Bréking nyúz, 2018. november 22. – Tudósítás a másik valóságból

0
775
Forrás: Wikimedia Commons

A PestiSrácok rájött, hogy Gyurcsány egy Pöttöm Palkó, aki azért fenyegeti Orbánt börtönnel, mert valójában neki, mármint Pöttöm Palkónak kellene börtönben ülnie. Nikola Gruevszki utódja persze Soros híve és beengedi a migránsokat. Németország Merkel miatt már ott tart, hogy a nők már nem mernek az utcára kimenni.

Pöttöm Palkók már nem csinálhatnak nagyobb hülyét magukból

Mindig azt gondoljuk, hogy az ellenzéki Pöttöm Palkók már nem csinálhatnak nagyobb hülyét magukból, ám újra és újra csalatkozunk. Most éppen ott tartanak, melyikük tudja harsányabban börtönnel riogatni Orbán Viktort. Végignézve a delíriumos fenyegetőzőkön (Gyurcsányon, Ujhelyin, Fekete-Győrön), akár röhöghetnénk is – de ne tegyük, legyünk óvatosak! Erre int minket Ukrajna és Macedónia példája.

Az a Gyurcsány veszi szájára a „börtön” szót, akit nagy valószínűséggel csak az Obama-kormányzat agresszív közbeavatkozása mentett meg a kaptártól a Sukoró-ügyben. Bár a milliárdos hűtlen kezelési bűnügyben meggyanúsították, az ügyészség végül furcsa körülmények között megszüntette ellene az eljárást, és a vagyonkezelő két csinovnyikja vonult (helyette) börtönbe. (Sokatmondó: az amerikai nagykövetség egyik tisztviselője már akkor számon kérte Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztost a nyomozás miatt és amiatt, hogy Gyurcsány az eljárásnak érintettje lehet, amikor a bukott kormányfőt még meg sem gyanúsították!) Tehát hiába követelték a fideszes szavazók, hogy „Gyurcsány Ferenc legyen fegyenc!” – nem lett az. Sőt, az érintett, ahelyett, hogy minden nap hálaimát rebegne ezért, börtönnel fenyegetőzik… (PestiSrácok.hu: Gyurcsányék leszámolással és börtönnel fenyegetik a miniszterelnököt)

Nikola Gruevszki utódja Soros híve és beengedi a migránsokat

Amíg Nikola Gruevszki volt a miniszterelnök, nem engedte be a migránsokat Macedóniába, leváltása után azonban egyik napról a másikra megváltozott a helyzet – emlékeztetett Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, aki hozzátette, hogy az új államfőnek, Gjorge Ivanovnak a Soros-szervezetekkel sincs baja.

Arról is tájékoztatott, hogy menekültstátuszt olyan személynek kötelező adni, akit hazájában politikai vagy vallási okból üldöznek, élete veszélyben van. Nem zárható ki, hogyha ezek a kritériumok nincsenek, akkor is ilyen elbírálásban részesüljön valaki.

Elmondta, hogy a Gruevszki menekültstátusa hasonló jogokkal ruházza fel Macedónia egykori miniszterelnökét, mint amilyenekkel a magyar állampolgárok rendelkeznek. (Hír TV: Gruevszki bukása óta sok mindenben változott a helyzet Macedóniában)

A német nők már nem mernek az utcára kimenni

Alice Weidel, az Alternatíva Németországnak (AfD) párt társelnöke továbbra is erősen bírálja Angela Merkel migrációs politikáját. Azt mondja, a német közéletre is óriási hatással vannak a beözönlő migránsok, akik veszélyt jelentenek a német emberekre is.

A nők és a lányok már nem mernek egyedül sétálni az utcákon, mert félnek az állítólagosan védelmet keresők támadásaitól. (888: Weidel: a német nők már nem mernek az utcára kimenni)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .