Jobbik-végrehajtás az Origo ellen

0
1019
Forrás: Jobbik.hu

Végrehajtást kezdeményezett az Origo hírportállal szemen Vona Gábor, a Jobbik elnöke – tudatta közleményben a párt. Az eljárás oka az, hogy az Origo nem közölte a bíróság által megítélt jogerős helyreigazítást. A végrehajtást bejegyezték a cégjegyzékbe.

A Jobbik szerint az, hogy a Fidesz lakájmédiája folyamatosan hazudozik a Jobbikról és politikusairól, amiért tucatjával veszítik el a sajtópereiket, már szinte nem is számít „szenzációnak”, de az utóbbi időben már a törvények betartása sem érdekli őket, még a jogerős bírósági ítéletek sem számítanak nekik, és nem teljesítik a helyreigazítási kötelezettségeiket sem.

Ebben egyébként élen jár a gyér olvasótáborral rendelkező, közpénzen eltartott Magyar Idők és a Ripost nevű termék

– fogalmaz a Jobbik közleménye.

Ezért indított Vona Gábor a róla valótlanságokat terjesztő, és emiatt a bíróságon elbukó Origo kiadója ellen végrehajtási eljárást, amelyet a cégbíróság a cégjegyzékbe is bejegyzett már.

A Jobbik még az ősszel törvénymódosítási javaslattal fog élni annak érdekében, hogy megakadályozza a fideszes hazugsággyárakat ezen tevékenységükben, milliós pénzbírság kiszabását is lehetővé téve a törvényeket be nem tartókkal szemben – áll a közleményben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .