Borkai részben beismer, de perel – máris cáfol a kiszivárogtató

0
649
Forrás: GyőrPlusz TV

Évekkel korábban készültek a felvételek, részben manipuláltak, részben valódiak – áll Borkai Zsolt tévényilatkozatában. Feljelent és nem lép vissza a polgármester-választástól. Szerinte mindez botlás volt. A kiszivárogtató máris közölte: a felvételek tavaly májusiak, és holnap folytatja a közlést.

„A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, és részben igen valódiak. Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam és megbántam. Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam” – mondta a Győrplusz TV-ben felolvasott nyilatkozatban Borkai Zsolt polgármester, aki először szólalt meg a róla napokkal ezelőtt kirobban ügyben.

Hangsúlyozta, hogy soha nem élt illegális szerekkel, bármilyen ezzel kapcsolatos hír csakis manipuláció,

törvénysértést pedig nem követett el, ezért büntetőeljárást kezdeményez.  

Szerinte politikai ellenfelei az utóbbi években mindent elkövettek, hogy adatokat gyűjtsenek róla, azért, hogy polgármesterként felállítsák. Módszerük:

botlása párhuzamba állítása a politikai teljesítménnyel,

melynek egymáshoz az ég világon semmi köze nincsen – mondta. Nem adja Győrt harc nélkül olyan emberek kezébe, akik képtelenek vezetni, képtelenek a fejlődést garantálni. Céljuk, hogy olyan nyomás alatt tartsák, hogy visszalépjen a polgármester-jelöltségtől, de nem lép vissza. A győriek vasárnap eldöntik, hogy szeretnék-e közösen folytatni a 13 éve elkezdett munkát – közölte Borkai.

Az ügyet kiszivárogtató állítólag ügyvéd azonnal ragált a Facebookon nyitott oldalon: nem évekkel ezelőttiek a felvételek, hanem tavaly májusiak. És

vannak más felvételek is, ezt is pontosan tudja Borkai.

Ahogyan azt is, hogy rendelkezem a számára nagyon kínos adatokkal. A mai fellépését az alábbi képekkel kommentálom egyelőre. Folytatás holnap – írja.

Az Ez az ördög ügyvédje, azután, hogy – miként kora délelőtt megírtuk – elérhetetlenné vált korábbi helyén, másik tárhelyre költözött.

A Fidesz szerint Borkai Zsolt magánéletének része a győri polgármester szexvideó botránya. A Klubrádió több kérdéssel fordult a kormánypárthoz, de válaszul annyit közöltek, hogy a jachton készült felvételen vállalkozók és fiatal nők társaságában szexpartin résztvevő  városvezető „magánéletének része az ügy”. Ezt pedig „ezért nem kommentálják”.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .