Apokaliptikus jóslat: robbanás lesz Magyarországon

23
30063

“Ha Brüsszel nem lép ma, apokaliptikus méretű düh, agresszió és gyűlölet fog kirobbanni Magyarország-szerte az idén, április 8-a után” – szól a legújabb, Magyarországgal és „a több mint ezer éves magyar történelem legkorruptabb  politikusával”, Orbánnal foglalkozó amerikai elemzés.

 

Reménytelenség és az elnyomott düh okozta sérülések jellemzik ma a magyar társadalmat, amelyet kevés választ el attól, hogy fellázadjon a politikai vezetői ellen – írja legújabb elemzésében a Frontiers of Freedom  jobbközép értékeket követő amerikai intézet  külpolitikai kérdésekkel foglalkozó – magyar származású – alelnöke. Az önmagát racionális republikánusnak tartó Radványi Miklós már több cikket is szentelt Magyarországnak, ezekben egyre keményebben fogalmaz, kimondta már például, hogy Magyarország az Európai Unió és a NATO legveszélyesebb tagállama, legutóbb pedig uniós és amerikai stratégiát sürgetett Orbánnal szemben. Már a FüHü-nek adott interjújában is keményen fogalmazott, ám a most megjelent írásával minden eddiginél drámaibb szavakkal és mondandóval igyekszik felkelteni a világ figyelmét arra, ami Magyarországon folyik.

A “Viharfelhők gyülekeznek Magyarország felett” című írásban kifejti, hogy a Fidesz által meghekkelt választási rendszer és a gyenge és szétaprózódott ellenzék miatt nem létező erős ellenfél miatt

az emberek számára nem marad más megoldás, mint az utcára vonulni, ahogy azt tették 1956 október 23-án,

hogy erővel döntsék meg Orbán hatalmát.

A Fidesz és személyesen a vezetői számára – fejti ki a szerző – egy választási vereség egzisztenciális összeomlást jelentene. Lavinaszerűen elindulnának a nyomozások, amelyek minden valószínűség szerint súlyos büntetésekkel és vagyonelkobzással végződnének. Orbán és társainak a zsebében egy fillér sem maradna. Az OLAF számos, korrupciógyanús ügyben folytat nyomozást Magyarországgal szemben, s konkrét személyeket vádolhat meg azzal, hogy megsértették az Uniónak az alapvető, a „demokráciára, az egyenlőségre, a jog uralmára és az emberi jogok tiszteletben tartására” vonatkozó elveit.

Magyarországon politikai vihar van készülőben, véli Radványi utalva Orbán külpolitikai orientációjára is. A szerző egyben felrója az USA-nak és az EU-nak, hogy nem lép.

„De egy pontoN meg kell érteniük, hogy immár a tét nem más, mint Magyarország, Európa és az egész nyugat sorsa”

– figyelmeztet Radványi Miklós, aki szerint határozott lépésekre lenne szükség az erőtlen kompromisszumok helyett.

A Fidesz abszolút kormányzási lehetőséghez jutott a szavazatok kevesebb, mint a felével, de abszolút hatalmat nem tudott szerezni.

Orbán de facto is egy diktátor

– mondja ki Radványi cikkében, amelynek a végkövetkeztetése, hogy robbanás várható Magyarországon.

Kapcsolódó cikkek

23 HOZZÁSZÓLÁS

  • Ez csak egy újabb Soros bérenc, és egy Soros által fizetett ócska fércmű…, tiszta röhej. “Viharfelhők gyülekeznek”, élénk a fantáziája az biztos! Ilyen élénk fantáziával miért nem próbálkozik a filmiparban? /katasztrófafilmek, szappanoperák meg ilyesmi, forgatókönyvek irása testhezálló feladat lenne neki.

   • Igen, valoszinü, hogy ezt akarjäk a legjobban, mert az uszitäson, a gyülöletkeltesen kivül mäsra nem kepesek. Aztän “berepülnenek segiteni”!!!, ahogy mäshovä is ilyen cimen mentek be, aztän, ahovä a läbukat betettek, meg fü sem maradt!1956-ban meg lapitottak, mint az a “bizonyos” a füben. Kakaot, csokolädet, meg ruhät dobältak a szigetre, mintha az megmentett volna bärkit. Akinek van hite, azt nem lehet senki ellen uszitani!!! ennek az ujsägiro miert csak Magyarorszäggal foglalkozik? Miert nem foglalkjozik Palesztinäval, ahol särbatipossäk az emberi jogokat es a sajät följükön öldösik az embereket???!

 1. Bilibe lóg akaze…
  Mit vizionál ez az ápolt? Budapest beleterületét azobositja az országgal?
  Könyörgöm ki akadályozza meg a népet hogy leváltsa Orbánt?
  Tehát a nélp saját maga ellen lázad fel?
  Vagy azok nevezik ki magukat népnek akik elvesztik a választást?
  Ha bámi lenne, a nép többsége követelné a rendkivüli állopot bevezetést mert népi tömegek MINDIG a szigort,a nyugalmat a változás ellen,és a megmaradásért lépnek fel.Látszik aza fényévnyi táv mi cikkiro és a valoság között van.

  • Ha Budapest belterülete megindulna ellene, már sikerülne leváltani…
   Hogy ki akadályozza meg a népet? Az egyfordulós választás, a határon túliak szavazati joga, a körzetek átszabása, a sajtó felvásárlása, és a többi hasonló döntés célja mi volt szerinted?
   Orbán híveinek kell a szigor, ők pedig nincsenek többségben. Szigorúskodjon velük, a többieket pedig hagyja békén, mert egy örökkévalóságig nem tudja elhitetni az emberekkel, hogy ő a megváltó.

  • Nem akarsz megtanulni előbb írni, Kelemen? Vagy Rajmund…
   Vagy legalább gondolkodni. Vagy legalább befogni a pofádat.

 2. Nagyon rossz az eredeti cikk bemutatása. Hibás, téves fordítás, értelmezés. Sokkal komolyabban kellene venni az eredeti szöveget.

 3. Ja!
  Erre mondják azt, hogy az a korrupció, amelyben nem vesz részt elég zsidó!
  Nos ez fáj a judeo-bolsevik, kommunista zsidó családi hátterű, liberálisokká átvedlet urbánus zelótáknak.
  Bár ez a 4. METRO korrupciója után elég arrogáns megközelítés.
  De mint tudjuk a galuti liberális zsidók etno-specifikus hiányossága az önkritika hiány.
  Ha olthatatlan hatalmi vágyuk nem nyer kielégülést, akkor diktatúráról üvöltenek.
  De mihelyt ők kerülnek hatalomra ők a legkérlelhetetlenebb diktátorok!

 4. Ugyan kérem! Ez Amerika álláspontja!
  Brüsszel mi a fenét lépjen? Öleljék magukhoz az összes migránst, és vigyék Amerikába Sorosnak!
  Aztán Trump csinálna nekik olyan apokalipszist, hogy belezöldülnének. Annyira kardoskodnak! Ne Magyarországon akarjanak intézkedni. Maradjanak otthon.

 5. Ez csak egy újabb Soros bérenc, és egy Soros által fizetett ócska fércmű…, tiszta röhej. “Viharfelhők gyülekeznek”, élénk a fantáziája az biztos! Ilyen élénk fantáziával miért nem próbálkozik a filmiparban? /katasztrófafilmek, szappanoperák meg ilyesmi, forgatókönyvek irása testhezálló feladat lenne neki.

 6. Ennek a Soros bérenc baromnak, igaza lehet. A népek ki fognak menni az utcára, hatalmas tiltatkozás, mint Londonban, 4 en voltak, vagy Pozsonyban ott 5 en, mert közelebb van Budapesthez! Drukkoljunk hogy jo idö sem essö, sem meleg, sem hideg, szél nékül legyen akkor lesznek 6-an?Kosa Lajos Oslo

 7. ez a cikk egy netto baromsag, a nyugat keszul beavatkozni a valasztasokba…nekik nem tetszo ember van most hatalmon, ez faj nekik..le se szarjak hogy mi van a magyar emberekkel..a lenyeg hogy olyan embert tudjanak hatalmon akit ok befolyasolhatnak, es mondjuk meg tobb penzt lapatoljanak ki…nem a korrupcio erdekli oket, ha nem az hogy ok abbol a penzbol nem latnak semmit…ez a lenyeg..kezdodik a hiszti…nem akarnak ujabb 4 evig szopoagon lenni…ezek persze korruptak..az ellenzek meg impotens…mondjuk anno ok is korruptak voltak de kitomtek a nyugat zsebet…most a hiszti jon…de egyaltalan nem ertem miert kene az utcara menni forradalmat csinalni…???komolyan…huzzon mar le ide valaki hozzank par honapra..lasson korrupciot, toketlen kormanyzast..szegenyseget stb…itt mar honapok ota utcara vonulnak az emberek a korrupcio miatt a nyugat meg ugy tesz mintha nem is latna…ja hogy Mo-gal kapcsolatban mindent eszrevesz?nem fura ez egy kicsit?

 8. Nincs semmi baj, a nátó majd demokratikussan lerohanja orbánékat és rend lesz.
  Kettőt fognak lőni, de csak a levegőbe. 🙂

 9. Szerintem már a tervezők fiókjában van a budapesti “Majdan” forgatókönyve. A várható FIDESZ győzelem után néhány száz lefizetett anarchistát (akiket minden balhéra fel lehet bíztatni) kiküldenek a Parlament elé abroncsokat gyujtogatni, autókat törni meg kukákat borogatni. A környező házak bérelt lakásaiban akkor már ott ülnek Soros orvlövészei, akik szorgalmasan kezdik irtani a mellettük tüntető anarchistákat. Mint Kievben. Aztán ez egészet ráfogják Orbánra meg a FIDESZ-re. Aztán nem tudom, mi lesz – ha nem vagyunk észnél és nem készülümk fel erre.

 10. Ellenzéki vagyok, de ez túlzás. Nem látom reálisnak, ez inkább kattintásvadászat (vagy felmérés)

  smisi: te is beteg vagy, semmi ilyen nem lesz.

  ks: “nekik nem tetszo ember van most hatalmon” konkrétan egy bűnöző van hatalmon.

  fenti hozzászólók 90%-a beteg, fidesznyik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here