Megyei jogú össztűz a civilekre

1
933

A Hír TV értesülései szerint Szita Károly kaposvári polgármester, aki egyben a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke, január végére, vagy február végére hívta össze azt a tanácskozást,  melynek célja, hogy megakadályozza a kormány szerint Soros Györgyhöz köthető, „bevándorlást szervező irodák” terjeszkedését.

Mint ismeretes, korábban a pécsi és a debreceni polgármester felszólította a helyi ingatlantulajdonosokat, és a lakosokat, hogy ne adjanak bérbe irodákat a Soros György által támogatott civil szervezeteknek.

A most beharangozott tanácskozással tehát szintet lép a Soros Györggyel kapcsolatban álló szervezetek elleni támadás.

A rendelkezésre álló adatok szerint a magyarországi civil szervezetek mintegy 10 százalékát támogatja a magyar származású amerikai üzletember.

A Budapesten tartandó összejövetelre 18 nagyváros polgármesterét hívják meg.

Botka László a Facebookon véleményezte a tanácskozást

Botka László szegedi polgármester még decemberben, amikor – konkrét időpont nélkül – az első hírek érkeztek a tervezett tanácskozásról, egy, a kaposvári polgármester ügynökmúltjára utaló ironikus blogbejegyzésében tette közzé véleményét. Az MSZP egykori miniszterelnök-jelöltje a következőket írta:

„Szita Károly. Mindig szeretett írni. Most levelet, régebben jelentést. Most migránsokról, régebben a hozzátartozóiról. Jelenleg a Fidesznek dolgozik.”

1 hozzászólás

  1. Jó duma, csak nem igaz.
    Mert a kérdés úgy merül fel, hogy miért kell a civil szervezetek fölé külön egy ernyőszervezetet létrehozni? Csak nem azért, hogy a választásokon könnyebb legyen a baloldal jelöltjei mellett kampányolni?
    Na de elvtársak! Miért gondoljátok, hogy ezt csak úgy benyeljük?
    És még ti vagytok felháborodva, amikor kiderül a turpisság és hisztiztek ezerrel, hogy megölik a civil szervezeteket. Hát nem. Csak a most megalakuló, a választásokig működő, koordináló csoportocskákat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .