Kezdőlap Címkék Morvai

Címke: Morvai

Bréking nyúz, augusztus 29. – Tudósítás a másik valóságból

0

Igazi kuriózum annak a rákosista, pardon, orbánista (kormány)kórusnak a videója, amely Boross Pétert köszöntötte születésnapján, a kormány ülése után. Nem érdemes kihagyni! Van más is! Tibi atyának megy neki mai publijában a 888.hu. A Pesti Srácok is harcias kedvében van, ők a chemnitzi összecsapások kapcsán írnak meghökkentő mondatokat. A Magyar Idők pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy a kultúrharcot kiterjessze az RTL Klubra is. Jó olvasást!

888.hu – Tibi atya felköpött és aláállt

Aki nem követte volna a múlt heti vihart a biliben, Tibi atya úgy gondolta, hogy az alkoholista pap brandje mögül az ő dolga eljárni közéleti tánc-és illemtanárként – írja Megadja Gábor, aki szerint azért orrolt meg rá „a külföldi mémeket remekül fordító ellenzéki troll brandjének gazdája, mert szerinte borzasztó, hogy utaltam 19 forintot Konok Péternek, megaláztam egy koldust. Konok Péter szerint pedig ez a 19 forint a legtöbb, amit „visszakapott a közösből”, ami csak abban az univerzumban igaz, ahol Simicska pénze a G-nappal automatikusan elvesztette közpénz jellegét.”

Tibi atyának igaza lenne akkor, ha egy süket, vak, néma, féllábú, félkarú emberrel tettem volna ezt a borzalmat. Csakhogy nem így történt. Konok Péter egészséges felnőtt férfiember, és ilyetén minőségében kunyerál a Facebookon, miután Lajos elhajította az egész cuccost – írja Megadja, aki ezt követően hosszasan elemzi Tibi atyát, majd így folytatja: „úgy gondoltam, hagyjuk a fenébe az üzengetést, vitatkozzunk szépen élőben, ott mindenki elmondhatja az érveit.

És ebben a pillanatban változott a névtelen badass közéleti megmondó Csibe atyává, aki nem kívánja vállalni arcát és nevét, és nem akar kiállni az emberek elé.  

Azt írja Vona Gábor híve: az élő vitának csak számára van tétje. Épp erről van szó. Bátor ember olyasmibe áll bele, aminek van tétje.

Mindenesetre már így is túl sok energiát pazaroltam egy névtelen ellenzéki trollra, miközben ezt az energiát akár rezsimépítésre is fordíthattam volna. Úgyhogy

legközelebb akkor foglalkozom Csibe atyával, ha lesz töke kibújni a névtelenség és arctalanság mögül.”

Pesti Srácok – Chemnitz, az első lázadás

Nyilvánvaló volt, hogy az egykori NDK lesz a tágabb helyszín az első lázadásra, mert az egykori keletnémetek már megtanulták, hogy mit várhatnak a nyugatnémet megszállástól – áll a portál mai vezércikkében. Egy ilyen helyen vannak még meg a nyomai annak a közösségi érzésnek, egymásrautaltságnak, személyességnek, amit a huszadik század második fele elpusztított. Az ilyen helyeken élő emberek életét változtatta meg leginkább a fiatal muszlim férfiak betelepítése.

Ezek az emberek pillanatok alatt kerültek át a múlt század hetvenes éveinek nyugalmas álomvilágából egy háborús videójátékba, ahol ők a célpontok.

Sztálin legjobb tanítványai (mert valami miatt Hitlerre meg Göbbelsre érzékenyebbek), propaganda szempontból is szakmai tökéllyel kezelik a történteket.

A chemnitzi felkelést nyilván le fogják verni. Az állítólag jobboldali miniszter irányítása alatt álló szövetségi rendőrség ott terem majd és rendet csinál.

A manapság liberális felebarátaink körében olyannyira népszerű humanista Lenin monda azt, hogy forradalmi helyzet akkor van, ha a nép nem akar már a régi módon élni, a hatalom meg nem tud a régi módon kormányozni. Lenin elvtársnak mindig igaza van, most annyi pontosítással, hogy jelen esetben a német nép egyre nagyobb része nem akar úgy élni, ahogy az elitje legújabban szeretné.

Chemnitziek! Veletek vagyunk, mert ti vagytok a normálisak!

Magyar Idők – Az RTL alaposan túllőtt a célon

Egy végtelenül ízléstelen, primitív, népbutító sorozattal járatják le a vidéken élő embereket – ezzel a felvezetéssel ír cikket  Jurák Kata, aki ezúttal az RTL Klubnak megy neki, állítva:

„nem kicsit lépte át már eddig is a konzervatív, polgári, keresztény érzelmű emberek ingerküszöbét az RTL Klub által vetített sorozatok többsége, így nem csoda, hogy elpártoltak a csatornától”.

Bevallja, hogy ő, „aki masszívan elzárkózom az említett csatorna által sugárzott szennyáradattól, egészen addig nem is tudtam, amíg a napokban a balliberális média el nem kezdte szintúgy gyalázni Morvai Krisztinát, aki – szerintük – „képtelen leállni”, és most az RTL Klub sorozatát támadja.

Gondoltam, ha Morvai össztűz alá került egy sorozat miatt, akkor annak egészen biztosan az az oka, hogy a képviselő asszony ismét a lényegre tapintott. És tényleg.” – állapítja meg, miután megnézett a sorozatból egy epizódot.

Talán nem is az a legnagyobb baj, hogy a filmesek a faluban mit és hogyan tesznek, hanem az, hogy mi tűrjük, hogy meggyalázzák az embereket, sárba tiporják nemzeti értékeinket, a történelmünket, és olyan értékeket közvetítsenek a gyerekeinknek, amelyek tökéletesen ellentétesek mindazzal, ami számunkra fontos.

De azt gondolom, hogy a fizikai határvédelem után most a szellemi honvédelem következik majd: megvédjük értékeinket, a gyerekeinket, a társadalmunkat.

Orbán Viktor Facebook oldala – Boross Péter köszöntése 90. születésnapján

Éljen soká // May he live long!

Éljen soká // May he live long!

Közzétette: Orbán Viktor – 2018. augusztus 29., szerda

Bréking nyúz, 2018. június 2. – Tudósítás a másik valóságból

0

Az Origo elmeséli, hogy milyen a félelem és rettegés Leszbosz szigetén

Az Origo kihasználja, hogy még mindig van tartalék a migránsozásból következő rettegtetésben, a 888 maradéktalanul eltorzult, felismerhetetlen Jobbikról ír, a Lokál úgy értesült, hogy Vona Gábor pénzzel támogatta volna Juhász Péter pártját. Őrület, de nincs benne rendszer.

Origo: Szpirosz Galinisz, Leszbosz legnagyobb városának, Mytilene-nek a polgármestere arról beszélt, hogy a településen élőket egyre nagyobb aggodalommal tölti el a migránsok jelenléte. Athén és Brüsszel pedig teljes mértékben magukra hagyta őket.

Már ott tartanak, hogya gyerekeket a bevándorlók miatt egyáltalán nem merik kiengedni az utcára és a nők sem mernek egyedül sétálni.

Evangelosz Mirsziniasz, a leszboszi kereskedelmi kamara elnöke szerinta migráció következtében a szigeten leálltak a befektetések és a kereskedelem. (Origo: Leszbosz szigetén a gyerekeket a migránsok miatt nem merik kiengedni az utcára)

A Lokál bemutatja, hogyan tereget Toroczkai

Úgy tűnik Toroczkai László eldöntötte, kiteregeti a Jobbik szennyesét. Ásotthalom polgármestere azt állítja, a Vona Gábor vezette Jobbik pénzzel segítette volna ki Juhász Péter pártját.

Toroczkai közösségi oldalán ezt írta ki: Megszűnik az Együtt nevű párt, mert a választásokon még 1 százalékot sem tudtak elérni. A 150 millió forintos kampánytámogatást is vissza kell fizetniük. A Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor, a Jobbik jelenlegi elnöke, Sneider Tamás, valamint Sövegjártó Kristóf,Vona Gábor főtanácsadója 2018. április 12-én (tehát 4 nappal a választási bukás után) arra próbálta rávenni a Jobbik elnökségét, hogy az anyagilag tönkretett Jobbik pártkasszájából, vagy az Alfahíren rendezett nyilvános gyűjtésből pénzzel segítsük meg az Együtt vezetőit, hogy vissza tudják fizetni a tartozást – áll a bejegyzésben.

A pénzt tehát a drogliberalizációért küzdő Juhász Péternek, valamint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon legközvetlenebb munkatársának, egykori kabinetfőnökének, Szigetvári Viktornak kellett volna adni- folytatja írását Toroczkai, aki hozzá tette, szerencsére ezt a hazaárulást sikerült megakadályoznunk az elnökségben, de ekkor már tudtam, hogy a Jobbikot csak úgy lehet visszaterelni az eredeti útra, ha megnyerem az elnökválasztást. (Toroczkai kitálalt! Vona pénzelte volna a nőverő Juhász Pétert).

A 888 szívtelenségről, lelketlenségről, jogtalanságról, visszaélésről, zsarolásról és terrorról 

Morvai Krisztina közleményében azt írja, hogy Dúró Dóra ne adja vissza az áprilisi voksoláson megszerzett mandátumát az „eltorzult, felismerhetetlen” Jobbiknak, hanem „független képviselőként használja azt a valódi nemzeti érdekek képviseletére, összefogva a többi olyan (egykori) jobbikossal, akik megelégelték a párton belüli terrort.”

Az EP-képviselő az Echo TV-ben pedig úgy fogalmazott: „Most már sokkal többről van szó, mint egy pártnak az olyan belső ügyei, amiről úgy gondoltam, hogy ehhez nekem már semmi közöm. Most már olyan dolgok történnek, amivel szemben magyar emberként és jogászként is fel kell lázadjak.  Hát például amit Dúró Dórával csinálnak, tehát ez a fajta önkény, ez a fajta szívtelenség, lelketlenség, jogtalanság, visszaélés, zsarolás, terror – pontosan ezek azok a dolgok, amik ellen a Jobbik létrejött, illetve megerősödött. (888. Morvai Krisztina beolvasott a Jobbiknak

Jobbik kontra Morvai Krisztina

0

A párt sajnálatosnak tartja, hogy esküszegő egykori képviselője, aki politikai karrierjét az elszámolások ígéretével kezdte, mára már az Európai Unióból kifelé lépdelő Fidesszel együtt szavaz az elszámoltatás ellen.

Balczó Zoltán, a Jobbik európai parlamenti képviselője a 2018. május 3-i szavazáson támogatta az Európai Unió pénzügyi érdekeinek védelméről és a csalás elleni küzdelemről szóló ellenőrző bizottsági jelentést. A jelentés hatása önmagán túlmutat, hiszen céljai között van az olyan visszaélések felderítése és felszámolása is (az OLAF és az uniós ügyészség segítségével) melyek tömegesen fordultak elő a magyar kormány köreiben.

Jellemző, hogy a Fidesz a szavazáson tartózkodott, hiszen a „szabadságharcos retorika” máza alatt nagyon szívesen veszik az Európai Uniótól érkező milliárdokat – elszámolni azonban már kevésbé szeretnek velük. A Fidesz álláspontját osztotta Morvai Krisztina is, akit az őt delegáló Jobbik korábban visszahívott posztjáról. A Jobbik sajnálatosnak tartja, hogy esküszegő egykori képviselője, aki politikai karrierjét az elszámolások ígéretével kezdte, mára már az Európai Unióból kifelé lépdelő Fidesszel együtt szavaz az elszámoltatás ellen.

Amerikai Népszava: A Jobbikban puccs készül Vona ellen

0

Egyre hangosabban fejezi ki nemtetszését a Jobbik kemény magja, amely ragaszkodik a náci párt identitásához, és legfeljebb taktikai húzásként fogadja el Vona „néppártosodást”- írja a honlap.

Novák Előd, a Jobbik volt alelnöke, akit meneszteni is kellett annak érdekében, hogy Vona elindíthassa a “cuki kampányt”, még ezt a taktikai szándékot is kétségbe vonja. Az Amerikai Népszava idézi Novákot, aki azt írta a Facebookon, hogy “innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret, lehetőleg dr. Morvai Krisztinával karöltve, akivel 2014-ben 21%-os választási eredményig eljutottunk az elvek feladása nélkül”.

A honlap szerint Novák elveit kristálytisztán tükrözi a kuruc.info, „ha valakit érdekel a holokauszttagadás és a zsigeri antiszemitizmus.”

Az Amerikai Népszava úgy tudja, hogy az elégedetlenség a Jobbikban egyre nagyobb, miután

a pártot kisajátította és önmagából kiforgatta Simicska Lajos, hogy az Orbán elleni háborújához felhasználja

A honlap hivatkozik Morvai Krisztinára is, aki azt írta, hogy a Jobbik vezetősége feladta az eredeti elveket és értékrendet, ezért nem vállal a jövőben a párt színeiben képviselőjelöltséget vagy egyéb politikai tisztséget. „Ez vészcsengő a párt kemény magjának, mert Morvai Krisztina és köre adta a náci párt értelmiségi elitjét, és kifejezte önazonosságát. Majdhogynem válasz elé állította őket, hogy ő vagy Simicska.”

Az Amerikai Népszava emlékeztett arra, hogy a Morvai Krisztina köreihez közel álló Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik volt országgyűlési képviselője azt mondta: a Jobbik vezetése feladta az identitását és az önrendelkezését, amikor politikai, gazdasági megállapodást kötött Simicska Lajossal.

„Toroczkai László már jelezte, hogy nem szeretnék Morvai Krisztinát elveszíteni. Toroczkai pedig képes a mozgósításra.”

A honlap szerint Morvai Krisztina választóvonal lehet: távozási szándéka felrázhatja a Jobbikot, hogy kergessék el Vonát és Simicskát.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK