Simicska közleményében hazaáruló tolvajoknak nevezi a Fideszt

0
894

Kedden kora délután Simicska Lajos, Orbán Viktor egykori barátja és üzlettársa több szerkesztőségbe is közleményt juttatott el. A milliárdos vállalkozót az vitte rá a közlemény megírására, hogy a háza körül megsokasodtak a – feltehetőleg kormánypárti – sajtómunkások.

Simicska az iránta kutakodók fel nem tett kérdésére válaszolva azt írja, hogy nincs köze semmilyen párthoz,

élete során egyetlen párttal, a Fidesszel állt kapcsolatban,

de négy évvel ezelőtt velük is megszakított minden kapcsolatot, mert nyilvánvalóvá vált számára, hogy „hazaáruló, tolvajok.”

Mint ismeretes, a Simicska Lajos és Orbán Viktor viszonya a 2014-es választások után romlott meg, ám ez az elhidegülés csak 2015. február 6-n, a nevezetes G-nap után került nyilvánosságra.

Simicska Lajost és a Jobbikot a kormánypártok rendre összefonódással vádolják, amit érdemben egyik fél sem cáfolt, sőt Simicska, aki most közleményében azt írja, hogy nem vásárolt pártot, korábban úgy nyilatkozott, hogy a Jobbikkal szimpatizál.

Simicska Lajos közleménye itt olvasható:

„Aggódom a propagandamédia házamnál tobzódó munkatársainak egészségéért, nehogy tüdőgyulladást kapjanak a hidegben… Ezért megválaszolva a fel nem tett kérdésüket, megkímélem őket a további várakozástól, és egyértelművé teszem:

Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom.

Veszprém, 2018. 01. 23.

Dr. Simicska Lajos”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .