Az ALDE Team Europe támogatásáról biztosította a CEU-t

0
1284
wikimedia

Michael Ignatieff, a Közép-európai Egyetem (CEU) elnök-rektora irodájában fogadta az ALDE Team Europe tagjait: Margrethe Vestager-t, az EU versenypolitikai biztosát; Luis Garicano-t, az ALDE alelnökét és a Ciudadanos EP listavezetőjét; Emma Bonino-t, a Piu Europa EP listavezetőjét; és Dr. Cseh Katalint, a Momentum EP listavezetőjét.

Megjegyezve, hogy a CEU örömmel találkozik az ALDE küldöttségével – ahogy más európai politikusokkal is – Ignatieff rektor kiemelte: „Hálásak vagyunk a támogatásért, és reméljük, hogy a következő európai választásokat fel fogják használni arra, hogy ráirányítsák a figyelmet a tanszabadság fontos kérdésére, valamint a CEU jogára, hogy amerikai fokozatot adó intézményként Magyarországon maradhasson.”

A CEU továbbra is olyan jogilag kötelező erejű megoldást keres, amely lehetővé teszi számára, hogy maradjon a városban, amely már több mint 25 éve az otthona, de eközben folytatja a bécsi campus megnyitásának az előkészületeit is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .