Bréking nyúz, november 4. – Tudósítás a másik valóságból

0
914

A szexuális zaklatási botrányok és a sorosozás összekapcsolása, a világ legjobb színházrendezői közé emelkedő Vidnyánszky Attila, a nemzeti gyásznap és a benne rejlő Bayer Zsoltot felfedező Apáti Bence balettművész…

Soros perverz bizalmasa a 888-on

„A korábban hét évig Soros György amerikai tőzsdespekulánsnak dolgozó Howard Rubin befektetési alapkezelő ellen három nő indított pert, miután azzal vádolják: a perverz férfi nemcsak megerőszakolta, hanem válogatott módszerekkel meg is kínozta őket.

Megerőszakollak, akárcsak a lányomat!”- üvöltötte két áldozat szerint is Soros György korábbi bizalmasa, amikor 2016-ban elcsábította őket egy Manhattan-i ingatlanba, melynek egy külön, várbörtönhöz hasonló vallatópincéje is volt. Az eredetileg modellként dolgozó lányok elmondták: Howard Rubin nemcsak bedrogozta őket, hanem az egyikünket addig ütötte ököllel, míg el nem veszítette az eszméletét.”

A két brutálisan megerőszakolt lánynak ezután 5 ezer dollár “kompenzációt” ajánlott fel Soros György volt alapkezelője annak érdekében, hogy hallgassanak a történtekről.” (888: Megerőszakolta és áramot vezetett áldozataiba Soros György korábbi alkalmazottja)

Vidnyánszky és az oroszok az Origón

„Puskin-éremmel tüntette ki a Nemzeti Színház igazgatóját Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szombaton Moszkvában, az orosz nemzeti egység napján. …

Vidnyánszky Attila korábban megkapta az egyik legnagyobb orosz művészeti díjat, a moszkvai Mejerhold Központ díját, ezt a világ legjobb színházrendezőinek szokták odaítélni. Vidnyánszky előtt Lupa, utána Warlikowski kapta meg ezt a díjat. A Nemzeti Színház igazgatója Oroszország egyik legjelentősebb és legnagyobb hagyománnyal rendelkező színházában, a világhírű szentpétervári Alekszandrinszkij Színházban Dosztojevszkij Bűn és bűnhődését rendezte meg tavaly, ráadásul saját adaptációban. A produkció a 10. Alekszandrinszkij Nemzetközi Fesztivál nyitóelőadása volt. Ezt az intézményt a világ egyik legnagyobb rendezője, Valerij Fokin vezeti, itt Dosztojevszkijt rendezni páratlan elismerés.” (Origo: Nagy orosz állami kitüntetést kapott Vidnyánszky Attila)

Kommunistákkal riogat a nemzeti gyásznap alkalmából a Magyar Idők

„A rendszerváltás idején mindenki azt hitte, hogy a történelem legtisztább forradalmának emléke végre méltó helyére kerül. Ez azonban csupán felemás módon valósult meg, mivel az igazságtételt áltudományos jogászkodással elszabotálták, megakadályozták, így a bűnösök, a megszálló szovjet csapatokkal kollaboráló, saját hazájuk ellen forduló kommunista vezetők még szimbolikusan sem nyerhették el méltó büntetésüket.

Nekik és mai utódaiknak az lett a kínszenvedésük, hogy tehetetlenül kénytelenek elviselni, nézni az ország fejlődését, gazdasági sike­reit. Pedig mindezt annak ellenére érte el a magyar lakosság, hogy az álbaloldal továbbra is a pártállam levitézlett csődkultúráját, a külső érdekek maximális, gerinctelen kiszolgálását vitte tovább, míg hatalomban volt, s vinné tovább ma is, ha lenne erre módja.” (Magyar Idők: Legyőzhetetlenül)

Balettművészből lesz az új Bayer Zsolt?

„Mert bizony nálam is időnként betelik a pohár, én is ki tudok jönni a béketűrésemből. Amikor már nem segít a humor, az irónia, a 27 évnyi katonai fegyelmet igénylő balettos múlt. Amikor kénytelen vagyok tiszta erőből azért összpontosítani, hogy ne hajítsam ki az ablakon a televíziót, és ne kezdjek sűrű bazdmegelések között írni. Amikor minden energiámat arra kell használnom, hogy úriember maradjak. Hogy ne engedjem kitörni a bennem élő Bayer Zsoltot. Pedig lassan ki fog…

Történt, hogy Cserdi celebpogálmestere olyannyira belezavarodott az általa kitalált népmesei elemekkel tűzdelt történetébe, hogy még az őt celebstátuszbán tartó médiának is elkezdett kínossá válni. Le is vették egy hétre a képernyőről, és pszichológusok, valamint felkészült kommunikációs szakemberek tréningezték, hogy mit is mondjon, ha visszatér a médiába.” (Pesti Srácok: Apáti Bence: Bogdán László sztorija – lassan kibújik belőlem a bennem lakozó Bayer Zsolt)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .