Steve Bannon: Orbán már Trump előtt Trump volt

0
851
Facebook/Foxnews

A Mercer család találta ki Donald Trumpot, az ő támogatásukkal lett a politikai életben ismeretlen milliárdos a Fehér Ház lakója – nyilatkozta Steve Bannon. A Mercer család pénze biztosította a Breitbart News működését, mely először alkalmazta az álhírek /fake news/ tömeges terjesztését a politikai harcban.

A Breitbart News főszerkesztője volt Steve Bannon, aki korábban a Goldman Sachs alkalmazottja volt. Annak a Wall Street-i óriásnak, melyet azután élesen támadott mint a globalizáció szimbólumát! Steve Bannon sokáig Trump főtanácsadója volt a Fehér Házban. Ahol azzal dicsekedett, hogy ő csinálta meg az elnököt. Ez nem tetszett Trumpnak, aki kirúgta. Steve Bannon nem esett kétségbe: székhelyét – hála a Mercer millióknak – átvette Európába. Fogadta őt a magyar miniszterelnök is, akiről Steve Bannon igen lelkesen nyilatkozott:

Orbán már Trump előtt Trump volt!

A milliárdos Mercer család hagyományosan a Republikánus párt szélsőjobboldalát támogatja az Egyesült Államokban és szerte a világon a radikális jobboldali vezetőket kedveli. A Gladstone központ több európai nyelven is közzéteszi nézeteit, melyek mindenütt a szélsőjobboldalt támogatják Európában.

Nemcsak az oroszok avatkoznak be az európai választásokba

Ezt hangsúlyozza a párizsi liberális Le Monde, mely nagy cikket szentel a Mercer család politikai kampányának. Míg az oroszok nagy állami szervezetekkel mindenekelőtt a titkosszolgálattal operálnak az Európai Unióban addig a Mercer família a kicsi, de profi csapatokban bízik, melyek jól ismerik a legkorszerűbb internetes technológiákat a közvélemény befolyásolásában. Abban bíznak, hogy ami bejött Amerikában az bejöhet Európában is. Ugyanaz a Steve Bannon játssza a karmester szerepet, aki bejuttatta a Fehér Házba Donald Trumpot.

Marine Le Pen elutasította Bannont inkább Putyinban bízik

A francia szélsőjobb vezére Moszkva vendége volt a francia elnökválasztás idején. Putyin nyíltan támogatásáról biztosította őt a későbbi győztessel, Emmanuel Macronnal szemben. Putyin nemcsak őt támogatja hanem Matteo Salvinit is Itáliában és a Szabadságpártot Ausztriában. Geraszimov vezérkari főnök hibrid hadviselése érvényesül a gyakorlatban: Oroszország káoszt és zűrzavart akar teremteni az Európai Unióban. Erre a májusi választás kiváló lehetőséget teremt. A Mercer rendszer azonban- az oroszoktól eltérően – ideológiai alapon működik. Káoszt és zűrzavart akar teremteni, de azért, hogy sok kis Trump legyen az eredmény! Erre az aggasztó tendenciára hívja fel a figyelmet a párizsi liberális Le Monde, melynek ez a cikke a legolvasottabb publikáció volt az elmúlt huszonnégy órában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .