Bréking nyúz, 2018. január 2. – Tudósítás a másik valóságból

0
1653

Marsi Anikó értetlenkedik az anális szexen. A 888. az alelnökasszony alá kérdez. Gyurcsány és Vona együtt a harcban. Soros megkéri majd az árát. Schmidt Mária esete a brit pedofillal. Az őrültség az örültség.

Ripost: Gyur­csány és Vona ugyan­azt akar­ják

Galló Béla po­li­to­ló­gus sze­rint né­hány hó­nap­pal az or­szág­gyű­lési vá­lasz­tás előtt Gyur­csány Fe­renc, a De­mok­ra­ti­kus Ko­a­lí­ció és Vona Gábor, a Job­bik el­nöke sem kor­mány­vál­tásra tö­rek­szik, csak azon dol­goz­nak, hogy minél jobb po­zí­ci­ó­ban ma­rad­ja­nak.

A 888.hu bátor kérdése a Fidesz alelnökéhez

A már bukottnak számító és a még soha semmilyen felelősséggel nem bíró ellenzékkel szemben, mi az, amit a Fidesz elmúlt közel nyolc éves kormányzása fel tud mutatni eredményként?

 Lokál: Nem a kormány hívta meg a brit pedofilt

Gulyás Gergelyt arról is megkérdezték, miként értékeli, hogy meghívták egy magyarországi konferenciára Milo Yiannopoulos brit újságírót, aki sajtóinformációk szerint nyíltan kiállt a pedofília mellett. A frakcióvezető hangsúlyozta, hogy a rendezvényt nem a Fidesz, sőt még csak nem is a kormány szervezi, hanem a Schmidt Mária főigazgatósága alatt működő Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány. Egyelőre ráadásul nem is véglegesítették a meghívotti listát. Úgy fogalmazott, a pedofíliát elutasítják, az őrültséget pedig őrültségnek tekintik.

Origo: Berki Krisztián és Tatár Csilla összehaverkodtak

Tatár Csilla és a TMC interjúsorozatának legutóbbi darabja Berki Krisztián tévés műsorvezetővel készült. Tatárnak eleinte ellenszenves volt a férfi, de amikor a Mokkánál dolgozott, a reality-arc pedig a Fem3 Caféra készült, tehát egy stúdión osztoztak, összehaverkodtak.

Az interjúban Tatár Csilla rákérdezett, mégis miből él Berki: „Rengeteg szponzorom és partnerem van. Kiszolgálom a partnereket, a sokszorosát kapják annak, amit kérnek tőlem” – kapta a választ.

Elárulta, hogy Oszter Sándorral egy időben sokat whiskyzett, Vujity Tvrtkót nem tartja hitelesnek, elmondja, kinek és mit hazudott legutóbb, milyen gyerek volt az iskolában, mit bánt meg. És kitől fél? „Magamtól tartok, veszélyes vagyok”.

888.hu: Mi nem spekulánsok, hanem felelős kormányzat vagyunk

Most a magyar családok biztonságban ünnepelhették a karácsonyt, és biztonságban élhetik mindennapjaikat is – nyilatkozta a 888.hu-nak Novák Katalin, aki szerint Soros György megkéri majd az árát a választások idejére időzített pénzosztásának. Mi nem spekulánsok, hanem felelős kormányzat vagyunk, stabil értékrenddel és világos célkitűzésekkel – mondta a Fidesz alelnöke, aki szerint a leszerepelt és felelőtlen ellenzék vádjaival szemben Magyarország minden tekintetben évről évre egyre jobban teljesít 2010 óta.

Pesti Srácok: Puzsér megmondja a tutit

Csakhogy azért meghurcolni Havas Henriket, mert szép és fiatal lányokat szeret az ő kifejezett beleegyezésükkel se**bedugni, olyan álszent képmutatás, olyan förtelmes prüdéria, amely a Borgiák urallta (sic!) Rómát idézi. Ahogy Marsi Anikó az „anális szex” jelzős szerkezetének hallatán elképedve értetlenkedik, az önmagában arcpirító vétség a legalapvetőbb emberi normák ellen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .