Bréking nyúz, 2018. február 5. – Tudósítás a másik valóságból

0
1071

Napi harácsoló. Böllérsimogató. Damaszkuszi út. Belvárosi megmondóember.Ferenc József, Kádár János, Vona Gábor.

Kósa Lajos a 13. havi nyugdíj ígéretéről a Origónak

„A szocialistáktól a 13. havi nyugdíj emlegetése csak annyira vonzó, mint a báránynak a böllér simogatása.”

Nagyon rafkós komcsik a 888-ban

„A Gajdics-féle definíció szerint nem az a kommunista, aki ’90 előtt élt, hanem aki ’90-ben úgy maradt. A komcsik nagyon rafkósak voltak, mert teleküldték az összes rendszerváltó pártot az embereikkel, és akkor most vigyorog a sok kritikus, hogy „hööhöö, de a Fideszt is” – igen, csakhogy azok végig mentek a damaszkuszi úton. Azért az nem mindegy! Én egy fordulatot engedélyezek mindenkinek, de ötöt-hatot nem.”

Bayer Zsolt a g…nek és sz…nak nevezett miniszterelnökről a Magyar Időkben

Megemlíthetjük még, hogy lám-lám, előbb a miniszterelnök bábujának fejét rugdaljuk végig az utcán, aztán g…nek és sz…nak nevezzük, vagyis megfosztjuk emberi méltóságától, „dehumanizáljuk”, aztán kerítünk egy belvárosi megmondóembert a legszűkebb körből, aki kimondja, hogy Orbán majd Ceausescuként végzi, ezután kisvártatva akad majd egy lumpenproli, aki kiposztolja Orbánt fejbe lőve.

A Ripost Vona Gáborról

„Józan ésszel felfoghatatlan, miért is akart iszlám forradalmi gárdistákat Magyarországra hívni a Jobbik elnöke. Ferenc József és Kádár János az orosz haderőt hívta a magyar nép ellen, Vona Gábor pedig az iszlám forradalmi gárdát…”

PestiSrácok.hu cikkének hozzászólója Mészáros Lőrincről

“Sok mendemonda zajlik Mészáros körúl, hiszen a szociknál szokatlan, hogy valaki nem a pofájával szerezte azt. Mutasson valaki egy szoclib milliomost aki valaha kétkezi melós is volt. A privatizálás meg volt a nagy úzlet,és anno az ország kiárusitása nagy üzlet volt. Nem voltak piti gyerekek, ök évtizedekre megalapozták szeretteik jövöjét, nem foglalkoztak napi harácsolással, ezt nevezik a sport nevén GRAND SLAM-nak.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .