Kivándorlásra buzdítja a francia zsidókat a diaszpóra miniszter Izraelben

0
770
youtube.com

Erkölcsi kötelesség a francia zsidók befogadása – hangsúlyozta Naftali Bennett miniszter, aki előzőleg egyeztetett Benjamin Netanjahu kormányfővel. Európa legnagyobb zsidó közösségét buzdítják alijára arra hivatkozva, hogy a zűrzavaros viszonyok Franciaországban nem kedveznek a zsidó kisebbségnek.

A nagy iszlamista terrorakciók idején Benjamin Netanjahu Párizsba sietett és személyesen invitálta a francia zsidókat Izraelbe mondván ott biztonságban vannak! Az akkori francia elnök nyersen közölte a francia állam képes megvédeni zsidó polgárait! Jelenleg is rendőrök őrzik a fontosabb zsidó intézményeket nehogy olyan akciók következzenek be mint 2015-ben és 2016-ban amikor iszlamista merénylők zsidókat gyilkoltak Franciaországban. Tegyük hozzá, hogy már 2012-ben is volt egy hasonló merénylet sorozat, amikor egy Algériából származó iszlamista terrorista zsidó gyerekeket gyilkolt egy iskola előtt Franciaországban. Európa legnagyobb zsidó közössége él Franciaországban, de a gyarmati múlt miatt

Európa legnagyobb muzulmán közösség is!

A több mint ötmillió muzulmán közük csak 1-2% hajlamos a fanatikus iszlamista propaganda befogadására, de egy terrorakcióhoz nem kell túlságosan sok ember. Ráadásul még mindig nem tudja senki sem világosan ki támogatja az iszlamista terrort Európában?

A francia zsidók között egyre nagyobb a bizonytalanság, mert a hétköznapi antiszemitizmus sok helyen fokozódik. Egyre növekszik az alijázó zsidók száma Franciaországból, de ez távolról sem elég Izraelben, ahol azzal a problémával kell szembenézni, hogy a palesztinok jóval inkább szaporodnak mint a zsidók. Ezért adta feladatul a francia zsidók alijázását Benjamin Netanjahu miniszterelnök a diaszpóra miniszternek, Naftali Bennettnek. Franciaország természetesen elutasítja ezt a megoldást, mert nem akar lemondani egy igen aktív és kreatív közösségről, mely évszázadok óta gazdagítja a francia kultúrát és civilizációt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .