A mű elkészült, az alkotó pihen

0
1335
Császár Attila. A hírek szerint ő lesz a Hír Tv hírigazgatója.

Nyaralni mentem. Ne keressetek!

Ezt üzente Orbán Viktor a Facebookon. Tudtuk már, hogy elmegy, hetek óta, mint a szünidőt váró kisiskolás, sorra tette fel a Facebook oldalára a betűket, miszerint áció, káció. És végül azt, hogy vakáció.

A miniszterelnök tehát pihen, jól megérdemelt szabadságunkat tölti. De előtte még elrendezte Magyarországot. Bíróságok, Budapest, gyülekezés, szólásszabadság. Mára virradóra lecserélték a portaszolgálatot a Hír TV-nél, jönnek a régi régi-új arcok. A Valton emberei veszik át a Hír Tv őrzését, ők felelnek mostantól azért, hogy minden rendben menjen, senki illetéktelen ne tehesse be oda a lábát.

A hírek szűréséről persze nem a portások és a biztonsági őrök kötelesek gondoskodni. De azzal sem lesz gond, a szerkesztőségbe is új emberek érkeznek.

Gondolat se ki, se be.

Állítólag az a Császár Attila lesz a hírigazgató, aki 2006-ban, amikor a békés tüntetők autókat gyújtottak fel, rendőrökre támadtak és szabadrablás keretében Túró Rudit faszoltak a TV büféjéből, és szép csendben szétverték fél Budapestet, tüntetés helyett forradalmat vizionált.

Nem részleteznénk, az ilyen történeteknek előre megírt forgatókönyvük van. Hogy Orbán írta ezt a könyvet, vagy csak jóváhagyta, teljességgel érdektelen. Az ötlet az ő fejéből pottyant ki, segítői már csak a finomhangolást végezték.
Orbán Viktor elrendezte Magyarország dolgait és elment nyaralni. A mű elkészült, az alkotó pihen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .