Kósa „ügyfele”: top 20-as német milliárdos (lenne)

0
1259

A húsz leggazdagabb német sorába tartozott volna a Kósa Lajosra állítólag 4,3 milliárd eurót rábízó titokzatos németországi hölgy. Megelőzve a Tschibo-birodalom vagy az Axel Springer tulajdonosát.

A 2015-ös német topmilliárdos-mezőnyben a 18-ik helyen lenne az a hölgy, aki a Magyar Nemzet állítása szerint rábízott Kósa Lajosra 4,3 milliárd eurót, s aki egy hatalmas örökség tulajdonosa maga az érintett szerint.

Az akkoriban a listát vezető milliárdos (a Schaeffler ipari csoport tulajdonosa) 26,9 milliárd dollárnyi vagyon felett rendelkezett, utána következtek olyan cégek birtokosai, mint az Aldi (Süd és Nord), a BMW, az informatikai óriás SAP. A 4,3 milliárd euró dollárban 5,2-5,3 milliárd például több, mint a Tschibot jegyző Heinz testvérek külön-külön számolt vagyona. Négymilliárddal pedig jócskán lemaradva következett az Axel Springer médiabirodalom (egyik) tulajdonosa.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .