Borkai-szivárogtató: sok jóra ne számíts!

0
1870
yacht-base.com

A tavaly májusi buliról ezúttal nem Borkai Zsoltot ábrázoló videórészletet közölt az Ez az ördög ügyvédje. Aki azt írta, hogy a polgármester bevallotta a Horvátországban illegális prostitúciót. És nem számíthat semmi jóra a Fidesz részéről se. Kiderül, hogy a buli több napos volt.

Hát, eljött az első beismerés. Lesz még több is! – kezdte tegnap megígért újabb, immáron ötödik részét a Borkai-ügynek. Ennek melléklete ugyancsak az egyik legismertebb nemzetközi pornóoldalra navigál, ahol egy négy másodperces jelenetsor látható. Ezen – teljesen egyértelmű helyzetben – nem Borkai, hanem az írásokban folyton emlegetett Rákosfalvy Zoltán látható egy hölggyel, a pornófilmekből ismert megmozdulásban.

Utalva a – helyi hírek szerint hirtelen szabadságra távozott – győri polgármester előző napi videóbeszédére, a kiszivárogtató azt írja: Borkai, egy dolgot mindig elfelejtesz: ügyvéd vagyok, tudom mit csinálok. Veled ellentétben tudom, hogy Horvátországban a prostitúció illegális.

„Szóval tegnap bevallottál pár év börtönt”

– Rákosfalvy haverodat is terhelve.

Hiszen ti szerveztétek tavaly például a pünkösdi dorbézolást, te fizetted ki a lányokat is, a hajóval pedig – társaiddal együtt – a helyszínt biztosítottad. Tetted mindezt hivatalos személyként, ami súlyosbító tényező. Nem tagadtad a beismerő videódban, hogy te adtad a lányokra a pénzt, csupán azt dadogtad el, hogy nem közpénzből finanszíroztad az utazásodat – sorolja.

Majd leírja, hogy a hajó egy Lagoon 450-es típusú katamarán volt, amit azonosítani  „könnyű dolguk lesz a horvát zsaruknak”, ráadásul a kokain nyomait gyakorlatilag lehetetlen eltüntetni. Ennek kapcsán azt kérdezi, hogy hajlandó-e mintát adni Borkai, amivel ellenőrizhető a drogfogyasztás.

Végezetül azt fejtegeti, hogy nem csak Borkai családjának lesz legalább ezt a hetet kibírnia, csak mert ez parancsolták a „központban”. Akik részéről pedig nem sok jóra számíthat.

„Nem csak a riói bukta miatt lettél kegyvesztett, hanem azért is, mert túl sokat loptál, és alig hagytál nekik valamit. Eddig is csak megtűrtek, de most, hogy az első büntetőügy már itt lebeg a fejed felett, sok jóra ne számíts tőlük.”

A bejegyzés végéből egyébként kiderül, hogy a most közölt filmrészlet már nem Horvátországban készült, hanem másnap, a Maldiv-szigeteken. Vagyis a buli az eddig ismerttel szemben még drágább lehetett.

Az egyik fellelt ajánlat egyébként egy hétre több, mint négy ezer euróért (tavalyi árfolyamon mintegy 1,3 millió forintért) kínált Lagoon 450-est két évvel ezelőtti áron.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .