Kezdőlap Címkék Tavasz

Címke: tavasz

A tavaszi fáradtság leküzdése és az immunerősítés fontossága

0

A komótos téli hónapok után megérkezett az üde kora tavasz. Ilyenkor intünk búcsút a téli időszámításnak, előre állítjuk az órát is, mintha sietnénk megújulni. Ez persze sokak napi ritmusát bolygathatja meg. A reggelek valamivel döcögősebben indulnak az átállást követő első hetekben. De valóban csak ennyi lenne a tavaszi fáradtság mögött?

A fáradékonyságnak számos egészségügyi oka is lehet. Előfordul, hogy a korán kelés tényleg nehézkes. Azonban hosszú távon nem indokolhatja a tartós fizikai és mentális gyengeséget.

Megcsappant vitaminraktárak

Mikor tompaságot, kókadtságot észlelünk, érdemes megvizsgálnunk a vas- és vitaminkészleteinket. Ugyanis a vas- és vitaminhiány okozhat aluszékonyságot, erőtlenséget, ami gyakran hátráltat a mindennapi feladataink elvégzésében. Továbbá a hosszú távon fennálló vas- és vitaminhiány káros is tehet a szervezetünkre. Gondoljunk csak az oxigént szállító hemoglobin életfenntartó szerepére. Mindez a vas és C-vitamin együttes szedésével növelhető.

Immunerő – életerő

A szervezet számára szükséges vitaminok zöme megtalálható az ételekben. A zöldségek és a gyümölcsök kiválóak ebből a szempontból is. Ám a napi fogyasztásukkal csak egy minimális vitaminszintet érünk el, amit még bőven fel lehet tornázni. Ebben a különféle készítmények is segítenek.

Étrend-kiegészítővel egyszerűbb

Egy megpakolt kosár gyümölcsöt kellene elmajszolni, hogy annyi vitamint vegyünk magunkhoz, mint ami a tablettákban van. Természetesen a pirulák nem pótolják a friss gyümölcsöket, azonban a készítményekkel kiegészítve kiváló kombót alkotnak.

Top 3 tavaszi immunerősítő készítmény

  1. Floradix Krauterblut: A piac egyik legjobb vaskészítménye B1, B2-, B6-, B12-vitaminokkal a kimerültség ellen. Hozzájárul a vér egészséges termelődéshez. A vaspótlás kiemelten fontos, mivel a szervezetünk nem tudja előállítani.
  2. Hush & Hush alvássegítő: A pihenés az egészségmegőrzés alappillére. A legalább 6 órás zavartalan alvásra mindenképpen szükségünk van. Ebben van segítségünkre az alvásvitamin. Megnyugtatja az idegrendszert, lelassítja a zakatoló gondolatokat.
  3. Naja Forest gyógygombák: Zsírbontó hatásának köszönhetően jó partner a rövidebb és hosszabb távú diétákban. Elősegítheti a fogyást és a testsúlycsökkenést. Emellett a szervezetet is erősíti és ellenállóbbá teszi.

A termékpaletta persze ennél jóval szélesebb. Célszerű a választás előtt tájékozódni a különféle termékek között. Az Internetpatika webshopjában minden készítmény neve alatt pontos leírást talál, amivel segítünk eligazodni vásárlóinknak.

Látogasson el webshopunkba még ma!

 

 

Szülessen újjá ön is a természettel együtt!

0

Annak ellenére, hogy a tél még nem múlt el egészen, már egyre biztosabban távozni készül, mi pedig kezdhetünk örülni a tavasznak és a napsütéses, meleg időnek. Sokan már most készülődünk a télikabát és csizma eldobására, hogy aztán a természettel együtt életre keljen. Elhoztunk önnek néhány tippet, hogyan készüljön fel még időben a tavaszra.

A midi az idei trend

A ruha, a nadrág vagy a szoknya nem kell, hogy okvetlen egészen mini legyen, ami egy remek hír azoknak, aki nem érzik magukat jól az ilyen apró ruhadarabokban, és szeretnék testük valamilyen apró hibáját elrejteni. Válasszon a stílusának és ízlésének megfelelő elegáns vagy sportos, chic vagy glamour ruhadarabot. Idén tavasszal akkor lesz trendi, ha a combközépig, vagy térd fölé érő darabot választ. Ha pedig a midi hosszt kombinálja a magas derekú nadrággal vagy szoknyával, egész biztos lehet benne, hogy igazán stílusos lesz.

A halhatatlan batikolt ruhák

Lehet kicsit furának és hihetetlennek fog tűnni, de a batikolt ruhák, avagy a dekortermékek már több évtizede vissza-visszatérnek a divatba. Ugyan mindig kicsit más formában, de a batik mindig egyedi, így nem hiányozhat a ruhatárából idén sem. Legyen szó akár nadrágról, felsőről vagy kiegészítőről, tényleg bármilyen formában előfordulhat. És mi a legjobb? Hogy az idei tavasz a bátraké – nem kell félni, ha valami batikoltat batikolttal kombinál, semmit sem ront el vele. Épp olyan frissen és üdén fog festeni, csak úgy, mint a virágzó természet.

Rojtok, flitterek, neon és mindez együtt

Úgy bizony, ilyen bolondos tavaszunk lesz. Csak hát mikor örüljünk az életnek, ha nem tavasszal? A rojtok mennek minden ruhadarabhoz, bármilyen stílust is választ, biztosan kitűnik majd a tömegből. Kedveli a cowboy stílust vagy inkább a hippi trend, ami elnyeri a tetszését? Mindkét esetben remek, egyedi és trendi darabok közül válogathat. Ha a rojtosat választja akár ruhán – szoknyán, ruhán, nadrágon vagy kabáton -, akár olyan kiegészítőkön, mint a karkötő, fülbevaló, kalap, retikül, nem tud elrontani semmit, hiszen idén mindent mindennel kombinálhatunk. A flitterek mellé nyugodtan vegye csak azt a neonszínű darabot.

Hol találja meg mindezt?

Az első kellemes tavaszi napokat nem kell, hogy a bevásárlóközpontokban töltse a ruhatengerek között. Helyette nyugodtan üljön ki a napra kicsit sütkérezni, sétáljon a természetben, igyon meg egy kávét valamelyik kávézó teraszán. Attól tart, lemarad valamiről? Még véletlenül sem. A legjobb webshopokban nagyszerű darabokat talál, amelyekre a trendi tavaszi megjelenéshez szüksége van. Látogasson el a Bonprix, Otto, Answear, Orsay oldalakra, és hagyja magát elcsábulni. Szuper szoknyák, rövidnadrágok, farmerkabátok és kiegészítők ezrei várják fantasztikus áron és minőségben.

Nemcsak nagyszerű ruhadarabokat talál az egyes webshopok kínálatában, de ilyenkor tavasz tájékán elképesztő leárazásokkal és kiárusításokkal várják Önt. Sőt! Még többet spórolhat, ha felhasználja A Kuplio.hu oldalon található kuponokat. A Bonprix akció és az Otto Black Friday bizonyára nagy segítségére lesznek ebben.

Mindjárt itt a tavasz, vásárlása fel! Frissítse fel bátran ruhatárát és ragyogjon ön is. Böngésszen a webshopok kínálatában és merítsen ötletet legújabb tavaszi outfitjéhez. Legyen energikus és újuljon meg ön is a természettel együtt – az új ruháknak köszönhetően ez most gyerekjáték.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK