Szülessen újjá ön is a természettel együtt!

0
752

Annak ellenére, hogy a tél még nem múlt el egészen, már egyre biztosabban távozni készül, mi pedig kezdhetünk örülni a tavasznak és a napsütéses, meleg időnek. Sokan már most készülődünk a télikabát és csizma eldobására, hogy aztán a természettel együtt életre keljen. Elhoztunk önnek néhány tippet, hogyan készüljön fel még időben a tavaszra.

A midi az idei trend

A ruha, a nadrág vagy a szoknya nem kell, hogy okvetlen egészen mini legyen, ami egy remek hír azoknak, aki nem érzik magukat jól az ilyen apró ruhadarabokban, és szeretnék testük valamilyen apró hibáját elrejteni. Válasszon a stílusának és ízlésének megfelelő elegáns vagy sportos, chic vagy glamour ruhadarabot. Idén tavasszal akkor lesz trendi, ha a combközépig, vagy térd fölé érő darabot választ. Ha pedig a midi hosszt kombinálja a magas derekú nadrággal vagy szoknyával, egész biztos lehet benne, hogy igazán stílusos lesz.

A halhatatlan batikolt ruhák

Lehet kicsit furának és hihetetlennek fog tűnni, de a batikolt ruhák, avagy a dekortermékek már több évtizede vissza-visszatérnek a divatba. Ugyan mindig kicsit más formában, de a batik mindig egyedi, így nem hiányozhat a ruhatárából idén sem. Legyen szó akár nadrágról, felsőről vagy kiegészítőről, tényleg bármilyen formában előfordulhat. És mi a legjobb? Hogy az idei tavasz a bátraké – nem kell félni, ha valami batikoltat batikolttal kombinál, semmit sem ront el vele. Épp olyan frissen és üdén fog festeni, csak úgy, mint a virágzó természet.

Rojtok, flitterek, neon és mindez együtt

Úgy bizony, ilyen bolondos tavaszunk lesz. Csak hát mikor örüljünk az életnek, ha nem tavasszal? A rojtok mennek minden ruhadarabhoz, bármilyen stílust is választ, biztosan kitűnik majd a tömegből. Kedveli a cowboy stílust vagy inkább a hippi trend, ami elnyeri a tetszését? Mindkét esetben remek, egyedi és trendi darabok közül válogathat. Ha a rojtosat választja akár ruhán – szoknyán, ruhán, nadrágon vagy kabáton -, akár olyan kiegészítőkön, mint a karkötő, fülbevaló, kalap, retikül, nem tud elrontani semmit, hiszen idén mindent mindennel kombinálhatunk. A flitterek mellé nyugodtan vegye csak azt a neonszínű darabot.

Hol találja meg mindezt?

Az első kellemes tavaszi napokat nem kell, hogy a bevásárlóközpontokban töltse a ruhatengerek között. Helyette nyugodtan üljön ki a napra kicsit sütkérezni, sétáljon a természetben, igyon meg egy kávét valamelyik kávézó teraszán. Attól tart, lemarad valamiről? Még véletlenül sem. A legjobb webshopokban nagyszerű darabokat talál, amelyekre a trendi tavaszi megjelenéshez szüksége van. Látogasson el a Bonprix, Otto, Answear, Orsay oldalakra, és hagyja magát elcsábulni. Szuper szoknyák, rövidnadrágok, farmerkabátok és kiegészítők ezrei várják fantasztikus áron és minőségben.

Nemcsak nagyszerű ruhadarabokat talál az egyes webshopok kínálatában, de ilyenkor tavasz tájékán elképesztő leárazásokkal és kiárusításokkal várják Önt. Sőt! Még többet spórolhat, ha felhasználja A Kuplio.hu oldalon található kuponokat. A Bonprix akció és az Otto Black Friday bizonyára nagy segítségére lesznek ebben.

Mindjárt itt a tavasz, vásárlása fel! Frissítse fel bátran ruhatárát és ragyogjon ön is. Böngésszen a webshopok kínálatában és merítsen ötletet legújabb tavaszi outfitjéhez. Legyen energikus és újuljon meg ön is a természettel együtt – az új ruháknak köszönhetően ez most gyerekjáték.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .