Mészáros Lőrincről graffitiztek Felcsúton

0
1447
Fotó: MKKP

A rejtélyes Basky készítette a rajzot, ahogy korábban a Budapesten Orbán Viktort mozdonyon ülve ábrázoló graffitiket is.

Basky neve és stílusa is egyértelműen a világ leghíresebb graffitiművészére, Banksyre utal – akiről nem lehet tudni, hogy kicsoda valójában. Baskyról viszont tudható, hogy

a Magyar Kétfarkú Kutya Párthoz kötődik.

Ő először akkor tűnt fel, amikor előbb a budapesti VII. kerületben egy falra, majd a János kórház oldalára festette fel azt a graffitit, amelyen Orbán Viktor egy mozdonyon ül. Ezeket a falakat egy napon belül lefestették.

#orbanviktor #mkkp #basky #steetart #budapest #stencil #banksy #fakebanksy

A post shared by TheRealBasky (@therealbasky) on

Felcsúton Mészáros Lőrinc lemondása miatt augusztus 21-én polgármester-választást tartanak. Az ország egyik leggazdagabb embere Mészáros Lászlót szeretné utódjául – a Kutyapárt pedig egy ugyanilyen nevű jelöltet indít.

A kampány részeként látogatott el a Kutyapárt Felcsútra, ahol, korábbi kampányaikhoz hasonlóan kijavítottak és kátyút is.

Fotó: MKKP

Mészáros Lőrinc pedig az ismert videojáték-figuraként, Super Marióként jelent meg egy söröző falán, ahogy aranytallérokat gyűjt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .