Amikor Borkai Zsolt átment bűnbánóba

0
607

Mint arról tegnap már beszámoltunk róla az Ördög ügyvédje a Borkai-saga folytatását ígérte mára. Az ígéret szép szó, ha megtartják… nos, az Ügyvéd úr nem beszélt a vakvilágba. Folytatta.

Kollégám cikkéből megtudtam, hogy a wordpress-ről eltűnt a blog. Nem sokáig örülhettek azonban, mert hamarosan feltűnt a Facebookon az oldal, ahonnan  mint kiderült ismeretlenek panaszai alapján vették le, nem a mi Ördögünk futamodott meg!

“Azért elég gyenge kísérlet a wordpress tiltása az elhallgattatásomra. Van másik”

Hurrá, folytatódhat  a cirkusz, most már csak kenyér kellene a népnek!

A korábbiakhoz képest egy disztingvált fotó Borkairól, sajnálkozó mondatok a polgármester családja felé és további ígéret szaftos történetekre. Már majdnem csalódottan más téma felé kellett néznie a portálunak, amikor újabb bejegyzés került ki a lapra. Most kivételesen nem Borkai polgármester úr vagy éppen Rákosfalvy ügyvéd úr volt a jól kiosztottak között, hanem a tehetségtelen média szereplői, akik a megadott adatok alapján nem ugrottak utána nézni mikor utaztak az urak Horvátországba, mikor béreltek ott hajót, satöbbi.

Tényleg nagyon tehetségtelennek érezhetné magát szerkesztőségünk, ha minden egyes bizonyítékok nélküli blogbejegyzésre ugranánk, mert hát valljuk be csupán az urak szexuális életét nagyon nem tetszik taglalnunk bármilyen szaftos képek társaságában is van tálalva.

Sem a kábszerről, de még a korábbi korrupciós ügyekről, csalásokról, panamákról sem kaptunk sajnos használható bizonyítékokat, már olyanokat, ami lehetővé teszi a sajtó számára a közlést anélkül, hogy nyakába ne akasszanak sajtópert hatalmas kártérítési kötelezettséggel.

Ezen az sem javít, hogy időközben Borkai polgármester úr nyilatkozott a győri televíziónak és sajnálkozva elismerte az orgia megtörténtét. Szinte szó szerint bemagolhatta a budaörsi polgármester beismerését, mert helyenként majdnem szó szerint megismételte azt.

A lecke fel van adva az Ördög ügyvédjének. Most már csak konkrétumokkal tudja maga mellé állítani a Nagyérdeműt. Vegyük sorra: dokumentálni kellene a kábszerfogyasztást. Ördög ügyvéd úr részvételével elkövetett Borkai és Rákosfalvy panamákat írásos dokumentációját csontként be kell dobni a manézsba, had csámcsogjanak rajta a tehetségtelen médiamunkások, hogy végül a tomboló publikum felzabálja az elébük dobott prédát.

Egyet azonban már most kijelenthetünk:

Borkai visszalépni semmiképpen nem fog!

A Fidesz nem akar úgy járni, mint a regnáló polgármestere halála miatt Mohácson, ahol az ellenzék egyetlen szavazattal polgármestert avathat – igaz, mit kezd majd székével a nyertes egy olyan városban, ahol szinte minden képviselői hely a kormánypárt jelöltjének jut.

Erre csak akkor lenne esély, ha a hatóságok kezébe olyan dokumentum kerülne, ami miatt még a Polt féle ügyészség is azonnal lépésre szánná el magát. Ilyen irat pedig nem létezhet, megoldottak ők már ennél nehezebb feladatot is, vasárnapig már mindenképpen elhúzzák, aztán hétfőn ugye egy teljesen másik ” szép új világ”- ra virradunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .