Bréking nyúz, 2018. június 2. – Tudósítás a másik valóságból

0
505
Morvai Krisztina, MTI Fotó: Máthé Zoltán

Az Origo elmeséli, hogy milyen a félelem és rettegés Leszbosz szigetén

Az Origo kihasználja, hogy még mindig van tartalék a migránsozásból következő rettegtetésben, a 888 maradéktalanul eltorzult, felismerhetetlen Jobbikról ír, a Lokál úgy értesült, hogy Vona Gábor pénzzel támogatta volna Juhász Péter pártját. Őrület, de nincs benne rendszer.

Origo: Szpirosz Galinisz, Leszbosz legnagyobb városának, Mytilene-nek a polgármestere arról beszélt, hogy a településen élőket egyre nagyobb aggodalommal tölti el a migránsok jelenléte. Athén és Brüsszel pedig teljes mértékben magukra hagyta őket.

Már ott tartanak, hogya gyerekeket a bevándorlók miatt egyáltalán nem merik kiengedni az utcára és a nők sem mernek egyedül sétálni.

Evangelosz Mirsziniasz, a leszboszi kereskedelmi kamara elnöke szerinta migráció következtében a szigeten leálltak a befektetések és a kereskedelem. (Origo: Leszbosz szigetén a gyerekeket a migránsok miatt nem merik kiengedni az utcára)

A Lokál bemutatja, hogyan tereget Toroczkai

Úgy tűnik Toroczkai László eldöntötte, kiteregeti a Jobbik szennyesét. Ásotthalom polgármestere azt állítja, a Vona Gábor vezette Jobbik pénzzel segítette volna ki Juhász Péter pártját.

Toroczkai közösségi oldalán ezt írta ki: Megszűnik az Együtt nevű párt, mert a választásokon még 1 százalékot sem tudtak elérni. A 150 millió forintos kampánytámogatást is vissza kell fizetniük. A Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor, a Jobbik jelenlegi elnöke, Sneider Tamás, valamint Sövegjártó Kristóf,Vona Gábor főtanácsadója 2018. április 12-én (tehát 4 nappal a választási bukás után) arra próbálta rávenni a Jobbik elnökségét, hogy az anyagilag tönkretett Jobbik pártkasszájából, vagy az Alfahíren rendezett nyilvános gyűjtésből pénzzel segítsük meg az Együtt vezetőit, hogy vissza tudják fizetni a tartozást – áll a bejegyzésben.

A pénzt tehát a drogliberalizációért küzdő Juhász Péternek, valamint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon legközvetlenebb munkatársának, egykori kabinetfőnökének, Szigetvári Viktornak kellett volna adni- folytatja írását Toroczkai, aki hozzá tette, szerencsére ezt a hazaárulást sikerült megakadályoznunk az elnökségben, de ekkor már tudtam, hogy a Jobbikot csak úgy lehet visszaterelni az eredeti útra, ha megnyerem az elnökválasztást. (Toroczkai kitálalt! Vona pénzelte volna a nőverő Juhász Pétert).

A 888 szívtelenségről, lelketlenségről, jogtalanságról, visszaélésről, zsarolásról és terrorról 

Morvai Krisztina közleményében azt írja, hogy Dúró Dóra ne adja vissza az áprilisi voksoláson megszerzett mandátumát az “eltorzult, felismerhetetlen” Jobbiknak, hanem „független képviselőként használja azt a valódi nemzeti érdekek képviseletére, összefogva a többi olyan (egykori) jobbikossal, akik megelégelték a párton belüli terrort.”

Az EP-képviselő az Echo TV-ben pedig úgy fogalmazott: “Most már sokkal többről van szó, mint egy pártnak az olyan belső ügyei, amiről úgy gondoltam, hogy ehhez nekem már semmi közöm. Most már olyan dolgok történnek, amivel szemben magyar emberként és jogászként is fel kell lázadjak.  Hát például amit Dúró Dórával csinálnak, tehát ez a fajta önkény, ez a fajta szívtelenség, lelketlenség, jogtalanság, visszaélés, zsarolás, terror – pontosan ezek azok a dolgok, amik ellen a Jobbik létrejött, illetve megerősödött. (888. Morvai Krisztina beolvasott a Jobbiknak

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..