Lapszem – 2018. január 24.

0
297

Pontosan 53 évvel ezelőtt ezen a napon halt meg Sir Winston Churchill brit államférfi, Nobel-díjas író és költő. Timót, Erik, Veronika, Xénia, Erika, Ferenc, Bertram, Taddeus, Szaléz, Szalók és Vera ünnepli ma a névnapját. Holnap felhős lesz az égbolt, a legmagasabb hőmérsékelt 4 fok lesz.

Népszava: Dacol a kormány, Bécs lehet az új Brüsszel

Hiába indít pert Ausztria, az Orbán-kormány nem hagy fel a paksi atomerőmű bővítésével – közölte Csepreghy Nándor egy gazdasági konferencián tegnap. Ausztria azért perli be a paksi atomreaktor-bővítési projektet az Európai Bíróságnál, mert Bécs szerint az atomenergia nem helyes választás a klímaváltozás elleni harcban, és nem is szolgálja az európai közérdeket. A Miniszterelnökség államtitkárának kijelentése azért is figyelemre méltó, mert Orbán Viktor kormányfő január 30-án Bécsbe látogat.(…)

Magyar Nemzet: Pálfordulás a Fideszben: go Soros!

Miközben itthon dübörög a kormányzati kampány, és éppen törvényt akarnak alkotni a migránsokat segítő civilek ellen, a Fidesz brüsszeli képviselői megszavazták, hogy a civil szervezetekkel együtt kell munkálkodni a menekültek érdekében – értesült a Magyar Nemzet. A kormánypártok tíz európai parlamenti képviselője is igent mondott egy olyan állásfoglalásra, amely határozottan támogatón fogalmaz a magyar kormány által ellenségként kezelt, mindig csak a bevándorlás segítőinek nevezett csoportokkal kapcsolatban. (…)

Magyar Hírlap: Milliárdosok vonzásában az LMP-s társelnökök

Jórészt George Soros pénzén működő, migránsbarát szervezetnek is dolgozott korábban Szél Bernadett, aki az uniós kvótarendszert is méltatta, kifogásolva a kerítésépítést.

Szél Bernadett a Soros-féle szervezetekhez való kötődése, Hadházy Ákos pedig a Simicska-birodalomhoz való alig leplezett közeledése miatt kénytelen magyarázkodni. Az LMP-nél egymás után kerülnek napvilágra a kínos ügyek. (…)

Magyar Idők: Sorostól Simicskáig

(…) Hiszen könnyű belátni, mennyire leszűkítené az LMP lehetőségeit, ha egyedül a Soros-féle hálózatban szocializálódott Szél Bernadett vezetné a pártot, és Hadházy Ákos nem becsülhetné immár kellő társelnöki intenzitással Simicska Lajost. Így viszont azt tudják ígérni, hogy megfelelő szavazói támogatással egyszerre fogják kiszolgáltatni az országot a Soros mögött álló globalista erőknek és a sértett, bosszúszomjas magyar oligarchának.(…)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .