Apokaliptikus jóslat: robbanás lesz Magyarországon

51
80527

“Ha Brüsszel nem lép ma, apokaliptikus méretű düh, agresszió és gyűlölet fog kirobbanni Magyarország-szerte az idén, április 8-a után” – szól a legújabb, Magyarországgal és „a több mint ezer éves magyar történelem legkorruptabb  politikusával”, Orbánnal foglalkozó amerikai elemzés.

 

Reménytelenség és az elnyomott düh okozta sérülések jellemzik ma a magyar társadalmat, amelyet kevés választ el attól, hogy fellázadjon a politikai vezetői ellen – írja legújabb elemzésében a Frontiers of Freedom  jobbközép értékeket követő amerikai intézet  külpolitikai kérdésekkel foglalkozó – magyar származású – alelnöke. Az önmagát racionális republikánusnak tartó Radványi Miklós már több cikket is szentelt Magyarországnak, ezekben egyre keményebben fogalmaz, kimondta már például, hogy Magyarország az Európai Unió és a NATO legveszélyesebb tagállama, legutóbb pedig uniós és amerikai stratégiát sürgetett Orbánnal szemben. Már a FüHü-nek adott interjújában is keményen fogalmazott, ám a most megjelent írásával minden eddiginél drámaibb szavakkal és mondandóval igyekszik felkelteni a világ figyelmét arra, ami Magyarországon folyik.

A „Viharfelhők gyülekeznek Magyarország felett” című írásban kifejti, hogy a Fidesz által meghekkelt választási rendszer és a gyenge és szétaprózódott ellenzék miatt nem létező erős ellenfél miatt

az emberek számára nem marad más megoldás, mint az utcára vonulni, ahogy azt tették 1956 október 23-án,

hogy erővel döntsék meg Orbán hatalmát.

A Fidesz és személyesen a vezetői számára – fejti ki a szerző – egy választási vereség egzisztenciális összeomlást jelentene. Lavinaszerűen elindulnának a nyomozások, amelyek minden valószínűség szerint súlyos büntetésekkel és vagyonelkobzással végződnének. Orbán és társainak a zsebében egy fillér sem maradna. Az OLAF számos, korrupciógyanús ügyben folytat nyomozást Magyarországgal szemben, s konkrét személyeket vádolhat meg azzal, hogy megsértették az Uniónak az alapvető, a „demokráciára, az egyenlőségre, a jog uralmára és az emberi jogok tiszteletben tartására” vonatkozó elveit.

Magyarországon politikai vihar van készülőben, véli Radványi utalva Orbán külpolitikai orientációjára is. A szerző egyben felrója az USA-nak és az EU-nak, hogy nem lép.

„De egy pontoN meg kell érteniük, hogy immár a tét nem más, mint Magyarország, Európa és az egész nyugat sorsa”

– figyelmeztet Radványi Miklós, aki szerint határozott lépésekre lenne szükség az erőtlen kompromisszumok helyett.

A Fidesz abszolút kormányzási lehetőséghez jutott a szavazatok kevesebb, mint a felével, de abszolút hatalmat nem tudott szerezni.

Orbán de facto is egy diktátor

– mondja ki Radványi cikkében, amelynek a végkövetkeztetése, hogy robbanás várható Magyarországon.

51 HOZZÁSZÓLÁS

   • Pontosan!…..egy hulyen , erotlen, e alaptalan felbujtas. Minden trukkot felhoznak (’56-ot is idekeveri?! A barom! Hogy lehet meg csak egy-tized dekaval is osszehasonlitani? Itt is latszik,hogy minden szelsoseges badarsagot ossze-eszkabalnak sikertelensegukbem.

  • Ez csak egy újabb Soros bérenc, és egy Soros által fizetett ócska fércmű…, tiszta röhej. „Viharfelhők gyülekeznek”, élénk a fantáziája az biztos! Ilyen élénk fantáziával miért nem próbálkozik a filmiparban? /katasztrófafilmek, szappanoperák meg ilyesmi, forgatókönyvek irása testhezálló feladat lenne neki.

   • Igen, valoszinü, hogy ezt akarjäk a legjobban, mert az uszitäson, a gyülöletkeltesen kivül mäsra nem kepesek. Aztän „berepülnenek segiteni”!!!, ahogy mäshovä is ilyen cimen mentek be, aztän, ahovä a läbukat betettek, meg fü sem maradt!1956-ban meg lapitottak, mint az a „bizonyos” a füben. Kakaot, csokolädet, meg ruhät dobältak a szigetre, mintha az megmentett volna bärkit. Akinek van hite, azt nem lehet senki ellen uszitani!!! ennek az ujsägiro miert csak Magyarorszäggal foglalkozik? Miert nem foglalkjozik Palesztinäval, ahol särbatipossäk az emberi jogokat es a sajät följükön öldösik az embereket???!

   • Viharfelhok….hm?! Olyan porosztok balheznak majd megint mint akik sipoltak mint egy esze-veszett barom a multevi Marcius 15-en!! A HOSEING UNNEPEN! A HOSEINK VERENEK „TEMETESENEK” EMLEKEN! TEMETESEN SIPOLNI, ez az orulet netovabbja!! (marpedig 15-en azt tenni az pontosan az volt. EZT A GYALAZATOS VISELKEDEST SEMMIVEL N E M L E H E T I N D O K O L N I!!! SEMMIVEL!

    • Kivéve azt hogy Orbán még Március 15-e emlékét is ellopta és fizetett tapsolókkal ünnepeltette magát. Akik többségét külföldről importálta mert tisztességes magyar ember ilyen sutyerákkal mint ő szóba nem áll, hazugságait meg nem hallgatja.

 1. Bilibe lóg akaze…
  Mit vizionál ez az ápolt? Budapest beleterületét azobositja az országgal?
  Könyörgöm ki akadályozza meg a népet hogy leváltsa Orbánt?
  Tehát a nélp saját maga ellen lázad fel?
  Vagy azok nevezik ki magukat népnek akik elvesztik a választást?
  Ha bámi lenne, a nép többsége követelné a rendkivüli állopot bevezetést mert népi tömegek MINDIG a szigort,a nyugalmat a változás ellen,és a megmaradásért lépnek fel.Látszik aza fényévnyi táv mi cikkiro és a valoság között van.

  • Ha Budapest belterülete megindulna ellene, már sikerülne leváltani…
   Hogy ki akadályozza meg a népet? Az egyfordulós választás, a határon túliak szavazati joga, a körzetek átszabása, a sajtó felvásárlása, és a többi hasonló döntés célja mi volt szerinted?
   Orbán híveinek kell a szigor, ők pedig nincsenek többségben. Szigorúskodjon velük, a többieket pedig hagyja békén, mert egy örökkévalóságig nem tudja elhitetni az emberekkel, hogy ő a megváltó.

  • Nem akarsz megtanulni előbb írni, Kelemen? Vagy Rajmund…
   Vagy legalább gondolkodni. Vagy legalább befogni a pofádat.

    • A fidesz által elbaszott oktatás eredménye a sok helyesen írni nem tudó egybites birka. Ez kell a fidesznek, a sok bégető.

   • Vedd mar komolyan amit Antal Gyorgy Ur probal neked segiteni !! Mivel neked semmi nincs az agyadba igy valoban csak szotoredekeket irsz egy kerdojellel a vegen!

 2. Nagyon rossz az eredeti cikk bemutatása. Hibás, téves fordítás, értelmezés. Sokkal komolyabban kellene venni az eredeti szöveget.

  • Ilyen , es ehhez hasonlo cikkeket az elso par mondat utan felre kell rakni……..Mint egy tehetsegtelen zenesz, tele van „hamis”hangokkal”.

 3. Ja!
  Erre mondják azt, hogy az a korrupció, amelyben nem vesz részt elég zsidó!
  Nos ez fáj a judeo-bolsevik, kommunista zsidó családi hátterű, liberálisokká átvedlet urbánus zelótáknak.
  Bár ez a 4. METRO korrupciója után elég arrogáns megközelítés.
  De mint tudjuk a galuti liberális zsidók etno-specifikus hiányossága az önkritika hiány.
  Ha olthatatlan hatalmi vágyuk nem nyer kielégülést, akkor diktatúráról üvöltenek.
  De mihelyt ők kerülnek hatalomra ők a legkérlelhetetlenebb diktátorok!

  • Bodónak! Bizony, bizony kérlelhetetlenek lesznek a megalázott, kifosztott Magyar emberek ezzel a tolvaj, züllött bandával szemben!

   • Magát mennyivel „fosztották” ki?
    rendbe rakták a költségvetést
    bevezették a CSOK-ot
    Csökkentették a közművek árszabását,
    sorolhatnám hosszasan.

    Jaa! Hogy maga a posztbolsevik kurzus embereként nem jutott laphoz?
    Nos ezért ilyen sértődött!
    Még valamit! Nem vagyok Fideszes, csupán egy józan nacionalista!

 4. Ugyan kérem! Ez Amerika álláspontja!
  Brüsszel mi a fenét lépjen? Öleljék magukhoz az összes migránst, és vigyék Amerikába Sorosnak!
  Aztán Trump csinálna nekik olyan apokalipszist, hogy belezöldülnének. Annyira kardoskodnak! Ne Magyarországon akarjanak intézkedni. Maradjanak otthon.

  • Dehogy Amerika velemenye ez! Egy kis hulye ott, akinek nincs job dolga, es Sorostol kap egy kis penzt, hogy kitudja fizetni a szamlait…..Mert az ilyen tipus az egy trahas tipus.

 5. Ez csak egy újabb Soros bérenc, és egy Soros által fizetett ócska fércmű…, tiszta röhej. „Viharfelhők gyülekeznek”, élénk a fantáziája az biztos! Ilyen élénk fantáziával miért nem próbálkozik a filmiparban? /katasztrófafilmek, szappanoperák meg ilyesmi, forgatókönyvek irása testhezálló feladat lenne neki.

 6. Ennek a Soros bérenc baromnak, igaza lehet. A népek ki fognak menni az utcára, hatalmas tiltatkozás, mint Londonban, 4 en voltak, vagy Pozsonyban ott 5 en, mert közelebb van Budapesthez! Drukkoljunk hogy jo idö sem essö, sem meleg, sem hideg, szél nékül legyen akkor lesznek 6-an?Kosa Lajos Oslo

 7. ez a cikk egy netto baromsag, a nyugat keszul beavatkozni a valasztasokba…nekik nem tetszo ember van most hatalmon, ez faj nekik..le se szarjak hogy mi van a magyar emberekkel..a lenyeg hogy olyan embert tudjanak hatalmon akit ok befolyasolhatnak, es mondjuk meg tobb penzt lapatoljanak ki…nem a korrupcio erdekli oket, ha nem az hogy ok abbol a penzbol nem latnak semmit…ez a lenyeg..kezdodik a hiszti…nem akarnak ujabb 4 evig szopoagon lenni…ezek persze korruptak..az ellenzek meg impotens…mondjuk anno ok is korruptak voltak de kitomtek a nyugat zsebet…most a hiszti jon…de egyaltalan nem ertem miert kene az utcara menni forradalmat csinalni…???komolyan…huzzon mar le ide valaki hozzank par honapra..lasson korrupciot, toketlen kormanyzast..szegenyseget stb…itt mar honapok ota utcara vonulnak az emberek a korrupcio miatt a nyugat meg ugy tesz mintha nem is latna…ja hogy Mo-gal kapcsolatban mindent eszrevesz?nem fura ez egy kicsit?

 8. Nincs semmi baj, a nátó majd demokratikussan lerohanja orbánékat és rend lesz.
  Kettőt fognak lőni, de csak a levegőbe. 🙂

 9. Szerintem már a tervezők fiókjában van a budapesti „Majdan” forgatókönyve. A várható FIDESZ győzelem után néhány száz lefizetett anarchistát (akiket minden balhéra fel lehet bíztatni) kiküldenek a Parlament elé abroncsokat gyujtogatni, autókat törni meg kukákat borogatni. A környező házak bérelt lakásaiban akkor már ott ülnek Soros orvlövészei, akik szorgalmasan kezdik irtani a mellettük tüntető anarchistákat. Mint Kievben. Aztán ez egészet ráfogják Orbánra meg a FIDESZ-re. Aztán nem tudom, mi lesz – ha nem vagyunk észnél és nem készülümk fel erre.

  • FEL VANNAK KESZULVE…….mert ezek a barmok funek-fanak pofaznak, es az ilyeneket komoly emberek „komolyan” vesznek, es JOGOSAN!!

 10. Ellenzéki vagyok, de ez túlzás. Nem látom reálisnak, ez inkább kattintásvadászat (vagy felmérés)

  smisi: te is beteg vagy, semmi ilyen nem lesz.

  ks: „nekik nem tetszo ember van most hatalmon” konkrétan egy bűnöző van hatalmon.

  fenti hozzászólók 90%-a beteg, fidesznyik.

 11. Emlékezzetek a 2014-es választások előtti brutális ellenzéki összefogásra!!! Orbán szobrot dönöttek és fejét végig rugdosták fél Bp-en. A balliber médiában naphosszat zengett a „Bazdmeg az Orbánt, bazd meg a kornány!” választási szlogen, Szanyi kapitány totális ellenzéki összefogásról beszélt hangosan álmában, Gyurcsány pedig izzó rezsóról üvöltözte híveinek, hogy ” … és oda küldjük Orbán ahova való, a a politika és a történelem szemétdombjára!” Aztán a nagy ellenzéki összeborulás közben Mesterháynak hirtelen NewYorkba kellett mennie családlátogatásra, s amíg odavolt valaki lebuktatta a pártjának több százmilliót osztrák bankszámláján dugdosó pénztárnokát! Persze Fleto csak véletlenül jegyezte meg napokkal korábban, hogy a szocialista párttagság jobb ha nem is tudja honnan kapnak pénzt, de hát ez olyan einsteini véletlen, csak a gyűlöletkeltő jobboldal lát benne tudatos szándékosságot. Aztán Fletó a választások előtti utolsó ATV-s riportjában Kálmán Olgát győzködte, hogy ” Szerintem győzni fogunk!”. A Vonáról meg úgy beszélt, mintha az lenne minden görény atyja. Aztán eljött a választások napja és este az óriás kivetítők alatt idegességükben szájukat rágva, reszkető térdekkel lesték, hogy Orbánnak vajon meg lesz megint a 2/3-a!!!! Meg lett.
  Nincs ellenzéki összefogás! Egyetlen közös ellenzéki cél van az pedig Orbán megbuktatása. Annyi eszük nincs, mint a napos csibének! Mert Orbánt le lehet (talán????) váltani, de utána mi van? Két hónap alatt a hatalomért folyó harcok alatt leamortizálják egymást. Utána mi jön? Gyurcsány egy idióta, de azt is magas szinten műveli! A büdös életben nem lesz miniszterelnök soha, hiába hiszi azt néhány szellemileg halmozottan hátrányos DK-s. A mostani ellenzék legnagyobb támogatottságú pártja ugyanis a Jobbik. Vonáék szívrepesve várják az alkalmat, hogy a 2006-os MSZP-SZDSZ-es vérengzést végre megtorolhassák! A baloldalnak nagy valószínűséggel annyi. De mivel nem lesz működő, jogalkotásra képes parlament az ország legfőbb közjogi méltósága a köztársasági elnök saját hatáskörében rendkívüli állapotot hirdethet ki. Annak pedig újabb előrehozott választás lesz az eredménye. A akkor a sok, most nekihevült gyűlölködő vajon kire szavaz? Azokra akik ismét szétverték a hazát? Vagy otthon marad, vagy elsunnyog a választófülkéhez és fapofával, mintha nem ő tehetne a fejleményekről alig látható kicsinyke X-et tesz majd ismét a FIDESZ neve mellé, mint tette az 2010-ben.

 12. A Fidesz elleneseknek ajanlatos elolvasi, kicsit hosszu a fenti jo iras (rovidebb sajnos nem lehetett) , de turelemmel menni fog ! Mert turelem ugyebar az Virtus, ami az ellenzeknek meg hirbol sincs, es ha turelmetlenseg butasaggal parosul, mint az ellenzeki embereknel, az akkor egy Tokeletes Tragedia (de csak az ellenzek szamara)

 13. Ami látható: lopnak. Ezt a tényt elfogadják azok közül is sokan, akiknek a zsebéből lopkodnak. Ennek a választásnak első lépésként a mérhetetlenségig fajult lopást kell megállítani, majd olyan kontrollt fönntartani, ami sok okos döntést követően visszaállitja a jogállam kereteit, magát a jogállamot. Fontossági sorrendbe helyezni a jogállamiság európai szintű visszaállítását, oktatás helyzetének javítását. (Eü., vállalkozások, önkormányzatok működése, mezőgazdaság, környezetünk védelme a sor olyan hosszú mintha a rendszerváltás évében, 1989-ben lennénk.)

 14. Sok mindennel azért nem értek egyet..abban viszont igen hogy ha valami nem változik meg előbb utóbb polgárháború lesz a vége.Az ország ketté van szakadva ez mára érezhető látható.Ez a helyzet egy ideig tartható..de olyat még nem látott az írott történelem hogy ez évtizedekig tartható legyen.Ezen agyaljon mind a két oldal..

 15. azt nem értem hogy 2006ban ennek miért nem volt hangja amikor lőtték külföldi azonositatlan rendőrökkel a magyar civileket! Most hogy Orbán ellenáll a bevándorlásnak ő mindennek a felbujtója! Kiváncsi lennék mi lenne Magyarországból ha nem lenne kerités pl!

 16. Micsoda hülyeség! S ezt közli a Független Hírügynökség? Utána meg támogatást kér. Támogatásra egy szakmailag korrekt távirati iroda számíthat. Egy ilyen részrehajló és szakmaitlan semmiképpen sem.

 17. Mennyi beteg! „Soros bérenc”- már mindenre ez a válasz?Régebben”zsidó,komcsi,hazaáruló” volt a szójárás.Most egyszerűen mindenre a válasz „soros bérenc”

  Megkérdezted már valaha magadtól :vajon kik állnak igazán az események mögött ,kik az igazán profitálók !?
  Na ott a tettes(ek) .Nyugodj le nem Soros a neve.

 18. Fidess bér trollok és hályogos szemű fidess banda. Ti nem láttok tovább az orbán seggénél és ez a baj. Ti vagytok azok akik csak Soros és migráns böfögésen nőttetek ki a fekáliából. Nincs több szó kincsetek? orbán geci jól beetette veletek a mocskot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .