Mézeskalácsszívekkel indul az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtése

0
694
A fotó egy korábbi adománygyűjtésen készült

Olimpiai bajnokok, sztársportolók, énekesek, műsorvezetők és önkéntesek hada segít az első 1353 darab mézeskalácsszív elkészítésében.

A tört mézeskalácsszív mára emblémájává vált az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. adománygyűjtésének. Az immár 23. alkalommal megszervezett, mára az ország legnagyobb ünnepi összefogásává nőtt adománygyűjtéshez évről évre emberek százezrei csatlakoznak, lehetővé téve, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet ne csak ünnepekkor, hanem egész évben segíteni tudja a nélkülöző és bajbajutott családokat.

Az országos összefogást felvezető nagy mézeskalácssütő rendezvényen 1353 szívecske készül, utalva a szervezet adományvonalára.

A mézeskalácsok a sütést követő napokban a segélyszervezet adománypontjaira kerülnek, hiszen régi hagyománya az akciónak, hogy a segélyszervezet önkéntesei a budapesti Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat helyszínén felállított adománypontjához érkező támogatóknak egy mézeskalács szívvel köszönik meg adományukat.

A budapesti Akvárium Klubban Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója vezetésével önkéntesek serege, köztük olyan népszerű sportolók mint Berki Krisztián, Szász-Kovács Emese, Baji Balázs, Szabó Gabriella, Vincze Ottó, olyan énekesek és zenészek mint Puskás Peti és a The Biebers, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Wolf Kati, Péter Szabó Szilvia, Opitz Barbi, és olyan színészek és műsorvezetők mint Nagy Ervin, Kiss Ramóna, Rátonyi Kriszta, Szabados Ági és Tokár Tamás sütik és díszítik az első 1353 darab szívecskét.

A mézeskalácssütés november 19-én, hétfőn 13.00 órától kezdődik a budapesti Akvárium Klubban (Budapest V. kerület Erzsébet tér).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .