Bréking nyúz, 2018. november 19. – Tudósítás a másik valóságból

0
1192
Nikola Gruevszki.

Gruevszki nem egy szökött köztörvényes bűnöző, hanem hős, aki megvédte a határt a migránsoktól, ezért Soros emberei levadászták. És hát persze Gyurcsány is benne van nyakig az ügyben, miatta kellett a volt macedón miniszterelnöknek Magyarországra menekülnie. Hajtóvadászat fehér férfiak ellen.

 

Nemzeteken átívelő Soros-hálózat

„Nikola Gruevszki jobboldali kormánya a migrációs válság csúcspontja alatt kerítéssel és élőerős védelemmel tartóztatta fel a bevándorlókat a macedón határon, lezárva ezzel a balkáni útvonalat. Ez a lépése nagy indulatokat váltott ki Brüsszelben és a korábbi demokrata amerikai kormányzatban is.  Soros György macedóniai akcióinak éppen ez volt a kiváltó oka: hogy megtörje a bevándorlásellenes jobboldali macedón kormányt, hatalomra juttassa szövetségeseit, a posztkommunistákat és ezzel utat nyisson a Görögország felől érkező illegális bevándorlóknak. A történtek kristálytisztán bizonyítják a nemzeteken átívelő Soros-hálózat létét, amely komoly erővel rendelkezik szerte a kontinensen. (Origo: Megvédte a határt a migránsoktól, ezért Soros emberei levadászták).

Gyurcsány körbeudvarolta Gruevszkit

„Sokat tudhat Gyurcsány Ferenc balkáni maffiakapcsolatairól, ezért igyekszik feltűnően távoltartania magát és elítélnie Nikola Gruevszki macedón exminiszterelenököt a baloldal bukott kormányfője – idézi a Lokál a Ripost írását.

A Ripost napilap szerint kormányfői regnálása idején feltűnően körbeudvarolta az akkor hivatalban lévő, most Magyarországon menedékjogot kért Nikola Gruevszkit Gyurcsány Ferenc, aki a friss hírekre reagálva azonnal elfeledte régi rajongását és egyszerre „köztörvényes elítéltként”, „közönséges bűnözőként” kezdte felcímkézni Gruevszkit. A bulvárlap szerint ennek legfőbb oka, hogy Gruevszki sokat tudhat Gyurcsányék balkáni üzleti ügyeiről, amelyekre minimum rávetül a maffiakapcsolatok sötét árnyéka.Gyurcsány felesége, a félig bolgár Dobrev Klára családján keresztül ápolt jó kapcsolatokat a bolgár politikai elittel, és ő maga sem tagadta 2014-ben, hogy közös céget indított Cvetan Vaszilevvel, az időközben külföldre szökött bolgár médiaoligarchával.

Vaszilev akkor szökött el Bulgáriából, amikor összehangolt akcióban csaptak le két házára is a helyi rendőrök, mert gyanújuk szerint Veszilev bérgyilkost fogadott médiapiaci ellenlábasa, a korábban titkosszolgálati vezetővé is kinevezett Delján Peevszki megöletésére.” (Lokál: Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?)

Sokszínűsítés áldozatai lettek a fehér férfiak

„A J. Walter Thompson London (JWT) cégtől azért kellett távozniuk a szóban forgó fehér férfiaknak, mert a cég „sokszínűsítésbe” kezdett. A cég jelenleg rasszizmus és szexizmus miatt is munkaügyi per elébe néz.

Az ügy kiindulópontja, hogy a társaság nemrégiben felvett egy új kreatív igazgatót Jo Wallace személyében. Az új vezető a bemutatkozó beszédében elmondta, hogy ő egyébként leszbikus, és szeretné megváltoztatni a cég hírnevét, amely jelenleg igen rossz, mert túl sok fehér férfit alkalmaznak. A konferenciát alapból azért hívták össze, hogy az új vezető felvázolja a sokszínűsítési törekvéseket.

A JWT honlapja szerint Jo Wallace „a női sikeresség kérlelhetetlen bajnoka” aki folytatja keresztes hadjáratát a kreatív iparágak fehér, kiváltságos férfijainak status quója ellen.” Az ügyben a The Times című brit lap megkérdezte a JWT néhány alkalmazottját. Egy, a neve elhallgatását kérő alkalmazott szerint ez az eset azt jelenti, hogy a rasszizmus egyik formája helyett egy másikat használtunk ahhoz, hogy sokszínűbbé tegyük a céget.” (888: Az volt a bűnük, hogy fehér férfinek születtek – kirúgták őket).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .