készíttettek, amelyet a buliban viseltek, a következő felirattal: “I am a Jedi, a team visszatér.” Ebben a pólóban pózolnak a Facebookra feltöltött nyilvános fényképeken. (PestiSrácok.hu: Hadüzenet? – A fideszeseket halálba altatni kívánó Dombóvári csapata “Jediként” térne vissza)

Soros-alap jöhet létre az EU-ban, hogy legálisan érkezhessenek a migránsok tömegei Európába

Az amerikai bevándorláspárti üzletembernek úgy tűnik, minden összejön: tegnap Brüsszelben Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság (EB) alelnökével egyeztetett, ma már egy Soroshoz köthető európai parlamenti képviselő a migráció legális csatornáiról beszélt, és minden eddiginél durvább programot hirdetett. Léteznek ekkora véletlenek? Dehogy!

Egy teljes nap sem telt el brüsszeli látogatása óta, és kedden már megszületett a Mesterterv: a Soros-alap. Miriam Dalli máltai szociáldemokrata jelentéstevő azt mondta az Európai Parlament bizottsági vitájában, hogy fontos, hogy az unió megteremtse a migráció legális csatornáit, ezt pedig szerinte úgy lehetne a legegyszerűbben megvalósítani, ha a következő hosszú távú uniós költségvetés részeként az Európai Unió (EU) létrehozza a Menekültügyi és Migrációs Alapot. (Origo: Soros Brüsszelben járt, máris a migráció legalizálásáról beszélnek)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .