Gyurcsány végre megszólította a fiatalokat

1
2815
Forrás: Gyurcsány Facebook oldala

A DK vezetője egy indulatos Facebook bejegyzésben arra szólította fel a fiatalokat, hogy ne törődjenek bele a felsőoktatás szétverésébe. 

Gyurcsány Ferenc ezt írja posztjában:

„Na akkor vessetek számot önmagatokkal! Bezárás előtt van a CEU. AZ ELTE több szakán lényegében nem tudnak tanítani, akkora a baj. A Közgáz most lesz alapítványi egyetem, egy év múlva csak az tanulhat, akinek sok pénze van. 

Döntsétek el, kik vagytok! 

Besimuló, mindent eltűrő huszonévesek, vagy értelmiségi pályára készülő hazafiak, európaiak. Bárhogyan dönthettek. De a mostani döntésetek sok tekintetben az életetekről szól. Kik lesztek?

Fizetett, akár alázott kiszolgálók, vagy önálló emberek? Kiálltok magatokért, vagy bármit megcsinálhatnak veletek?

Döntsetek!

Írása végén lényegében arra hívja fel a figyelmet, hogy aki nem lázad, az a mai rendszerben belekényszerül a szolga szerepébe:

„Ha csak egyszer is uralkodhatnak felettetek, akkor majd ezerszer meg fogják tenni ezt egész életetekben. És kik lesztek akkor a következő 60 évben? Fizetett senkik?

Kik vagytok?”

1 hozzászólás

  1. Orbán Viktor lealázza a nemzetét! Kisajátítja a fiatalságot – már csak azokat akik még itthon vannak -. Egyszerűen hazaáruló, alattomos zsivány aki csak a zsebeit tömi és ellopja mindenki pénzét ! Gyáva és betegesen hatalommániás GAZEMBER ! Ezért vásárol be külföldi szavazatokat a mi pénzünkön !

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .