Tüntetés Londonban is

4
3154

Londonban, a Westminster közelében is tüntetnek a magyarok. Négyszázan gyűltek össze, a hangulat baráti. Mint beszámoltunk róla, közel tízezren szavaztak vasárnap a londoni külképviseleten.

A londoni magyar demonstráción résztvevők a Független Hírügynökségnek elmondták, hogy mintegy 400 magyar gyűlt össze a Downing Streettel szemben, kreatív molinókkal, táblákkal. Sok a család, a baráti társaság, a fiatal. Rengeteg turista megáll és nézelődik. Az elhangzott beszédben a többi között azt ecsetelte a szónok, hogy Orbán 15 éve ugyanazt monda, mint amit ma ők ott, az ellene tüntetők.  A londoni tüntetést egyidőben tartották a budapesti felvonulással, s több más nyugati városban – így Berlinben – szervezett demonstrációval.

 

Németország több városában is tüntettek a magyarok.

 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mint a londoni megmozdulás szervezője, rendkívűl sajnálom, hogy sikerült pont olyan fotót megjelentetnetek, ami egyáltalán nem tükrözi a rendezvény szellemiségét! Sajnálatomra kérésem és az előre közvetített irányelvekkel szemben, minden színvonal alatti transzparensről és tudomásom szerint Momentumos tulajdonosával együtt közöltetek! Rendkívül sajnálom a felkészültségét mindazoknak akik ezért felelősek, de a szégyen a tiétek, mert ha valaki felkeresi az esemény oldalát több száz fotó közül sem talál ilyen primitív színvonalat tükröző fotót!

    • Most megnéztem, az eseménynél semmi nem volt feltüntetve, arra vonatkozólag, mik az irányelvek. Ha jól értettem, az itteni helyi Momentumos es Jobbikos elnök mondott beszédet, amiböl semmit nem lehetett hallani, gondolom a szervezés a helyszin foglaláson és egy eseménylétrehozásán továbbra nem nyúlt. A szervezö úriember jómagam és barátaim szerint is vállalhatatlan volt, de nem miatta mentünk. Ezt a jó magyar köpködést be lehetne fejezni. Had tüntessen már mindenki, úgy, ahogy akar, mi sem szóltunk közbe, hogy fejezze be az egyéni véleménynyilvanitast a szervezö (gondolom Borbély Gábor) pedig nem ertettünk egyet a megnyilvánulasaival.

  2. Most megnéztem, az eseménynél semmi nem volt feltüntetve, arra vonatkozólag, mik az irányelvek. Ha jól értettem, az itteni helyi Momentumos es Jobbikos elnök mondott beszédet, amiböl semmit nem lehetett hallani, gondolom a szervezés a helyszin foglaláson és egy eseménylétrehozásán továbbra nem nyúlt. A szervezö úriember jómagam és barátaim szerint is vállalhatatlan volt, de nem miatta mentünk. Ezt a jó magyar köpködést be lehetne fejezni. Had tüntessen már mindenki, úgy, ahogy akar, mi sem szóltunk közbe, hogy fejezze be az egyéni véleménynyilvanitast a szervezö (gondolom Borbély Gábor) pedig nem ertettünk egyet a megnyilvánulasaival.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .