Magyar futball tehetség a Manchester Cityben

0
471
Facebook

Szoboszlai Dominik után újabb magyar futballista szerepelhet egy élvonalbeli klubban a Premier League- ben bár a neve alapján kevesen gondolnak Magyarországra: a 18 éves Michael Okeke az U21-es magyar válogatott erőssége.

A magyar anyától és nigériai apától származó fiú már szombaton bemutatkozhat egy FA kupa mérkőzésen az angol bajnokcsapatban. Az nem valószínű, hogy abban a csapatban is helyet kapna, amely a Real Madrid ellen küzd a Bajnokok Ligájában.

Ki is Michael Okeke?

A középpályást tavaly igazolta le a Manchester City, és tavaly játszott először az U21-es magyar válogatottban, ahova maga jelentkezett.

“Nagy büszkeség a számomra, hogy a Manchester Cityben játszhatok” – nyilatkozta a fiatal középpályás, aki nemcsak magyar, de brit állampolgár is.

Szoboszlai Dominik, aki a magyar válogatott kapitánya, jelenleg a Liverpoolban játszik, amely elszántan küzd, hogy a Manchester City után bajnok legyen a Premier League- ben. Kérdés, hogy tétmérkőzéseken mikor kap lehetőséget az első csapatban a Manchester Citynél Michael Okeke. Éppúgy kérdés az is, hogy a magyar válogatottban is kap-e lehetőséget hiszen a Premier League mindenütt a világon kitűnő referenciának számít.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .