Izzó kődarabok zúdultak a síelőkre

Kitört a Kuszacu-Sirane vulkán kedden Japánban. A tűzhányó izzó kődarabokat lövellt ki a közelben lévő síparadicsomra, és lavinát is előidézett. A japán média legalább 15 sérültről és egy eltűntről adott hírt. (Reuters/AFP/TASZSZ)

Zaklatás a a szeren

Benyújtotta lemondását az Amerikai Torna Szövetség igazgatótanácsának több tagja a hosszú ideje gyűrűző szexuális zaklatási botrányok miatt. A vezetők lemondására azt követően került sor, hogy tucatnyi lány és fiatal nő állítása szerint a szövetség és a tornászválogatott egykori főorvosa korábban szexuálisan zaklatta őket. (MTI)

Terrorizmussal vádolnak három embert Prágában

Terrorizmussal vádolt meg a cseh rendőrség három cseh állampolgárt, köztük Samer Shehadeh volt prágai imámot. Ugyanez a vád a volt imám 27 éves fivére, Omar Shehadeh és felesége, a 24 éves Fatima ellen. A Shehadeh fivérek palesztin származásúak, de mindketten Prágában születtek. (MTI)

Svéd és brit úszók lettek a legjobb európaiak

A brit Adam Peaty és a svéd Sarah Sjöström lett a tavalyi év legjobbja az Európai Úszó Szövetség szavazásán.

A brit sportoló júliusban, a budapesti világbajnokságon 50 és 100 méter mellen is győzött, előbbiben világcsúccsal, majd decemberben 100 mellen aranyérmet nyert a koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságon. (MTI)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .