120 perc – 2018. január 26. 18:00

0
772

Eladják a Telenort?

A Telenorhoz érdeklődés érkezett közép-kelet európai érdekeltségeinek megvásárlása iránt – tudatta a norvég távközlési vállalat. A portfolió a magyar, a bolgár, a montenegrói és a szerb mobilszolgáltatásokat foglalja magában. Az érdeklődés felkérés nélkül érkezett be. A Telenor Magyarország Zrt. az MTI érdeklődésére közölte, a szolgáltatás minőségét és műszaki paramétereit, valamint szerződéses kereteit nem befolyásolná egy esetleges tulajdonosváltás. Mint emlékezetes, hírek szerint a kormány nem tett le arról, hogy állami mobilszolgáltatót indítson.  A gazdasági Versenyhivatal a közelmúltban vizsgálódott a Telenornál és a  Telekomnál. (FüHü)

Kényszerleszállás volt Ferihegyen

Budapesten szakította meg útját a Turkish Airlines Londonból Isztambulba tartó járata pénteken – derül ki a flightradar24.com élő radarképéből. Az adatok szerint a Boeing 777-300-as pilótái Dabas térségében változtattak irányt, majd biztonságosan landoltak a Liszt Ferenc-repülőtéren. Az AIRportal.hu információi szerint egy utas rosszul lett a fedélzeten, emiatt kellett kényszerleszállást végrehajtani. (ATV)

Az évszázad átverése a határzár a Jobbik szerint

Hazudott a kormány, amikor azt állította: a jogi határzárral elejét lehet venni a bevándorlók befogadásának – mondta a Jobbik országgyűlési képviselője. Sajtótájékoztatóján Mirkóczki Ádám felszólította Orbán Viktort és a kormány tagjait, hogy adjanak számot az évszázad legnagyobb és legdrágább átveréséről. (FüHü)

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .